Čtyřdenní pracovní týden
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Eva2610 píše: Více
Tak to napíšu jinak, většina zkrácených úvazku je na špatně placených pozicích, čili to procento o které je zkrácený úvazek i plat zkrácen, má velký dopad na to, co ti přistane na účtu.
Znala jsem jen jednu slečnu, která brala při třech dnech v týdnu a osmihodinové směně deset let zpátky 35 tisíc
Jinak to byla bída, 0.8, 0.6 úvazku a možná tak kolem 25 hrubého…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Odkud mas informaci, ze zkrácene uvazky jsou na špatne placených pozicích? Které to podle tebe jsou?
- Citovat
- Upravit
Tak já pracuji pouze z domova, v kanceláři jsem za 5 let byla asi 1×. A kombinace práce z domova (0% docházky do kanclu) + 4denní pracovní týden nebo ten zkrácený úvazek by byla ještě lepší kombinace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já většinou pracuju ponděli, úterý a středa.. pak už mám volno. zdravotnictví, plat nadstandard. nestěžuju si, ty tři dny ale teda stojí za to, makačka..
- Citovat
- Upravit
Co vím z okolí tak jsou to různé admin pozice, recepční, zdravotnictví, prodavačky, uklízečky, pomocný personál a tam to s platem není hitparáda ani při plném. Často je taky nutí brát nejsou formu dohody nebo OSCV…
Opravdu z okolí znám jen tu jednu slečnu, která měla odpovídající plat svému úvazku a pozici…
- Citovat
- Upravit
Hm, tak v mém okolí mají částečne uvazky lékaři, zdravotní sestry, právník, vedoucí sekretariátu apod.
- Citovat
- Upravit
Tak u právníka či lékaře bych řekla, že nejde často o zaměstnanecký poměr, ale o osobu podnikající…
- Citovat
- Upravit
Tak kdybych myslela osobu podnikající, tak bych to sem asi nepsala.
- Citovat
- Upravit
@ka2ka píše: Více
Musíš mít úrazy nebo nebo marodit jen v ty určené čtyři dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U podnikatelů snad nikdo úvazek nikdy neřešil, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Docela sranda ta poslední věta. Já pracuji každý den 7-16 specializovaná prodejna. 2× měsíčně sobota jen dopoledne. A mám 23 hrubého. sice přesčasy placené, ale udělá mi to měsíčně max 21 tisíc čistého. Za 0,6 úvazku mít 25 hrubého je v mých očích velký luxus. Olomoucký kraj.
Prosím anonym.
- Citovat
- Upravit
Ve spořitelně to testovali na IT, první půl rok nadšení, další půlrok šla produktivita dolů, lidi byli unavený. Takže závěr krátkodobě ano, dlouhodobě ne