Čtyři týdny po sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
22.11.10 16:26
mikeškah píše:
Těhotenství se počítá od posledńí menstruace ne od početí…proto se cca 2 týdny přičítají navíc. Tudíž 4t+2t=6tedy začátek 7…
Nechápu jak se ženská může dostat do takové situace…

Mikeš, jak vidíš docela snadno a myslím,ž e není první ani poslední. ono se mohlo stát, že například hypoteticky je první termín s expřítelem, druhý s někým novým. Nebo uklouzly nožky.. stává se… všichni jsme jen lidi.
Před asi 7 lety jsem měla podobnou obavu - naštěstí šlo jen o zpoždění.

Jinak je to jak píšou holky. proto se při přenášení vyvolává porod až do 14 dní po termínu. ve 12 tt budeš dle sona vědět víc. Tam ti pak dr i odhadem řekne, kdy jsi otěhotněla.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.10 17:15
novej píše:
doktor se přiklání ke 4 týdnu, bohužel zrovna ten partner je neplodný, Je z toho sice nadšený ale já si nejsem jistá

Tomu nerozumím… Já bych tedy taky tipla, že je to z toho sexu před 4 týdny, ale jak víš, že je partner neplodný? A jemu to tedy není divné? :nevim: Řekla bych, že na 9. týden těhotenství (ten styk před sedmi týdny) je plod moooc maličký. To by ti asi doktor už něco řekl, kdybys mu jako datum početí udala tohle, určitě by řešil, že je plod „pozadu“.

• Citovat
  • Upravit
11
23.11.10 16:02

Dnes jsem byla na UZ, jsem v 7t + 1 a plod je velký 9 mm. Myslím že 7 týdnů staré to nebude… spíš ty 4 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
23.11.10 23:21
no to je mazec nevědět s kým to mám :nevim: nemám slov
novej píše:
před sedmi týdny a ne dny
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
23.11.10 23:31

dobrou noc ženy""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12563.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12563.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
24.11.10 22:38

Mazec to je, ale neni to nic, za co by se mela dotycna stydet. Zivot neni cernobily a nevite, co se muze prihodit. Nikdy nerikejte nikdy - myslim vsechny zeny, ktere si mysli, ze jim by se to NIKDY nemohlo stat… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí