Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kdochcekam tak super! ja zkusila jednou v 11 posadit na nocnik, no ta byla tak nasrana, ze uz to vickrat zkouset nebudu, alespon prozatim. Ma podlozku a jednou prijde k ranu, ze je mokra a podruhx spi treba do pul 8,vzbudi se vysmata a curat jde az treba za 20 min pul hodiny..
Tak hlásím, že jsme bez plen
![]()
Dceři byly v květnu 4 roky a ještě donedávna jsem myslela, že je to nekonečný příběh a pleny bude mít do 6ti, ale překvapila mě!! Poslední týden prázdnin měla plenu suchou a už měsíc je bez plen a má 100% úspěch Šlo to samo!!
Říkám každému, že má vše svůj čas, a podle mě i tento případ, jste holky šikovné
![]()
@amazon paráda, gratulace. Holka byla na noc bez plen od tří bez nehod. No a teď o prázdninách slavila 4 a už dva měsíce je zpátky na plenách, nehoda tak 4× do týdne
Co nadělám, vyrostla z toho jednou, vyroste z toho znova ![]()
Ještě jednou gratuluju, je dobře, že jste to nelámali přes koleno a mohlo to jít samo ![]()
Kluk 3,5 roku, máme vypozorováno nedávat pít večer mléko a máme po problému
Holky, tak my uz taky cele leto bez. Prvnich 14 dni nehody caste, tak na par dni zpatky plenka, potovnala si to v hlave a sama si rekla, ze uz plinku nechce a dobry. Prvni tyden ve skolce zade sem tam nehoda, uz jsem plinku nebracela ani nijak neresila, vzdy jen v noci pomazlila a vzala k sobe do postele a uz zade dobry. Takze…nereste to moc, kazdy ditko si k tomu dojde, drzim palce.