Cukr nebo med?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2256
11.6.13 12:45

Mam rada kvalitni caj Eilles Tee :) takze do toho rozhodne ani cukr ani med. Ale do obycejneho za me jedine cukr. Med nesnasim :-(( fuj fuj :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
11.6.13 12:58

Zdravější je med, ale to si radši nedám do čaje nic, než med. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
11.6.13 13:25

@helenkka Tak tam jde spí o to, že kdyby byla nějaká alrgická reakce na med (i když jsem o tom nidky neslyšela), tak by se dalo od tohoto odpíchnout. Zase v Praze vám toho pylu asi tolik nelítá, ne? :) Určitě je med z Moravy v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
11.6.13 13:28

My sladíme bud hnědým, třtinovým cukrem nebo domácím medem :palec: ale jinak moc nesladíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
11.6.13 13:39

Med do jednoho roku určitě ne, může způsobit botulismus(http://cs. wikipedia. org/wiki/Botulismus#Typy_botulismu),není to moc známé, ale to je ten důvod proč se med takhle malým dětem nemá dávat. Většina si myslí, že je to jen kvůli tomu, že je med alergen.

Potom spíš med, hnědý cukr, nejlépe nic. Ať si zbytečně nezvykají na sladké :lol:

• Citovat
  • Upravit
109
11.6.13 13:48

Jen jsem myslela, jestli to vadí zubům? a tedy myslíte, že víc než cukr… No, my nesladíme, jen teď má malý rýmu, tak jsem zkusila med a je fakt, že najednou vypije mnohem vic tekutin (caje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.6.13 14:35

Ten med vadi zubum jen v pripade, ze se konzumuje primo. Protoze se hur smyva ze zubu. Rozpusteny v caji je to asi prast jak uhod… jen med ma vic vitaminu a mineralu, ale nesmis ho dat do horkeho caje. Detem do roka vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí