Tipy na domácí cvičení podle youtube

Anonymní
12.3.26 09:35

Cvičení doma dle youtube

Chci hubnout. Začala jsem upravovat jídlo.
Můžu prosím nějaký tipy na cvičení doma dle youtube? Snažím se zařazovat i procházky rychlochůzi. Ale ne vždy stihnu. Cvičit můžu i v dešti, k večeru po tmě. Mám váhu 98kg, na výšku 165cm.. hrůza :////

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
132
12.3.26 09:58

Blogilates ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10087
12.3.26 10:05

Nejlepší bude, když si ten YouTube otevřeš a budeš hledat, co tobě bude vyhovovat. Je toho tam mraky. Ale každému nevyhovuje stejné cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pujda
12.3.26 10:47

Já nedám dopustit na Grow with Jo. Jsou tam kratší i delší videa, pilates, taneční, silová…pro začátečníky i pro pokročilé. Aerobic, HIIT…A stále přidává nové. Vždy si vybereš, ať už nemáš absolutně motivaci nebo máš chuť na pořádnou makačku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.26 11:10

Já mám ráda dance workout, ale jsou i různá „chodící“ cvičení, která jsou pro začátečníky asi nejvhodnější.
A ty první videa jsem hledala pomocí GPT chatu, protože když jsem zadala cvičení pro začátečníky a vyjelo mi to „kraťoučké“ video o délce 26 minut a z toho asi polovinu cvičení byla cvičitelka v podřepu, který absolutně nedávám a nesnáším, tak jsem to akorát vztekle zavřela.

Někdo zmiňil Grow with jo, tak tu mám taky ráda.
Blogilates si nemyslím, že by byla vhodná pro začátečníka s větší nadváhou.

• Citovat
  • Upravit
3229
12.3.26 13:28

Míša Mrázková, Péťa Elblová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pujda
12.3.26 13:34

@Zwetta Petra není pro začátečníky. Teda pokud nezačala natáčet něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
613
12.3.26 14:03

Já miluju Growwithjo, Pamelu Reif nebo Marshall Fitness. Z českých Danču Hájkovou, ta je úplně i pro začátečníky. Blogilates nebo Growingannanas třeba nejsou můj šálek kávy. Záleží, jestli chceš jen aerobní tréning nebo něco na core. Za mě je ideální kombinace. Já většinou stíhám jen ranní tanečky plus 5 minut protažení 8) Taky jsem tlustá, ale kondici nemám špatnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.3.26 14:13

Danču Hájkovou jsem taky zkoušela za mě pro začátečníky je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3229
12.3.26 14:37
@pujda píše: Více

a proč by nebyla? :think:
má i velice jednoduchá nebo krátká cvičení :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.26 14:41
@pujda píše: Více

Grow with Jo :pankac: taky to jedu… Miluju ty taneční cvičení. Člověk pomalu ani nevnímá, že cvičí :mrgreen: A hodně využívám ty večerní, na 10 minut… Idélka na večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.26 15:40

Fitfab Strong, maji ruzna cviceni, kde si kazdy vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.26 11:49
@Zwetta píše: Více

Peťu mám ráda jako člověka, ale cvičit podlé ní byla šílenost i v dobách, kdy jsem měla mnohem lepší kondičku, než teď. Pro začatečníka, který má skoro 100kg a jediný pohyb je rychlochůze opravdu ne. Leda by se chtěla zakladatelka už při prvním cvičení odrovnat a naprosto si to znechutit. Jako někdo, kdo se k pohybu vracel po nemoci skoro od nuly, bych začala chodícími nebo tanečními videi.

• Citovat
  • Upravit
10
13.3.26 11:55

Já zkoušela Jillian Michaels, je to fajn cvičení, má různé videa, něco těžší ale jsou tam i lehčí cvičení. Taky jsem cvičila i Insanity ale to jsem nedávala:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze