Cvičení při potrhaných vazech s nadváhou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.2.15 11:36

Cvičení při potrhaných vazech

O Vánocích jsem si hodně potrhala vazy v kotníku. Chci začít cvičit, ale nemůžu se moc hejbat, respektive chodit, běhat, dělat dřepy a všechny cviky, které zatěžují kotník. Jsem dost tlustá, držím dietu, ale nejde to tak jak potřebuju.

Nemáte někdo tip, co bych mohla dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1806
9.2.15 11:39

Co plavání, pro začátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
9.2.15 11:40

Plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.15 11:50

Myslela jsem spíš něco doma. :-)
ale díky za tip, na plavání jsem úplně zapomněla.

• Citovat
  • Upravit
101452
9.2.15 11:57

Tak doma neporadím, já jsem vrchní domácí lenoch a doma jsem ochotná vykonávat pouze nezbytné cviky typu odklidit sníh, naštípat dříví a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
9.2.15 11:58

Tak nějaký protahování, pilates, joga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
9.2.15 12:04

Plavání rotoped pozadí máš odlehčené na sedle. Noa primitivní cvičení doma na karimatce bez zátěže či se zátěží. Různé kolečka ležaté osmičky zvedání nohy jen trošku a podobně. je třeba posílit svyly co pracují na nohách. Neboj zlepší se to já to měla s kolenem a dělám vše krom toho, že si nekleknu na paty. a je to už více jak 12 let a lyžuji a dělám další sporty. jen prvně stoupnout na lyže byl spíše psychický problém, ale nyní v pohodě. Stalo se mi to na lyžích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
9.2.15 12:07

Já po poničeném kotníku nebyla schopná plavat několik měsíců (vadil mi jakoby tlak té vody při kopání, jedno, jestli to byl kraul nebo prsa).
Takže doma bych asi začala s nějakým protahováním, posilováním (sedy lehy a pod.), měsíc po potrhaných vazech bys podle mě neměla ještě nohu nijak zatěžovat. Pak, až se to dá trochu do kupy bych uvažovala nad rotopedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
9.2.15 12:50

Já po tomto úraze dlouho nebyla schopna dělat nic. Žádné namáhavější cvičení, úplně ok to bylo snad až po půl roce. Doporučila bych také rotoped. Žádné hopsání a velké posilování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková