Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chtěla bych se zeptat na cvičení s dětmi v HK, mám 4 měsíčního chlapečka a ráda bych chodila někam, kam ale chodí stejně staré děti, získala jsem info na cvíčo v domečku, ale tam jsou ty hodiny pro jakékoliv dětičky s maminkama- takže je pak rozdíl co cvičí s menšíma a většíma- nebyla jsem se tam tedy ani podívat. Jestli máte někdo s nima zkušenost či víte o něčem jiném tak budu moc ráda:-)
Děkuji Hana a Lukášek:-)
AHojka, tak pokud si dobře pamatuju a nic se nezměnilo, cvičí se všude s dětmi od 18 m, pokud byste nechtěli chodit na rehabilitační cvičení - to je i s menšíma dětma, ale už přesně nevím kde a kdy, my jsme to nevyužívaly a letáčky už nemám.
Jinak na cvičení do Domečku chodíme, tam to limitované věkem není, ale je to klasické cvičení, takže je potřeba, aby dítko umělo chodit. Jinak je to tam moc prima, dětičky se vyřádí a hodně si to užívají.
Pak jsme ještě zkoušeli cvičení v bývalé Bavlně, stejné je i někde v Malšovicích, ale tam striktně od 18 m a je to hoodně přeplněné, takže tam moc neberou.
Ještě jsem slyšela o cvičení v centru někde u Starého náměstí, ale přesně nevím, to bych se musela zeptat kamarádky, co tam chodila - ale je to taky takové klasické cvičení, takže asi taky pro chodící děti.
Tak jsem asi moc nepomohla, možná to využiješ v budoucnu
Papa Petra
Ahoj Hanko,
ja mám teď už 14ti měsíční dceru a na cvičení v Domečku jsme párkrát byly. když jí bylo tak půl roku. Vůbec nevadí, že jsou tam děti různého věku, do toho roku se to dá přizpůsobit pro všechny. Během té hodiny se část věnovala cvičení a hříčkám s dětmi, pak nás učila masáže miminek a nakonec jsme asi 20 minut cvičily my maminy. Bylo to fajn, jen to mám přes celé město, tak jsme tam byly jen párkrát. Potom od roku nebo roku a půl je mnohem víc možností, kam chodit, ale to ještě máte čas. Tak ať se ti cvičení líbí!
Klára a Karolínka
Ještě doplním, že cvičení v Domečku do roku, kam jsme chodily my, se jmenuje Klubíčko. Od roku jsou to pak Opičky.
Klára
Holky prosim kde je Domecek? Jinak to na Velkym namesti je asi mysleno materske centrum Sedmikraska. Do Bavlny jsme taky chodili, cviceni pekny, ale staci pulroku, moc se to nemeni.
Ahoj holky,
jsem taky z Hradce a mám třítýdenní mimčo, tak mě vaše debata zaujala. Našla jsem stránky Domečku (http://sweb.cz/domecek.hk/) a jen co Ondrášek trošku povyroste, určitě se na to cvíčo vydám. Díky za tip!
Danča