Cvičení s miminky Barrandov

3348
20.3.13 12:04

cvičení s miminky barrandov

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jste náhodou někdo nechodil cvičit s miminky do KMC barrandov? Jaké to bylo? Ráda bych se přihlásila…díky za info. Příp. zušenosti se cvičením s miminy (těmi nejmenšími)v praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
8.4.13 10:40

Ahoj na Barrandově jsme nebyli přemýšlím že s malým někam začnem chodit jelikož mě to nic nedělání a stereotyp domu už nudí. :lol: Tak koukáme kam. Už jste tam byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.4.13 12:45

Tak jsem přemýšlela o těch světýlkách pro nejmenší :-). Budu ráda za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.1.14 14:08

Cvičení s miminky - barrandovské maminky

Ahoj, maminky z Barrandova, kam chodíte na cvičení s miminky? KMC na Barrandově mi bohužel asi nebude vyhovovat kvůli době konání. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.1.14 15:32

Ahoj, taky jsem nove z Barrandova a hledam, kam bych s malou (20 mesicu) chodila. Uz jste to KMC nekdo zkusil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.1.14 15:45

Právě jsem se přihlásila na zkušební hodinu sem:
http://fitbaby.cz/?…
v úterý vyzkouším a dám vědět. Paní byla v telefonu velice příjemná, cena 120 za lekci, peníze převádí pokud nedorazíte. Zkušební hodina zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.1.14 15:55

@esibi to vypada dobre. Kolik je tvemu diteti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.1.14 22:49

Je ji teprve 10 a pul mesice, ale zaradili jsme se do skupiny 12-16 mesicu, uz chodi, tak by ji to asi nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.1.14 13:27

@Madel koukám do jiné diskuse, že asi bydlíme blízko sebe. Já na Alberta koukám z okna, bydlíme v paneláku naproti novostavbě, která je kousek od Alberta. Škoda s tím cvičením, chodily by jsme případně předpokládám do jiné skupiny. Přemášlíš o tom, že bys to také zkusila? Tenhle týden právě zahajujou zimní cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
6.1.14 17:21

No tak to si možná koukáme do oken :-) Z jaký strany Alberta bydlíš? My v té novostavbě v Högerově ulici. :-)
Přemýšlím o tom, dneska jsem se tam nedovolala, tak to zkusím ještě zítra. Akorát nevim, do které skupiny. Věkově mi vychází jiná, než termín kdy máme čas. Úterky totiž chodím s malou plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.1.14 18:39

Bydlíme Högerova 677, je to ten nejvyšší samostatnej panelák. Takže myslím že koukáme :D Jak tak koukám na ten rozpis cvičení, nespletla ses? Psala si, že malé je 20 měsíců, je tam skupina 16-21 ve středu. Úterní od 21 měsíců koukám, že má už obsazeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.1.14 14:44

@Madel tak cvičení je super, budeme tam chodit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
7.1.14 15:20

@esibi Tak to je super, že se ti tam líbilo.

My to jdem zkusit zítra. Konečně jsem se tam dovolala a dohodly jsme se, že zkusíme tuhle skupinu a až malou uvidí, tak poradí, jestli se tam hodí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
8.1.14 14:50

@esibi Tak dneska jsme byly na tom cvičení a vážně je super, takže tam budem taky chodit. Dík za tip :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.8.14 19:51

Ahoj, ráda bych se svou 3-měsíční slečnou začala chodit cvičit a trošku váhám mezi KMC a Fit Baby. Máte někdo zkušenost, co je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí