Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jste náhodou někdo nechodil cvičit s miminky do KMC barrandov? Jaké to bylo? Ráda bych se přihlásila…díky za info. Příp. zušenosti se cvičením s miminy (těmi nejmenšími)v praze.
Ahoj na Barrandově jsme nebyli přemýšlím že s malým někam začnem chodit jelikož mě to nic nedělání a stereotyp domu už nudí.
Tak koukáme kam. Už jste tam byli?
Tak jsem přemýšlela o těch světýlkách pro nejmenší
. Budu ráda za zkušenosti.
Ahoj, maminky z Barrandova, kam chodíte na cvičení s miminky? KMC na Barrandově mi bohužel asi nebude vyhovovat kvůli době konání. Děkuji
Ahoj, taky jsem nove z Barrandova a hledam, kam bych s malou (20 mesicu) chodila. Uz jste to KMC nekdo zkusil?
Právě jsem se přihlásila na zkušební hodinu sem:
http://fitbaby.cz/?…
v úterý vyzkouším a dám vědět. Paní byla v telefonu velice příjemná, cena 120 za lekci, peníze převádí pokud nedorazíte. Zkušební hodina zdarma.
Je ji teprve 10 a pul mesice, ale zaradili jsme se do skupiny 12-16 mesicu, uz chodi, tak by ji to asi nebavilo.
@Madel koukám do jiné diskuse, že asi bydlíme blízko sebe. Já na Alberta koukám z okna, bydlíme v paneláku naproti novostavbě, která je kousek od Alberta. Škoda s tím cvičením, chodily by jsme případně předpokládám do jiné skupiny. Přemášlíš o tom, že bys to také zkusila? Tenhle týden právě zahajujou zimní cvičení.
No tak to si možná koukáme do oken
Z jaký strany Alberta bydlíš? My v té novostavbě v Högerově ulici. ![]()
Přemýšlím o tom, dneska jsem se tam nedovolala, tak to zkusím ještě zítra. Akorát nevim, do které skupiny. Věkově mi vychází jiná, než termín kdy máme čas. Úterky totiž chodím s malou plavat.
Bydlíme Högerova 677, je to ten nejvyšší samostatnej panelák. Takže myslím že koukáme
Jak tak koukám na ten rozpis cvičení, nespletla ses? Psala si, že malé je 20 měsíců, je tam skupina 16-21 ve středu. Úterní od 21 měsíců koukám, že má už obsazeno.
@esibi Tak to je super, že se ti tam líbilo.
My to jdem zkusit zítra. Konečně jsem se tam dovolala a dohodly jsme se, že zkusíme tuhle skupinu a až malou uvidí, tak poradí, jestli se tam hodí nebo ne.
@esibi Tak dneska jsme byly na tom cvičení a vážně je super, takže tam budem taky chodit. Dík za tip ![]()
Ahoj, ráda bych se svou 3-měsíční slečnou začala chodit cvičit a trošku váhám mezi KMC a Fit Baby. Máte někdo zkušenost, co je lepší?