Cvičenie s deťmi DVD

292
15.2.12 12:27

cvicenie s detmi DVD

ahojte, neviete poradit nejake DVD s cvicenim pre deti od 3 rokov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
565
15.2.12 12:28

Cviceni s Misou, nase mala miluje, tancuje tu jak zbesila, pisnicky uz umi nazpamet a ma ho asi od dvou a půl roku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.2.12 12:31

kde sa da prosim ta kupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
15.2.12 12:36

http://www.audio3.cz/goods.asp?… tady napriklad…ale myslim, ze se da sehnat i ve specializovanych obchodech nebo na eshopu ceske televize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.2.12 13:00

dakujem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
15.2.12 13:08

Slyším cvičení s Míšou a ježí se mi i chlupy na prd-li. :mrgreen: Ale zase uznávám, že dětem se to líbí a za chvíli dospělákovi poleze na nervy i jakýkoliv jiný cvičení nebo písničky pro děti. Kromě Šípa a Uhlíře tedy, ale u toho si zase dítě moc nezacvičí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
15.2.12 13:36
Loll píše:
Slyším cvičení s Míšou a ježí se mi i chlupy na prd-li. :mrgreen: Ale zase uznávám, že dětem se to líbí a za chvíli dospělákovi poleze na nervy i jakýkoliv jiný cvičení nebo písničky pro děti. Kromě Šípa a Uhlíře tedy, ale u toho si zase dítě moc nezacvičí. :D

Tak u nas frci do toho jeste Disco s Dadou, to je teprve sila :mrgreen: diky bohu dcerka me posila pryc, kdyz chce tancovat, takze se zavre v obejvaku, trsa ostopero a ja to nemusim poslouchat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
15.2.12 13:52
malamamca píše:
Loll píše:
Slyším cvičení s Míšou a ježí se mi i chlupy na prd-li. :mrgreen: Ale zase uznávám, že dětem se to líbí a za chvíli dospělákovi poleze na nervy i jakýkoliv jiný cvičení nebo písničky pro děti. Kromě Šípa a Uhlíře tedy, ale u toho si zase dítě moc nezacvičí. :D
Tak u nas frci do toho jeste Disco s Dadou, to je teprve sila :mrgreen: diky bohu dcerka me posila pryc, kdyz chce tancovat, takze se zavre v obejvaku, trsa ostopero a ja to nemusim poslouchat :mrgreen:

taky tancujem Disco s Dadou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková