Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahojte, neviete poradit nejake DVD s cvicenim pre deti od 3 rokov?
Cviceni s Misou, nase mala miluje, tancuje tu jak zbesila, pisnicky uz umi nazpamet a ma ho asi od dvou a půl roku ![]()
http://www.audio3.cz/goods.asp?… tady napriklad…ale myslim, ze se da sehnat i ve specializovanych obchodech nebo na eshopu ceske televize
Slyším cvičení s Míšou a ježí se mi i chlupy na prd-li.
Ale zase uznávám, že dětem se to líbí a za chvíli dospělákovi poleze na nervy i jakýkoliv jiný cvičení nebo písničky pro děti. Kromě Šípa a Uhlíře tedy, ale u toho si zase dítě moc nezacvičí. ![]()
Loll píše:
Slyším cvičení s Míšou a ježí se mi i chlupy na prd-li.Ale zase uznávám, že dětem se to líbí a za chvíli dospělákovi poleze na nervy i jakýkoliv jiný cvičení nebo písničky pro děti. Kromě Šípa a Uhlíře tedy, ale u toho si zase dítě moc nezacvičí.
Tak u nas frci do toho jeste Disco s Dadou, to je teprve sila
diky bohu dcerka me posila pryc, kdyz chce tancovat, takze se zavre v obejvaku, trsa ostopero a ja to nemusim poslouchat ![]()
malamamca píše:Loll píše:Tak u nas frci do toho jeste Disco s Dadou, to je teprve sila
Slyším cvičení s Míšou a ježí se mi i chlupy na prd-li.Ale zase uznávám, že dětem se to líbí a za chvíli dospělákovi poleze na nervy i jakýkoliv jiný cvičení nebo písničky pro děti. Kromě Šípa a Uhlíře tedy, ale u toho si zase dítě moc nezacvičí.
diky bohu dcerka me posila pryc, kdyz chce tancovat, takze se zavre v obejvaku, trsa ostopero a ja to nemusim poslouchat
taky tancujem Disco s Dadou