Ženy, nosíte paruky?

Anonymní
13.2.12 22:33

Ženy nosíte paruky

Mám holky na Vás dotaz.Rozhodla jsem koupit si paruku,mám krátké vlasy,ale nejsem si jista zda se v ní budu cítit,už jste některá zkoušela jen tak si vzít paruku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
13.2.12 22:34

Na zimu dobrý, nebude ti zima na hlavu, v létě v ní chcípneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
13.2.12 22:36

jj, teď v těch mrazech by byla fajnová........... :mrgreen:
v létě tak max. příčesek na culík.........

• Citovat
  • Upravit
1187
13.2.12 22:38

Proč? Chceš se na chvíli „schovat“ a být za někoho jiného?Jinak moc nechápu důvod,pokud není nějaký zdrav.problém..?Jo a za mě teda ne :) nemám proč.Jenom jsem si je zkoušela v obchodě,docela sranda,hned jsem byla někdo jiný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
13.2.12 22:38

Nosim občas z recese na nějaké akce, viz karneval a děsně pod tím svědí hlava! Na denní nošení bych to nedoporučovala a vzhledem ke svému povolání si troufám říct, že to neprospívá ani vlasům ani pokožce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
13.2.12 22:43

Záleží jak kvalitní paruku máš…a taky záleží jak se s ní zžiješ, jestli to na tobě každý pozná nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
13.2.12 22:48
Anonymní píše:
Mám holky na Vás dotaz.Rozhodla jsem koupit si paruku,mám krátké vlasy,ale nejsem si jista zda se v ní budu cítit,už jste některá zkoušela jen tak si vzít paruku?

Pokud to chceš na denní nošení, tak bych asi spíš volila prodloužení vlasů :think: tipuju, že kvalitní paruka tě vyjde cenově stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.12 22:55
Vlasy už jsem měla prodloužené,momentálně jsem hodně na krátko…:-)
Eneer píše:
Anonymní píše:
Pokud to chceš na denní nošení, tak bych asi spíš volila prodloužení vlasů :think: tipuju, že kvalitní paruka tě vyjde cenově stejně…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.12 23:01

Mamka ji měla ze zdravotních důvodů a nosila ji jen, když šla mezi lidi… doma nosila po ostříhání (dělal to strojkem můj manžel) šátek.

• Citovat
  • Upravit
27259
13.2.12 23:33

Ne nenosím, ale zarazil mě příspěvek od Alberty, protože to by se pak přeci ženský neměly vůbec malovat a barvit hlavy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
14.2.12 07:02

ja si ji koupila, mam ji doma, sice ji ted moc nenosim, ale nosila… ;) Je to super. Dostala jsem fakt kvalitni (stala 7tis.) a je opravdu dobra, vlasy se pod tim nepoti, hlava v pohode, fakt je uzasna..

Za me jenom kvalitni paruku… :)

• Citovat
  • Upravit
362
14.2.12 13:31

Pokud máš zdravotní důvod, tak neřeknu. Ale není lepší nechat si vlasy prodloužit?
Mě přijde, že paruka je vždycky poznat, i sebekvalitnější a sebedražší. Alespoň já ji poznám na sto honů, i v televizi, Manžel to neodhalí skoro nikdy. Zřejmě typickej chlap. :lol:
Nejvíc je to vidět na pěšince, prostě to nepůsobí přirozeně. Paruku měla moje kámoška, dělá modeling a stejně v tom byla divná, i když krásná baba no a chodíme s malým na onkologii a tam to na každým poznám taky, i když ji má sebelepší.
Pracovala jsem i na místě, kde chodily různé dámy a vždycky byla paruka i příčesek poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
20.2.12 09:55

Ahoj,
paruku jsem nosila,tak kolem 20-ti let.Pořídila jsem si kvalitní,za tisíce a byla bezva.Občas jsem kolem sebe slyšela rozhovory jako,myslíš že to má svoje vlasy?Že se tak lesknou a vypadají tak dobře :lol:
Už ji nenosím,ale byla to příjemná změna,nic špatného na tom nevidím.
Jsem blondýna a paruku mám mahagon,dlouhé vlasy :palec:

• Citovat
  • Upravit
4742
24.9.13 10:47
@lulushka píše: , v létě v ní chcípneš :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
23.3.18 18:03

Ahoj holky se zdravotních důvodů budu muset dát vlasy pryč měla bych dotaz na vás kteří jste někdy používali parku kde jí případně můžu sehnat moc děkuju měla bych jenom na občasné nošení jinak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková