Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj,
chtela jsem se zeptat zda si myslite ze ma smysl si kupovat stahovaci pradlo po porodu. vim ze kdyz ho budu nosit, nezhubnu. k tomu budu muset pridat cviceni a podobny veci
ale jestli se ty svaly rychleji a lepe nestahnou. popr. jake pradlo by jste doporucily? dekuji moc
na to bych se etda vykašlala,nemyslím že pro tělo (v šestinedělí) je to dobré. potom jak se budeš cítit tak klidně ale jestli víš že když je budeš nosit tak nezhubneš
a jestli teda zhubnout chceš tak to nemá smysl,ne?
raději pořádně pij,vyváženě jez a sportuj jak dítě a ojení a tělo dovolí!
Já jsem stahovací prádlo nenosila. Nepíšeš, jak jsi rodila, asi přirozeně…
Já jsem měla akutního císaře a po porodu jsem měla spíš problémy s bolestí břicha při otřesech, poskočení, zvedání apod. Koupila jsem si ve zdravotnických potřebách pás po operativních zákrocích na břiše a byl skvělý. Břicho jsem si podle vlastní vůle stáhla a najednou byla bolest daleko snesitelnější a nebo to nebolelo vůbec. Pás byl z pratelného materiálu, takže při zpocení se vypral. Hodně mi pomohl i se zatažením svalů a teď mám bříško jako před těhu. Začala jsem ale po 6m cvičit, takže je to určitě i tím.
Do prádla bych neinvestovala, maximálně do nějakého takového poporodního pásu na podporu svalů, aby se nerozestoupily a nevznikla kýla.
tak to já jsem stahovací kalhotky nosila, hned jak jsem přijela z porodnice, hned jsem je nasadila, doma spíš ne, ale ven do společnosti jo. Cítila jsem se tak líp, hlavně mě neviselo to banděro z triček…
diky za rady.nerikam ze nezhubnu s pasem, spis si myslim ze mi max pomuze a ne kdyz ho budu nosit cca 6 mesic, ze za tu dobu zhubnu jen s tim pasem.
jeste nevim jak budu rodit, mam teprve pred porodem. prvni jsem rodila prirozene a ani po 3 letech skoro jsem kila nedostala dolu, ted tomu chci pomoci co nejvic.
stofi píše:
tak to já jsem stahovací kalhotky nosila, hned jak jsem přijela z porodnice, hned jsem je nasadila, doma spíš ne, ale ven do společnosti jo. Cítila jsem se tak líp, hlavně mě neviselo to banděro z triček…
Tak já po prvním porodu nenosila a ani necvičila, nebyl čas na nic. Zato ted pouvažuji, jestli to nebude lepší.stofi a pomohlo to i na zmenšení bříška?
Setkala jsem se s názorem, že je lepší to prádlo nenosit, protože břišní stěna je pak líná se sama zatahovat, protože ji drží to stahovací prádlo
. Tak aby to nenadělalo víc škody než užitku. Já je nenosila. ![]()