Stahovací prádlo po porodu

4631
13.2.12 10:39

Stahovací prádlo po porodu

ahoj,
chtela jsem se zeptat zda si myslite ze ma smysl si kupovat stahovaci pradlo po porodu. vim ze kdyz ho budu nosit, nezhubnu. k tomu budu muset pridat cviceni a podobny veci :) ale jestli se ty svaly rychleji a lepe nestahnou. popr. jake pradlo by jste doporucily? dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nevsik
13.2.12 10:53

na to bych se etda vykašlala,nemyslím že pro tělo (v šestinedělí) je to dobré. potom jak se budeš cítit tak klidně ale jestli víš že když je budeš nosit tak nezhubneš :nevim: a jestli teda zhubnout chceš tak to nemá smysl,ne? :think: raději pořádně pij,vyváženě jez a sportuj jak dítě a ojení a tělo dovolí!

• Citovat
  • Upravit
1315
13.2.12 11:09

Já jsem stahovací prádlo nenosila. Nepíšeš, jak jsi rodila, asi přirozeně…
Já jsem měla akutního císaře a po porodu jsem měla spíš problémy s bolestí břicha při otřesech, poskočení, zvedání apod. Koupila jsem si ve zdravotnických potřebách pás po operativních zákrocích na břiše a byl skvělý. Břicho jsem si podle vlastní vůle stáhla a najednou byla bolest daleko snesitelnější a nebo to nebolelo vůbec. Pás byl z pratelného materiálu, takže při zpocení se vypral. Hodně mi pomohl i se zatažením svalů a teď mám bříško jako před těhu. Začala jsem ale po 6m cvičit, takže je to určitě i tím.
Do prádla bych neinvestovala, maximálně do nějakého takového poporodního pásu na podporu svalů, aby se nerozestoupily a nevznikla kýla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
13.2.12 11:14

tak to já jsem stahovací kalhotky nosila, hned jak jsem přijela z porodnice, hned jsem je nasadila, doma spíš ne, ale ven do společnosti jo. Cítila jsem se tak líp, hlavně mě neviselo to banděro z triček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
13.2.12 11:15

diky za rady.nerikam ze nezhubnu s pasem, spis si myslim ze mi max pomuze a ne kdyz ho budu nosit cca 6 mesic, ze za tu dobu zhubnu jen s tim pasem.
jeste nevim jak budu rodit, mam teprve pred porodem. prvni jsem rodila prirozene a ani po 3 letech skoro jsem kila nedostala dolu, ted tomu chci pomoci co nejvic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
13.2.12 11:17
stofi píše:
tak to já jsem stahovací kalhotky nosila, hned jak jsem přijela z porodnice, hned jsem je nasadila, doma spíš ne, ale ven do společnosti jo. Cítila jsem se tak líp, hlavně mě neviselo to banděro z triček…

Tak já po prvním porodu nenosila a ani necvičila, nebyl čas na nic. Zato ted pouvažuji, jestli to nebude lepší.stofi a pomohlo to i na zmenšení bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
13.2.12 11:31

Setkala jsem se s názorem, že je lepší to prádlo nenosit, protože břišní stěna je pak líná se sama zatahovat, protože ji drží to stahovací prádlo :nevim: . Tak aby to nenadělalo víc škody než užitku. Já je nenosila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková