Cybex Balios a Iris

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Cybex Balios M?

Přidejte zkušenost s Cybex Balios M
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.5.17 06:27

Špatně jsem to napsala :D myslela jsem Iris a Balios :) ale už je to jedno… viděla jsem oba a nějak mě ve skutečnosti nezaujaly. Mají strašně úzkou sedací část..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.5.17 07:47

Je fakt, že je kočár trochu užší, ale ani v zimě to nebyl s fusakem probléma místa bylo pořád dost. Navzdory tvrdosti kol bych ale neměnila. Na trhu jsem totiž nenašla kočár se srovnatelnými funkcemi (otočná korba, velký koš, dobrá skladnost a nižší váha), pokud nepočítám Valco, který taky dělá otočnou verzi. Ale ten se mi prostě nelíbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.7.17 18:17

Cybex Balios M 2017 Autosedacka besafe

@Pavla087 Zdravím, jen se chci zeptat, zda by jste nevěděla to, jestli je kočárek Cybex Balios M kontabilni s autosedackou ze značky BeSafe, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.7.17 18:23

Cybex Balios M 2017 Autosedacka besafe

Zdravím, jen se chci zeptat, zda by jste nevěděli to, jestli je kočárek Cybex Balios M je kontabilni s autosedackou ze značky BeSafe, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
17.7.17 22:48

@Pavla0208 myslím že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.2.19 16:59

Dobrý den, ráda bych poprosila maminku která má tento kočárek Cybex balios S zda by mi mohla změřit hlubokou korbičku vnitřní délku a šířku?A případně ze kterého roku je kočárek.
Bohužel jsem nikde rozměry nenašla a chtěla bych mít porovnání ještě s druhým kočárkem jak na tom je.

Díky moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.11.19 20:49

Dobry vecir Damy, koupila jsem od pani Balios S, sportak, udajne pouzivany 3mesice. A vizuelne i tak vypada. Ale co me teda dost sokovalo, jak se to kejkla ze strany na stranu. A jak je na nem vsechno jak kdyby volny, i ta tycka za kterou se dite drzi se kejkla i ta sedacka je takova volna. Nas starej kocar nebyl nic extra - baby lux, ale byl normalne pevnej a teda vse slo na nem tezko jak nastaveni sedaku, tak oddelani te tycky. Manzel s tim jel a rekl mne jestli si delam srandu, ze jsem za tohle dala 6000 :lol Je ale zrucnej, tak ze mi ho zkusi podotahovat a pripadne vymeni nyty, aby byl pevnejsi a tolik se nekyval. No a moje otazka zni kdo ho mate opravdu se vam takhle taky kejve a ze je vsude takovej volnej? Diky za zpravu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.11.19 12:24

@Radka272 ahoj, tak přišli jste na něco? nebyl nějak porouchaný používáním od původní majitelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.11.19 19:42
@Káťa19 píše:
@Radka272 ahoj, tak přišli jste na něco? nebyl nějak porouchaný používáním od původní majitelky?
Poslala jsem do Cybexu dotaz jestli to je normalni. Chteli at jim poslu video aby meli predstavu jak moc. A pak psali ze z toho videa to vypada ze to je v poradku. Tak asi to tak ma fakt byt. Uz si na to zvykam. Ale prvni jizda byla docela sok. Musim ale rict, ze jsem rada, ze jsem si nekoupila novej ale jetej. Ze dat za tohle 8 nebo 9tis. no nevim. I ta latka a zpracovani. Za ty prachy se myslim da koupit hezci a stejne funkcni kocarek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
7.4.23 13:25

Náhradní kolecka balios M

Dobrý den, mám dotaz ohledne náhradních koleček. Vzhledem k tomu, ze již kočárek neprodává. Jaká přední kolecka budou pasovat na tento kočárek? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí