Cybex Balios a Iris

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
396
20.2.15 13:03

cybex balios a iris

Jelikož jsem nenašla žádné info o kočárcích z předchozích let, domnívám se, že jsou to novinky roku 2015?, máte někdo tento sportovní kočárek? Padl mi do oka ale bez recenzí se mi do něj moc nechce. A má cybex něco podobného z předchozích let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cybex Balios M?

Přidejte zkušenost s Cybex Balios M
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1051
20.2.15 13:48

@Lenja17 Ahoj, ano jedná se o úplnou novinku na ČR trhu. Od Cybexu je to příjemná změna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
20.2.15 14:01

Podobná a ověřená je baby jogger city Versa, tyto kočárky jsou novinka, kterou bude asi málo kdo znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
20.2.15 14:40

To sice ano @lemanka ale Cybex má taky kvalitní produkty stejně jako Baby Jogger. Zakladatelko @Lenja17 pokud se ti jedná jaké tyto kočárky jsou v praxi, tak ti to asi nikdo zatím nepoví jelikož se zatím ani neprodávají. Tato kolekce se začne prodávat v průběhu března. Jinak Balios má kola se kterýma projedeš hrbolatý terén a Iris je vyloženě městský kočárek. Na oba kočárky (asi jsi už viděla) lze upevnit hluboká korbička i autosedačka. Z předchozích let má Cybex model Callisto ( je to takový „golfko-sporťák“) na který lze upevnit hlubokou korbičku i autosedačku…ale Callisto je spíš kočárek do města než do terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.4.15 11:44

Má už někdo Balios?

Ahoj, obnovuji diskuzi…chci se zeptat zda už někdo má Cybex Balios (Iris, Eternis nebo Agis)? Nějakou dobu už ho v jedné barvě prodává Malvik. Chtěla bych k tomu korbičku Carry Cot M. Okoukala jsem ho na výstavišti v Brně. Jedinou chybu co jsem našla je, že je nehoupací. Lehký, sportovní dobře skladný…ideál pro ježdění ve městě a časté cestování autem. Spolu s autosedačkou Cloud 2015 dle mně nemá chybu :) Už mi chybí jen ty něčí zkušenosti :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.5.15 20:26

Veronika13 jsem hrozně ráda, že ho někdo viděl naživo, můžu se zeptat jak to myslíte, že není houpací? Já jsem na vesnici a teď mám tako sportime za mě super kočárek, je dobře odpruženej, takže zvládá každou díru, ale chtěla jsem tento sporťák, protože to tako je hrozně těžký, myslíte, že pro mě bude ideální? A jako to odpružení má nebo nee? Moc děkuji za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.5.15 06:35

Cybex Balios

Nelze prostě dítě houpat jako u většiny například polských kočárku…i ty naše české před x lety byly všechny houpací…prostě když mimčo plakalo jste ho uhoupala-udrndala :) odpružení každého kola zvlášť tam je… prostě když pojedete po hrbatém terénu tak to nebude s kočárkem tak mlátit :) je krásně lehoučký snadno ovladatelný…nevím jaký bude, ale komfort jízdy po nějaké polní cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
26.5.15 21:37

Tak pořád nikdo?
Vyhlížím recenze i na zahraničních webech a nikde nic!
Zvažuju Agis nebo Eternis… Nechci šlápnout vedle…
Nepotřebuju nijak zvlášť měkkou jízdu, mám holčičku 1,5 a jezdíme převážně po městě.
Ale potřebuju kočár, který nebude rachtat na hrbolech…
Teď rachtám z Fusionem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
1.7.15 14:29

Holky prosim vas ma nektera uz cybex callisto? Premyslim nad jeho koupi a nemuzu se rozhodnout jestli cybex anebo valco.Chci nejaky lehky aby se hlavne dobre skladal do auta, aby neco vydrzel a byl pohodlny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
1.7.15 14:39

@Sussane Já mám sice Cybex Onyx ale ono to je vlastně to samé ;) Kočárek je lehký a dobře skladný a jako bonus má XXL stříšku :palec: Kllidně ti pošlu nějakou tu fotku do SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
1.7.15 20:04

@Pavla087 super to bych byla rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.7.15 11:48

Balios doma :)

Tak už ho máme už se mi nechtělo čekat stále v ČR nebyl, tak jsme objednali je skvělý lehký…otočí se na místě máme k němu autosedačku cybex cloud q…ještě uvidíme jaká bude jízda, ale nevěřím že špatná, s touto značkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
14.7.15 16:34

@Veronika13 ahoj, mohla bych se prosim zeptat na tve postrehy s cybex balios M? Mate jenom sportak nebo i korbu? Jak se s nim jezdi v lehcim terenu? Nevadi, ze sportak nejde uplne do lehu? Myslis, ze bude dobry i na zimu s dokoupenym fusakem? Nebo je opravdu ta latka tenoucka?

Dekuji ti za postrehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.7.15 06:02

Ahoj, nic moc postřehy nemám protože termín mám v půlce září..jenže stále nebyl skladem tak jsme chtěli mít rezervu a on byl doma za 3 dny :) ale manžel ho složil a zkoušeli jsme…perfektní ovladatelnost otočí se na místě jednou rukou… složení podvozku taky jednou rukou…je lehký…je menší žádná ta obrovská potvora co poslední dobou letí :) korbička je tenčí ale má tlustou matraci a silné vnitřní polstrování…že nejde do lehu nevím jestli vadí prodavačka říkala, že to je tak u spousty kočárků…a na zimu s dokoupeným fusakem…látka tenoučká? Nechápu co tím myslíš…že by stříšku u sporťáku..nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
19.7.15 23:09

@Veronika13 no mslela jsem tu strisku u korbicky :) Ja uz jej videla vc. sportaku a korbicky v obchode a vyzkousela si jej. Budu taky objednavat. Jakou barvu mate? Ja budu brat tu Autumn gold..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí