Cybex Balios a Iris

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Cybex Balios M?

Přidejte zkušenost s Cybex Balios M
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
30.7.16 21:56

@Lucie Gálova tak to je dobrý vědět, já to moje miminko vždycky tak nabalím :roll: Tak se musím krotit.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.16 21:58

@Kytičkaaa malinci jsou jini nez skoro rocni. Neudrzej teplotu. Ja se synem moc neparu, hihi, v dobrem smyslu slova, jak je zima, necham ho slapat a pak spocnout v kocarku a znovu. A u nas v havirove neni nikdy extra velka zima. Tedy co dite mam. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.7.16 22:16

@Kytičkaaa já jsem pořídila originál fusak, na pohmat mi přijde slabší. Snad v něm nebude malýmu zima. Kdyžtak přidám dovnitř deku :) Žádnou spešl kombinézu nemám a nevím, jestli budu kupovat. Na staršího jsem spíš zastánce bundy a oteplováků.
Jinak jsem celkem spokojená, do terénu nechodíme, malej na velké výlety není, a na běžné chození a nákupy super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
30.7.16 22:34

@Lucie Gálova Jojo, on je ještě malinký. Ale ze začátku jsem ho fakt hodně oblékala a pak sem si říkala, že je to chudák, tak teď se taky krotím. Taky teď když vidím miminka v tomhle vedru v kočárku docela nabalené a ještě přikryté tak mi jich je fakt líto :) Ale věřím, že ty maminky to myslí dobře. A kolik je malému? Tak to je určitě dobře, taky se snažím nebýt taková ze vše po… :mrgreen: A snad se mi to daří:) A kolik tak už toho ujde?

@mapoh mě se hlavně kočárek hodně líbí, já teda do terénu chodím, tak snad bude dobrý.. Do lesa si chci pořídit nosítko, to sem ještě žádné nevybrala.. Já sem si před tím kupovala jen korbu a sporťák, že vyberu později a už sem vybrala, tak snad budu spokojená :srdce: Mě se ty sporťáky vyloženě do terénu moc nelíbí…

Holky a můžu se zeptat kde jste ho objednávaly? Myslím kočárek. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.16 22:41

@Kytičkaaa malemu je 15m ujde dojde od domu k obchodnimu centru, cca 18minut stale chuze. Za ruku nic moc ale sam to si da i tricetkrat zpatecku. Je to nas maly sikula, a na terase u bytu lita cele dopoledne. Venku uz v kocarku moc byt nechce, ale i tak je ho potreba mit. Na cesty a nakup. To bych nedala s tema taskama, muz casto v praci. @mapoh me se nelibi ty vyslovene sportsky do ternu take. Mam rada designovky. Nositko u nas neuspelo uz v prvnich mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.16 22:43

@ mapoh na babyplaza.cz kamoniu maji v ove u nemocnice. Ted tam jedu pro dalsi kocarek :lol: :lol: ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
30.7.16 22:53

@Lucie Gálova tak to je fakt Šikula :) to je jasny, to je ještě malý, aby byl bez kočárku. Jaký si vybrala? Taky se mi líbí designovky :-) já doufám, ze nositko uspěje, protože do lesa to s kočárkem nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.16 22:55

@Kytičkaaa no uprimne porad premyslim… elodie detalis blavj je favorit. Ale mam nabidku joie chrome delux black. No a nuna asi klasika. Pak jeste joie literax a monza street
Ale jedu si pro elodie, pokid budou mit skladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
31.7.16 01:45

@Lucie Gálova moc hezky, dobrý vkus :-) akorat bych řekla, ze ty golfky asi už do terénu nebudou, ale nemám zkušenost, ale jsou fakt hezké… Mě se líbí barva baliosu oranžová, černá a červená, říkám si ze při takových barvách je skoda mít černou, ale nevím jestli se hodí pro kluka oranžová nebo červená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.16 11:05

@Kytičkaaa ja mela pro kluka oranzovou a vsichni mi kocsrek chvalili. Elodie do terenu nejsou, ale ja spis jen ted na ty nakupy. Pri dalsim chci poridit do terenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
31.7.16 21:52

@Lucie Gálova Ty jo a vypadá to na fotce jako červená :)) Je moc hezký… Jojo, to by se nedalo tahat dítě a ještě nákup :)) Já si říkala, že pro druhé už si vyberu pořádnou trojkombinaci a pořádně si ji odzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
2.8.16 21:01

Holky, me zacina balios nejal zlobit, kdyz jdu tak se rozvibruji predni kolecka :-/ jinak na zimu sem mela fusak Lodger a super, podlozku mam sitou od svadleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
6.8.16 09:42

@alushlaa mas ho ještě v zaruce? Určitě bych si to nechala opravit… A jak ty si s nim spokojena?

Holky, myslíte, ze bych v baliosu - sportaku mohla vozit mimco už od 5 měsíců cca? Protože ten leh nejde do rovna… Výrobce píše od 6, ale malému jsou 4 a už ma 6,6 kg, takže to není žádný drobinek. Ale dala bych ho tam později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
11.8.16 16:52

@Kytičkaaa v zaruce je, ale nemam nahradni kocar.. ja osobne bych maly mimco do nej nedala, ne kvuli lehu, ale neni odpruzeny a dost tvrdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
11.8.16 22:15

@alushlaa děkuji. Já myslela, že odpružený je? Je tak to je na prd, ale zase by mi bylo líto, aby měl nějakou vadu když nemusí.. Píšou tam, že je od 6m a já sem potřebovala ho tam dát tak od 5m no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí