Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Balios M?
Přidejte zkušenost s Cybex Balios MAhoj, chtela bych se zeptat na nazor ohledne jizdnich vlastnosti Baliosu. Jezdim s kocarkem uz asi 3m a prijde mi, ze s nim musim dost casto bojovat.
Kolecka se jakoby šprajcují. Do plynule jizdy ma daleko. Kdyz srovnam s prvnim kocarkem, tak je to hruza. Mate to nektera take tak? Premyslim o reklamaci. Jinak mi opravdu vyhovuje delsi korbicka oproti starsimu kocarku a krasne se sklada. Vicemene jsem spokojena se vsim, jen ty kolecka me stvou.Diky za info.
@SvJana jabzadny problem s kolecky nemam. Jezdi hladce a plynule
@SvJana to, co popisujes se mi podle me obcas stane, kdyz chci zajet do dveri nekam a kolecka se proste natoci nejak a sprajcnou se..ale neni to casto..
Rukojet vychazi na 110cm. Iris je podle prodejcu vice mestsky kocarek. Balios se hodi jak do mesta, tak i do terenu. Ale moc velky teren teda nezvladne.
@pavla bednaříková balios ma vetsi predni kolecka nez iris.. iris je vylozene mestsky kocarek. Balios zvlada i teren, iris max dlazebni kostky.
@Lucie Gálova @Leeloo_x @SvJana
Můžu se zeptat, zda pláštěnka byla součástí kočárku nebo jste ji museli dokupovat zvlášť? A jestli zvlášť kupovali jste originál nebo nějakou jinou?
@mapoh soucasti nebyla. Original stoji okolo 600. Ja pouzivam jeste z klasicke trojkombinace plastenku. Sice neni top luxus pohled, ale ucel to plni.
@mapoh soucasti nebyla. Zatim jezdim s hlubokou korbou a k ni mam univerzalni od Emitexu. Jak budu řešit sportak, ještě uvidím ![]()
@Lucie Gálova @Leeloo_x Díky moc za info
A adaptéry na autosedačku cybex součástí sporťáku jsou, že jo?
Ahoj
mam dotaz ohledně Balios M 2015 a 2016. Víte někdo jaký je mezi nimi rozdíl? Pořád se rozhodujeme jestli koupit Valco ultra sport nebo Balios. U Valca se mi líbí nafukovací kola a cena ale Balios mi zase příjde větší co se týče výšky a šířky sedací plochy. Valco už má snad každý ale jde mi i o ty kolečka po nezpevněných cestách nebo polňačkách zrovna nejezdíme ale co takový štěrk? Máte někdo zkušenosti s obouma? Máme momentálně Cam Dinamico malá je sice v hluboké, bude mít 3 m ale už tak na květen bych chtěla koupit
díky za jakoukoli reakci ![]()