Cybex Balios a Iris

Máte zkušenost s Cybex Balios M?

Přidejte zkušenost s Cybex Balios M
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
3.2.16 14:28

Ahoj, chtela bych se zeptat na nazor ohledne jizdnich vlastnosti Baliosu. Jezdim s kocarkem uz asi 3m a prijde mi, ze s nim musim dost casto bojovat. :roll: Kolecka se jakoby šprajcují. Do plynule jizdy ma daleko. Kdyz srovnam s prvnim kocarkem, tak je to hruza. Mate to nektera take tak? Premyslim o reklamaci. Jinak mi opravdu vyhovuje delsi korbicka oproti starsimu kocarku a krasne se sklada. Vicemene jsem spokojena se vsim, jen ty kolecka me stvou.Diky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.16 23:34

@SvJana jabzadny problem s kolecky nemam. Jezdi hladce a plynule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
4.2.16 00:43

@SvJana to, co popisujes se mi podle me obcas stane, kdyz chci zajet do dveri nekam a kolecka se proste natoci nejak a sprajcnou se..ale neni to casto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 20:23

Prosim jaky je rozdil mezi iris a balios???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 20:45

Moc prosim kolik je vysoko rukojet když je nejvíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.2.16 21:04

Rukojet vychazi na 110cm. Iris je podle prodejcu vice mestsky kocarek. Balios se hodi jak do mesta, tak i do terenu. Ale moc velky teren teda nezvladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 21:09

Děkuji moooc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.16 12:18

@pavla bednaříková balios ma vetsi predni kolecka nez iris.. iris je vylozene mestsky kocarek. Balios zvlada i teren, iris max dlazebni kostky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.2.16 18:41

@Lucie Gálova @Leeloo_x @SvJana
Můžu se zeptat, zda pláštěnka byla součástí kočárku nebo jste ji museli dokupovat zvlášť? A jestli zvlášť kupovali jste originál nebo nějakou jinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.16 09:37

@mapoh soucasti nebyla. Original stoji okolo 600. Ja pouzivam jeste z klasicke trojkombinace plastenku. Sice neni top luxus pohled, ale ucel to plni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.2.16 11:30

@mapoh soucasti nebyla. Zatim jezdim s hlubokou korbou a k ni mam univerzalni od Emitexu. Jak budu řešit sportak, ještě uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.2.16 11:35

@Lucie Gálova @Leeloo_x Díky moc za info :) A adaptéry na autosedačku cybex součástí sporťáku jsou, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.2.16 11:38

@mapoh ty tam byly, ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.2.16 12:22

@Leeloo_x Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.2.16 08:47

Ahoj :) mam dotaz ohledně Balios M 2015 a 2016. Víte někdo jaký je mezi nimi rozdíl? Pořád se rozhodujeme jestli koupit Valco ultra sport nebo Balios. U Valca se mi líbí nafukovací kola a cena ale Balios mi zase příjde větší co se týče výšky a šířky sedací plochy. Valco už má snad každý ale jde mi i o ty kolečka po nezpevněných cestách nebo polňačkách zrovna nejezdíme ale co takový štěrk? Máte někdo zkušenosti s obouma? Máme momentálně Cam Dinamico malá je sice v hluboké, bude mít 3 m ale už tak na květen bych chtěla koupit :) díky za jakoukoli reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí