Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte majitelky Mutsíku urban rider. Právě se snažím přejít z korbičky na sporťák, mám z druhé ruky, bez návodu… Prosím vís o radu, jde položit úplně do lehu? Jenom stlačím to tlačítko na boku a položím, že? To mi jde, ale nezůstane to v té poloze a když za to chytím tak se to volně pohybuje sed - leh. To asi nemá být, že? A ještě prosba, jak připevňujete nánožník když máte korbičku s miminkem čelem k sobě? Fakt mi to nejde… Kde mají Mutsy servisní středisko? Jsem z Jičína, okr. Hradec Králové. Moc díky za rady!!!
Máte zkušenost s Mutsy Urban Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy Urban RiderSedačka jde nastavit do několika poloh a téměř do lehu, do úplného ale ne. Dítě jsem vozila čelem od sebe, na tuto polohu je sporťák dělaný lépe. Ale nevím přesně, jak jsem ten nánožník zapínala. Asi jen těma cvočkama kolem tyčky - divně odstával, to se mi na Mutsy nelíbilo.
@carambol Děkuju:-)
@cverunka no musím říct že mě se ten sporťák vůbec moc nelíbí. Ten nánožník jsem taky zkoušela kolem té tyčky a vypadá to jakoby tam nepatřil… ![]()
Nejezdil jste ještě někdo s mimčem čelem k sobě?
@anstazia My jsme na něm ocenili hlavně to, že zvládal každý terén, jezdili jsme hodně i v přírodě, takže super, ale některé věci jsou na něm divné - hlavě ten nánožník, ale my ho ani nějak extra neužili.
@cverunka Jo to je pravda, to je na něm super, proto jsme si ho i pořídili