Cybex Balios a Iris

Máte zkušenost s Cybex Balios M?

Přidejte zkušenost s Cybex Balios M
Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
17.8.16 13:21

@Kytičkaaa kdyz mam nalozeny kosik tak to nedela, takze asi blbe vyredeny skrz rovnovahu..pisou, ze je, ale popravde neni..zkus si ho prvne nez koupis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.16 16:48

@alushlaa Děkuji :kytka: Vypadá krásně teda… A také mě láká, že je to Německá značka no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
27.8.16 19:06

Tak přidávám čerstvou zkušenost :) Kočárek sem nakonec pořídila a už sem s ním byla venku 2× :mrgreen: S kočárkem jsem moc spokojená. Ano, není to kočárek do terénu, ale záleží na tom co každému stačí. Já jezdím s kočárkem po vesnici - v pohodě, les (cyklostezky a normální cesty) - v pohodě, štěrk - v pohodě a na silnici skvělé, chodníky - v pohodě. Jediné kde to bylo na prd, tak takové ty cesty na vesnicích, které nejsou zpevněné a samej hrbol, ale do takového terénu snad jen opravdu kočárky, které jsou na to přímo dělané. Kam to bylo ještě na nic, tak samozřejmě cesty kde jsou velké kameny a cesty v lese kde jsou pařezy a podobně. Tak snad někomu tímto pomůžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
28.9.16 11:08

Zdravim. :mavam: Mam dotaz, jestli mate nektera kocarek Agis M 4? A jestli byn
na nej dokoupit vetsi kolecka jako ma Eternis? Nebo dela Cybex nejaka terenni kolecka, ktera by se dala vymenit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.11.16 15:38

Zdravím maminky. Uvažiji o koupi Cybex Balios 2016. Bydlime v Praze a je tady sama kostka, koleje tramvají apod. S golfkami se mi jezdí náročněji. Mate některá zkušenost s jízdou s Balios Prahou nebo podobným městem? A co to rachtaní předních koleček? Je to opravdu tak hrozné? Kočárek se mi velmi líbí designově, jeho váhá a snad i snadná manipulace. Bydlíme v 2.patře bez výtahu, tak potřebuji něco komfortního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
11.11.16 21:54

@halyinka já sním jezdím po městě a v pohodě, ale abych řekla pravdu tak po kostkách vůbec netuším.. Já s ním nemám teda absolutní problém a za mě mohu doporučit. Je lehký, dobře ovladatelný a skladný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
12.11.16 10:03

@halyinka taky bydlim v centru mesta a mame tu same kostky. Uprimne, kocarek je velmi malo odpruzeny a je tvrdy, takze na kostkach skace (v podstate kocarky vsech kamaradek jedou plynuleji, maji Britax, Mutsy, Concord). Ovsem stejne jsem rada, ze ho mam. Je lehky a hlavne krasny. Bydlime v mensim meste a jsme jedini, kdo jej ma, navic v barve Autun Gold, opravdu sviti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.11.16 11:51

@Kytičkaaa @leeloo Je zvláštní jak každá maminka to vnímá jinak. My měli původně Junamu, která je hooodně odpružená, ted máme Lorda Gmini, který tak trošku jo a jako zvykla jsem si. Měla jsem ho v reklamaci a jezdila golfkami a to teda ty kostky byl vopruz. Ted ho mám zpět a jízda mi připadá jako po másle :dance:. Takže jsem zvědavá co Cybex. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.11.16 15:47

@Leeloo_x mám tu samou barvu a taky jsem ten samej nepotkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.11.16 15:47

@halyinka asi jsou do terénu lepší, ale je prostě krásný :))) Mě se ty kočárky přímo do terénu moc nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.11.16 17:22

@Kytičkaaa Mě prodavačka od něj odrazovala. Doporučovala Oyster Zero. Má také pěkný design ale vadí mi, že nejde dát sedačku proti směru jízdy. Já prostě chci mít možnost na synka vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
13.11.16 20:43

@halyinka Prodavačka tě odrazovala od Cybexu? Aha… Tak stejně to je na tobě :) Jojo, taky chci na něj vidět, takže chápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.11.16 13:56

@halyinka Cybex Balios máme od letošního srpna. Pořizovala jsem ho jako druhý kočár - nejdřív jsem jezdila s Hartanem X-peria, který byl krásně odpružený, ujel úplně vše, ale není moc skladný a váží skoro 17 kg. Hledala jsem lehkou variantu kočáru, který se snadno vejde do kufru, bude mít otočné sezení a hlavně bude kompatibilní s vyšší postavou - já má 180, přítel 196. Vybírala jsem opravdu dlouho, hledala jsem různé recenze na internetu i v zahraničí. Valco jsem nechtěla z principu, denně jich potkám moc a navíc jen jeden typ mají otočné sezení. A je nízký. Balios M je skvělý kočár, jsem ráda, že ho máme, ale i tak má nějaké mouchy. Dokonalý kočár asi neexistuje :roll: Nejčastěji vozím dceru čelem k sobě - to je pak košík hezky přístupný a opravdu obrovský. Při obráceném sezení se do něj věci celkem špatně dávají. Kočár jde také hůř skládat, když je otočený sezením k sobě. Skládání je o 2 úkonech - nejdřív se sklopí sezení a pak otočením složí i podvozek. Ne vždy to jde hladce a snadno. Ale je velmi skladný a celkem lehký (pořád ale těžší než Valco. Co mě ale nemile překvapilo u takhle drahého kočáru je fakt, že drkocá. Prostě nejezdí tiše, jak jsem byla zvyklá u Hartanu, který je krásně odpružený. Balios dělá celkem randál, čím méně rovný povrch, tím víc. Prahu zvládá v pohodě - hezky se s ním najíždí na obrubníky, ale ty kočičí hlavy…Jsem ráda, že ho máme až jako druhý kočár a že dcera jezdila jako malé miminko v měkkém Hartanu. Na konstrukci Balios jde nasadit i hluboká korba, ale to bych se opravdu bála, že z ní vyklepu duši. Teď, když je větší, mi to tolik nevadí. Pozor dejte při čištění koleček - resp. když kočár hodně zašpiníte a následně umyjete, je třeba kolečka namazat, nebo se přední začnou sekat a to je k vzteku. Ale když to vezmu kolem a kolem, asi bych si ho koupila znovu. Uvažovala jsem ještě o Baby Jogger, ale ten byl ještě o něco dražší a hlavně těžší. Jestli vás ještě něco zajímá, ptejte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.11.16 16:33

@ATEINA Děkuji za recenzi. Zajímá mě, zda se viklá rukojeť? U mého kočárku s teleskopickou rukojeti lze trosku kinklat a docela mě to štve. :roll: Bydlím v druhém patře a kočárek vynáším stylem, že vezmu sedačku se synem poprvé a podruhé konstrukci. Myslíte si, že to s Balios půjde v pohodě?
@Kytičkaaa Jo, protože je Oyster odpružený a prostorný a pro mimco od 7m se určitě hodí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.11.16 16:36

@ATEINA Ach jo, toho drkocání se fakt bojim. Bydlíme na Vinohradech a všude kolem jsou kostky různého typu, tramvajové koleje atd.
Můj nynější kočárek má 12kg, takže bych se o trošku polepšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí