Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Balios M?
Přidejte zkušenost s Cybex Balios M@mapoh ja mela altabebe fusak a elodie details podlozku. Oboji sedelo tip top. Ted mam kocarek pripraveny k prodeji
@Lucie Gálova nemáte náhodou fotku podložky v kočárku? Už jsem na ni koukala, ale mám strach ji koupit bez zkoušení.
@Lucie Gálova i tak díky
a jakou jste měla? Mně se líbila modrá.
@mapoh nene. Za me zbytecnost. Kdyz se ochladilo, vice jsem syna oblekla, kdyz prselo dala jsem plastenku, kdyz foukalo stahla jsem strisku, v zime nepromokavy fusak a vyreseno.
Holky, děkuji moc za názory. Asi do něj půjdu.. Strašně se mi ten kočárek líbí… četla jsem hodně recenzí a jsou buď dobrý a nebo špatný, to je asi na vše, tak to zkusím, snad nebudu zklamaná.
@Kytičkaaa píše:
Holky, děkuji moc za názory. Asi do něj půjdu.. Strašně se mi ten kočárek líbí… četla jsem hodně recenzí a jsou buď dobrý a nebo špatný, to je asi na vše, tak to zkusím, snad nebudu zklamaná.
Ja verim ze ne
Taky sem si říkala jestli je ke kočárku nánožník, tak teď to aspoň vím.. Tak asi se na něj taky vyprdnu… A jakou používáte deku? Chtěla bych koupit na zimu nějakou lepší a nevím jakou ![]()
@Kytičkaaa ja si koupila v jysku za par kacek dost teplou a vyhovuje. Ale fusak to vse vynahradi.
@Lucie Gálova děkuji moc a nemůžete mi prosím doporučit i nějakou kombinézu? Tak stejně tu moc zima není, poslední roky..
@Kytičkaaa ja mela pro syna z f&f vyteplenou, zadnou extra. Mela jsem. dobry fusak a syn je v nem potil.