Cybex Balios a Iris

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Cybex Balios M?

Přidejte zkušenost s Cybex Balios M
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
22.11.15 12:02

@Leeloo_x Díky za takovou rychlou odpověď :).
Mohla bych poprosit o vnitřní rozměry hluboké korby a o rozměry složené konstrukce? Nikde to nemohu najít. Celkem dost jezdím a mým autem je Hyundai i10, takže dost malý kufr…
Mohu ještě pár otázek?
Je dobrý potah?
Z čeho je madlo pro rodiče - pěna nebo guma?
Když má malá měsíc, tak jste nějaký terén asi nezkoušeli, že?
A konstrukce kočárku je pevná? Nehýbe se do stran? Celkem mne u spousty kočárků překvapilo, jak jsou takové vachrlaté…
Jste spokojena s brzdou?

Omlouvám se za tolik otázek :D. U prvního dítěte před lety jsem to neřešila, prostě manžel koupil jediný kočárek, který se v našem okolí prodával, ale teď si to užívám :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.11.15 12:22

@mapoh Cybex kočárky patří ke kvalitním kočárkům. Co se týká materiálu tak je tak akorát-ani silný ani slabý. Obecně jsou všechny kočárky impregnovány aby nepropustily chlad a vlhkost. Hluboká korba je hodně prostorná cca 80 cm. Materiál na rukojeti je pěna. Kočárek Balios M je určen do jakéhokoliv terénu takže bych se nebála že by někde neprojel. Konstrukce je pevná. Já se teda rozhodovala mezi Cybex Eternis M3 a Peg-pérego Book Cross. U nás vyhrál Peg-pérego. Ale co se týká Cybexu, tak se s ním velice krásně manipulovalo. Líbí se mi na této značce kvalitní zpracování, hluboká korba, veliký výběr barev a nosnost kočárku. Sporťáku dávám mínus za skládání vnitřkem ven a nezakrývací síťku ve stříšce. Možná bych to skládání oželila, ale tu síťku ne. Je spousta maminek které jí uvítají a nevadí jim ale já zrovna okýnka a síťky nemusím ;) Jinak kočárek Cybex (jedno jaký model mohu) doporučit :palec: Ještě k tomu malému kufru… my máme taky malý kufr a proto potřebuji takový kočárek aby se s podvozkem skládala i hluboká korba. Jinak se do auta ve čtyřech nevejdeme… A to vlastně umí Peg-pérego s Pop Up korbou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.11.15 13:51

@Pavla087 Díky :).
Na Peg-pérego Book Cross jsem se taky koukala, líbí se mi ruční brzda, že má nánožník… Ale manžel trojkolku nechce.
Navíc bych chtěla autosedačku cybex (starší syn má tuto značku taky a spokojenost) nebo concord (ta je úžasně lehká a co se týče testů, tak hned za cybex). A protože nechci kombinovat značky, tak se koukám na kočárky právě cybex nebo concord.
U concord mne překvapilo značné množství reklamací typu wanderer a to i co se týče šisování potahů, které má neo stejné. Co jsem viděla fotky, tak děs - původní černá zfialověla, šedá zrůžověla… Navíc má concord malé množství výběru barev. Čekáme chlapečka a jediná vhodná barva u nea by tedy byla béžová, což nevím, jak se bude udržovat. Ale viděli jsme naživo, muži se líbila ruční brzda, ovladatelnost, skladnost, nápaditá konstrukce… Bohužel není úplně do terénu a my výletujem :).
U cybex balio m se mi líbí větší výběr barev, možnost síťky, snad lepší zvládatelnost terénu, velký košík, autosedačka má kvalitní stříšku, cena je za komplet nižší než u nea, levnější báze s izofixem pod autosedačku, přijde mi, že má lepší vychytávky než neo… Na youtube je super video, ale prostě jsem ho neviděla :(.
Korbu v autě vozit neplánuji, buď autosedačku nebo pak sporťák, takže by mělo stačit, aby se do kufru vlezl podvozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
22.11.15 18:26

@mapoh zalezi jaky teren planujete.. Kamaradka ma concord a uprimne mi prisel trochu odpruzenejsi a mekci nez balios, takze pokud planujete hodne terenni cesty, tak bych sla spis do concordu..ma mohutnejsi konstrukci i kola trochu.. Ovsem i nas zvlada terenni cesty se zaaretovanymi kolecky.. Rozmery vnitrni korby, je delsi nez vetsina, ale uzsi, jen cca 30 cm.. Mame tam ted i fusak zimni emitex a v pohode.. Pro podzimji a zimni dite staci v pohode :)
Skladny je snadno ten podvozek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
22.11.15 18:26

@mapoh zalezi jaky teren planujete.. Kamaradka ma concord a uprimne mi prisel trochu odpruzenejsi a mekci nez balios, takze pokud planujete hodne terenni cesty, tak bych sla spis do concordu..ma mohutnejsi konstrukci i kola trochu.. Ovsem i nas zvlada terenni cesty se zaaretovanymi kolecky.. Rozmery vnitrni korby, je delsi nez vetsina, ale uzsi, jen cca 30 cm.. Mame tam ted i fusak zimni emitex a v pohode.. Pro podzimji a zimni dite staci v pohode :)
Skladny je snadno ten podvozek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.11.15 20:45

@Leeloo_x
Ideál by bylo, kdybychom viděli s manželem balios naživo, ale vzhledem k mému rizikovému těhotenství to moc nevidím - všechny prodejny jsou daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
22.11.15 21:22

@mapoh v praze jsem videla ve dvou.. Jinde nevim no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.11.15 21:35

@Leeloo_x já vím Praha, Louny, Chomutov, Ostrava… všechno moc z ruky :( Ta Praha je nejblíž, ale i tak mám strach, tam bych sice dojela, ale zpátky? kdo ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.11.15 21:35

@mapoh myslíš že Book Cross není do terénu 8o? Tak to tě budu muset trochu vyvést z míry… Na první jsem měla Book Completo který si levou zadní poradil s jakýmkoliv terénem a to má přední kola menší ;) Košík má taky super :palec: Co se týká autosedačky, tak je stejně tak bezpečná jako třeba Cybex. Ale zase chápu že nechceš kombinovat různé značky… Kočárek odpružený je, ale musíš si domyslet miminko, drobnosti pro sebe a miminko a sem tam nějaký ten nákup. Pak kočárek příjemně pruží. Celkově se časem podá :)
Concord je hezký, ale možná se mi víc líbí Cybex :think: těžká volba :mrgreen:
Jinak Cybex Balios M mají v Babystaru vystavený v showroomu v Praze v Horních Počernicích. Vím to, protože jsem tam byla minulý týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.11.15 21:40

@Pavla087 nepsala jsem, že book cross není do terénu, ale že do terénu není moc ten concord
No, já nevím, který se mi líbí víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.11.15 21:43

@mapoh ahá :mrgreen: jsem trubka :mrgreen: no, těžká volba Concord vs. Cybex :think: pokus se někam rozjet… třeba do tý Prahy (pokud se budeš na to cítit). Jinak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.15 01:38

Recenze cybex balios m.

Ahokky, s baliosem jezdim uz druhy mesic. (sportak). Je luxusni. Projedu vsude, MHD zadny problem, skladani super, lehky, skvele a jednoduse se polohuje. Potah super, nepromokne a neprofoukne ;). Kolecka jsou tvrdsi, ale to mi nevadi… Pena na rukojeti hreje :potlesk: polohovani nozicek super. Velky kos. Uvezu i 10kg brambor. Jsem s niiim maaaaaaximalne spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.15 01:40

Recenze cybex balios m.

@Leeloo_x. Barva moc nekrici. Je trosku slabsi nez ta co je na autosedackach. Prirovnala bych ji k barve dyne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.15 01:42

@mapoh. Houpe se do stran diky vytahovaci rukojeti. Ale riziko padu kocarku je minimalni, zadne. Rozhodne ale mene nez treba casualplay jebo quinny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
12.12.15 23:17

@Lucie Gálova
Tak to je dobře, že jste s baliosem spokojená :), my uvažujem, že ho v lednu koupíme - i když jsme ho bohužel naživo neviděli. A máte celou trojkombinaci nebo jen sporťák? A mohu se zeptat jakou barvu? A jestli jste objednávala přes internet, jak dlouho jste na něj čekala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí