Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Balios M?
Přidejte zkušenost s Cybex Balios M@BMarcom rozdíl v Balios M 2015 a 2016 jsou jen barvičky. Nic míň, nic víc ![]()
Holky je sportak dostatecne vysoky? Mam 182cm tak aby nebyl moc nizko :-/ diky za odpoved
Zajímalo by mě, kdo už jezdíte déle s kočárkem. Jak zvládne lehčí terén? Nerachtají nebo necvakají přední kolečka?
Moc děkuji!
@kllaraa ahoj, jezdim od rijna, zatim s hlubokou korbou a musim rict, ze mam nejtvrdsi kocarek ze vsech kamaradek. Jsem nadsena z barvy, opravdu ho nikdo jiny nema, ale z jizdnich vlatnosti uz mene
Kolecka rachtaji, aspon u me a opravdu neni odpruzeny. Vsude mame kostky ve meste a dost to skace, i kdyz maly to nastesti vubec nevadi. Pro pristi dite asi koupim ale jiny. I kdyz nelituju, ze jsem si tento vybrala. Takze tak ![]()
Ja jezdim 3 tejdny, uprimne na miminko s korbou bych neporidila, ale jako sportak je supr, ikdyz do terenu neni, aji kostky ve meste delaji problem :-/
@Lucie Gálova zájem nemám, ale jen se chci zeptat proč ho chceš prodat?
@Pavla087 kdyz to zkratim, tak ho chci prodat dokud jeste ma dobrou cenu. Poudeji uz bych ho neprodala za tolik. Chtela bych nejaka fakt male golfky, protoze syn uz moc v kocarku byt nechce a doma jen ztraci na sve cene. Radeji ted za 6500-7000 nez pozdeji za 3500-4000
@Lucie Gálova jasný, to chápu
skladný kočárek je Babyzen Yoyo…třeba…
Já na golfky mám ještě čas, ale docela se mi líbí Nuna Pepp Luxx Plus. Na prvního syna jsem měla trojkombinaci, sporťák Peg-pérego Book Completo a na cca poslední tři měsíce jsem kupovala Cybex Onyx design by lala BERLIN (limitka). Syn byl kočárkový min. do třech let ![]()
@Pavla087 to zavidim. Me maly v kocarku predvadi cirkus. A to chodi jen mesic a uz ptoste kocar nepripada do uvahy. ![]()
@Lucie Gálova tak to nezávidím
Teď máme skoro tří měsíčního syna a tak jsem na něj zvědavá. Kočárek je pro mě nejlepší kamarád a doufám, že nám to vydrží jako u prvního syna. Mimochodem, ten kdyby se nestyděl, tak se vozí ještě teď a jsou mu 4 roky
Nedávno jsem si pořídila nosítko na rychlý přesun do školky kterou mám přes ulici, ale kočárek parkuji v bytě ve třetím patře… A náš mladík si do něj vlezl a nechal se nosit
Mazel jeden ![]()
Ahoj holky, chci si koupit cybex balios m, opravdu je tak hrozny do terénu?
bydlím na vesnici, takže potřebuji kočár do terénu a moc se mi líbí.
Popravdě terén fakt nic moc. Tráva se zaaretovanými kolečky v pohodě, ale třeba štěrkové cestičky v parku nebo starší typ silnic katastrofa. Úžasný je v obchodech, cyklostezky, nové chodníky a tak. S kočárkem (zatím hluboká korba) jezdím skoro pět měsíců, má úžasný košík, dlouhou korbičku, dám do ní monitor dechu, vyhovuje mi vysouvací rukojeť, odklápěcí stříška, skládání podvozku, super je kombinace podvozek + autosedačka (aton4), korbička jde ručně pohoupat.
Mám ale strach při delším používání, jestli nebude vachrlatý. Mám pocit, že nám trošku lupe v rukojeti a jak jsme párkrát zabrali v „terénu“ a možná i přetěžuji košík, tak nám (zatím) neznatelně zatáčí jedním směrem. Taky ta černá konstrukce není ideální, je na ní vidět každý šrám. A jsem zvědavá, jak se bude chovat v zimě.
Přeji hodně štěstí při výběru ![]()
@mapoh ja s nim zvladla zimu na dedine, takze pohoda. Nemuzu si na nej stezovat. A v prodejne mi rekli, ze pokud je neco s rukojeti, tak reklamace, tohle prej ty kocarky maji z pretizeni. Zatacel mi i jiny kocar, ted momentalne nee. Co se tyce kosiku, je luxusni no. A konstrukce je problem snad vetsiny kocarku. ![]()
@Lucie Gálova na zimu jsem zvědavá
ta rukojeť není nic hrozného, jen doufám, že to nebude pokračovat…
Můžu se zeptat, jestli jste kupovala nánožník a vložku do sporťáku? Dáte mi tip? Za jeden dva měsíce bude malýmu korbička malá a chci být připravena na chladnější počasí. Mám koupený originál fusak a přijde mi tenčí.