Cybex Balios a Iris

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Cybex Balios M?

Přidejte zkušenost s Cybex Balios M
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1051
23.2.16 08:59

@BMarcom rozdíl v Balios M 2015 a 2016 jsou jen barvičky. Nic míň, nic víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
19.3.16 04:13

Holky je sportak dostatecne vysoky? Mam 182cm tak aby nebyl moc nizko :-/ diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.4.16 23:00

Zajímalo by mě, kdo už jezdíte déle s kočárkem. Jak zvládne lehčí terén? Nerachtají nebo necvakají přední kolečka?
Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
15.4.16 23:16

@kllaraa ahoj, jezdim od rijna, zatim s hlubokou korbou a musim rict, ze mam nejtvrdsi kocarek ze vsech kamaradek. Jsem nadsena z barvy, opravdu ho nikdo jiny nema, ale z jizdnich vlatnosti uz mene :roll: Kolecka rachtaji, aspon u me a opravdu neni odpruzeny. Vsude mame kostky ve meste a dost to skace, i kdyz maly to nastesti vubec nevadi. Pro pristi dite asi koupim ale jiny. I kdyz nelituju, ze jsem si tento vybrala. Takze tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
17.4.16 17:27

Ja jezdim 3 tejdny, uprimne na miminko s korbou bych neporidila, ale jako sportak je supr, ikdyz do terenu neni, aji kostky ve meste delaji problem :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.16 14:35

Holky zvažuju prodej Balios v autumn gold… některá zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
3.6.16 15:21

@Lucie Gálova zájem nemám, ale jen se chci zeptat proč ho chceš prodat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.16 17:30

@Pavla087 kdyz to zkratim, tak ho chci prodat dokud jeste ma dobrou cenu. Poudeji uz bych ho neprodala za tolik. Chtela bych nejaka fakt male golfky, protoze syn uz moc v kocarku byt nechce a doma jen ztraci na sve cene. Radeji ted za 6500-7000 nez pozdeji za 3500-4000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
6.6.16 19:44

@Lucie Gálova jasný, to chápu :) skladný kočárek je Babyzen Yoyo…třeba… ;) Já na golfky mám ještě čas, ale docela se mi líbí Nuna Pepp Luxx Plus. Na prvního syna jsem měla trojkombinaci, sporťák Peg-pérego Book Completo a na cca poslední tři měsíce jsem kupovala Cybex Onyx design by lala BERLIN (limitka). Syn byl kočárkový min. do třech let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.16 00:53

@Pavla087 to zavidim. Me maly v kocarku predvadi cirkus. A to chodi jen mesic a uz ptoste kocar nepripada do uvahy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
7.6.16 07:11

@Lucie Gálova tak to nezávidím 8o Teď máme skoro tří měsíčního syna a tak jsem na něj zvědavá. Kočárek je pro mě nejlepší kamarád a doufám, že nám to vydrží jako u prvního syna. Mimochodem, ten kdyby se nestyděl, tak se vozí ještě teď a jsou mu 4 roky :mrgreen: Nedávno jsem si pořídila nosítko na rychlý přesun do školky kterou mám přes ulici, ale kočárek parkuji v bytě ve třetím patře… A náš mladík si do něj vlezl a nechal se nosit :mrgreen: Mazel jeden :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
29.7.16 06:41

Ahoj holky, chci si koupit cybex balios m, opravdu je tak hrozny do terénu? :-( bydlím na vesnici, takže potřebuji kočár do terénu a moc se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.7.16 22:12

Popravdě terén fakt nic moc. Tráva se zaaretovanými kolečky v pohodě, ale třeba štěrkové cestičky v parku nebo starší typ silnic katastrofa. Úžasný je v obchodech, cyklostezky, nové chodníky a tak. S kočárkem (zatím hluboká korba) jezdím skoro pět měsíců, má úžasný košík, dlouhou korbičku, dám do ní monitor dechu, vyhovuje mi vysouvací rukojeť, odklápěcí stříška, skládání podvozku, super je kombinace podvozek + autosedačka (aton4), korbička jde ručně pohoupat.
Mám ale strach při delším používání, jestli nebude vachrlatý. Mám pocit, že nám trošku lupe v rukojeti a jak jsme párkrát zabrali v „terénu“ a možná i přetěžuji košík, tak nám (zatím) neznatelně zatáčí jedním směrem. Taky ta černá konstrukce není ideální, je na ní vidět každý šrám. A jsem zvědavá, jak se bude chovat v zimě.
Přeji hodně štěstí při výběru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.16 22:20

@mapoh ja s nim zvladla zimu na dedine, takze pohoda. Nemuzu si na nej stezovat. A v prodejne mi rekli, ze pokud je neco s rukojeti, tak reklamace, tohle prej ty kocarky maji z pretizeni. Zatacel mi i jiny kocar, ted momentalne nee. Co se tyce kosiku, je luxusni no. A konstrukce je problem snad vetsiny kocarku. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.7.16 13:34

@Lucie Gálova na zimu jsem zvědavá :) ta rukojeť není nic hrozného, jen doufám, že to nebude pokračovat…
Můžu se zeptat, jestli jste kupovala nánožník a vložku do sporťáku? Dáte mi tip? Za jeden dva měsíce bude malýmu korbička malá a chci být připravena na chladnější počasí. Mám koupený originál fusak a přijde mi tenčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí