Cybex Pallas, nebo Cybex Juno Fix?

Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?

Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4649
30.8.12 14:08

Ten pallas má paní u bazénu na slovanech, paní Chmelařová, www.kocarkyplzen.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
30.8.12 14:09

A jinak ho mají i v superbaby nahoře na rokycanské u tesca :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
30.8.12 14:13

@cunklik Díky za info. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
30.8.12 14:27

A nebo v obchoďáku s nábytkem xxxlutz (tam je za 7,5tis.). objednala jsem přes eshop dráček. cz za 5990,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
30.8.12 14:29
@Black_Orchids píše:
A nebo v obchoďáku s nábytkem xxxlutz (tam je za 7,5tis.). objednala jsem přes eshop dráček. cz za 5990,– ;)

ty jo, 7,5 tis, uf to je hodně, tady jí taky všude mají za 5990 Kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
30.8.12 14:32
@cunklik píše:
ty jo, 7,5 tis, uf to je hodně, tady jí taky všude mají za 5990 Kč :-)

no, však my jsme ji tam jeli jen vyzkoušet 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.9.12 15:15
@Martina8888 píše:
Ahoj, chci se podělit o dnešní zkušenost v obchodě. Jeli jsem s malým vyzkoušet Juno fix (byla jsem pro ní rozhodnutá), malému se v ní líbilo, do auta pásy stačí, ale překvapilo mě jak hrozně je malá!!! Vím, že je lepší než kategorie 9-35 kg, ale i při nejvyšší poloze opěrky tam měl tak když hodně tak cca 10 cm a už by mu koukala hlava. Prodavač sice říkal, že mu může koukat až třetina hlavy, ale to se mi nelíbí. Chci aby měl krytou celou hlavičku. Prcek má lehce přes 10 kg, rok, 78 cm. Bude vysoký, jsem s manželem oba. Tak jsem vyzkoušeli i Pallas a ta je z tohoto hlediska vyhovující. Jsem z toho rozladěná, už jsem byla rozhodnutá, ale ted nevím, myslím, že ta Juno by nám vystačila tak na rok, rok a půl a to mi přijde hodně málo. Zkoušeli jsme i jednu Romerku 9-18 a s tou výškou to bylo obdobné. Vím, že ještě určo budem kupovat pak jednu, ale takhle mi to vychází, že když do 3 let Juno (možná) tak pak třeba do těch 11 ještě další dvě kvůli stárnutí…chceme bezpečí pro malého, ale investice je to veliká, zda dvě nebo tři autosedačky. Rozhodně chci pultík. Tak a babo raď?

Martino8888, pořád řeším stejný problém o jakém píšeš. Chtěla jsem 9-18, ale zřejmě půjdu do 9-36. Vyřešili jste to nějak? Steeve někde psal, že stačí dvě, ale pořád když cca ve 4 letech koupím druhou, tak pořád do nějakých 11-12 let mi to vychází přes 6 až 7 let a to všude varoujou, že stárnou plasty. Nevím nakonec, jestli to varování není jen tak na oko. A taky jsi psala o barvách potahů - přesné názvy nevím, ale i název v sobě může mít typ potahu, který označuje jeho kvalitu, takže i to je rozhodující. Náš malý se v cybexu vajíčku hodně potí a bojím se toho pultíku u Pallase. Na druhou stranu - když dítě už bude větší, třeba rok a půl, tak už to polohování taky tak nemusí nutně potřebovat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
3.9.12 20:07

@danik333 No už jsem to doma asi rozhodli, půjdeme do Pallas, pak ještě jednu taky na těch cca 5 let, tak nám vyjdou dvě. V testech vyšla dobře, tak předpokládám, že je bezpečná pro malé i větší děti. Polohování nějaké má, neřeším zda o dost větší než jiné, priorotní je pro mě bezpečnost, myslím, že náš malej zvládne spinkat v sedě či mírně sklopené sedačce nebo na tom půltíku. Jezdíme nejdelší trasy něco přes hodinu a už nám v autě moc nespinká.
Steeve psal at jdeme do bezpultíkové např Romer king plus 9-18 že ta vydrží do 3,5 let, že pultík brzy stejně sundáme a pak už to není tak bezpečné. A pak že pokud bude syn vysoký už vystačí jen jedna. No a k potahům, letošní Pallas 2 fix stojí cca 6000, levnější není prý originální dovoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ssuuzzii
8.3.13 14:38

Na bayoši je nejlevnější uplně nová za 3tis. koukni na to, bohužel je jen do 18kg což je pro životnost nevyhodou

• Citovat
  • Upravit
12
7.6.16 00:03

Pallas 2 fix nebo Juno 2 fix

Zdravím a oživuji diskuzi. Malýmu je momentálně 7 měsíců a má cca 7,6kg a 70cm. Bohužel vajíčko máme půjčené a budeme ho muset vrátit tak za 3 měsíce kvůli narození dalšího miminka. Takže se nyní rozhodujeme co malýmu v těch 10 měsících dáme…už mi připadá zbytečné kupovat další vajíčko když jsme docela dlouhý a kategorie 0-18 (cybex sirona apod. jsou sedačky cenově nedostupné). Takže jsme se rozhodli pro pultíkovou ale tady je ten problém, že nevím kterou vybrat, jestli pallas fix, aura fix (9-36) nebo juno fix (9-18). Logika mi říká vzít tu juno, ale celá rodina mě přesvědčuje ať koupím toho pallase, že malej za ty 3 měsíce ještě dost vyroste.
A teď ta moje hlavní otázka je tu někdo kdo opravdu už v těch 9 nebo 10 měsících koupil pro dítě toho pallase? :think: Zaroveň v neprospěch juna hraje i to že je pouze isofixova a pallas by měl mít oba typy přidělání do auta, což by se dost hodilo.
Budu ráda za jakoukoli zkušenost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.6.16 06:07

@Ellie23 A počítás s tím, ze v 10 měsících nemusí sedět? A nesedici dítě do posmerne sedačky nesmí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
7.6.16 07:05

@Ellie23 Juno jde pridělávat i jen pasem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
7.6.16 07:38

Ahoj, dávali jsme syna z vajíčka v 10 měsících rovnou do pallas 2 fix, nebyl vůbec problém, měl 10 kg a čekali jsme jen než začne sám sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
7.6.16 08:02

@Ellie23 uz jen z bezpečnostních důvodů bych volila juno. Tyhle velke autosedacky nejsou doporučené. Sami mame juno fix a je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
7.6.16 08:14

@Ellie23 juno jde přidělat i je pásem, každopádně my zvažovali pro našeho obřík pallasku a stejně v ní ješt ělítal, atkže bychom ij nekoupili. jsme rádi za juno :-) šel do ní v devíti a cosi měsících, ale tedy už dva měsíce sámv klidu seděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí