Cybex Topaz stříška 2011

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Cybex Topaz?

Přidejte zkušenost s Cybex Topaz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kotatko03
16.5.11 13:00

jasně, že tam je madlo vpředu:-)Také nechápu, o jakém madle je tu řeč:-) a co se týká barev, v Praze jsem viděla topaze v tyrkysové, byla zářivější než na fotce, jinak nikde nebylo k vidění nic. Objednala jsem si hnědé a strašně se obávala, co příjde, nicméně jsem si říkala, že pokud se mi barva nebude nakonec líbit, při objednání přes internet to můžu do 14dnů vrátit. Pokud máš možnost někde vidět cybex autosedačky, barevnost je na nich zhruba stejná…takže pro představu dobré:-)

• Citovat
  • Upravit
Maruat
16.5.11 13:08

:-)Mám kluka a rozhodovala jsem se mezi Lagoon,moonlight a právě coffee,Coffee na obrázku vypadá dobře,v kombinaci s tou modrou,ale nejsem si jistá jestli je to to pravé ořechové :-D takže ty máš hnědý a jsi spokojenáá s barvou. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
kotatko03
16.5.11 14:25

tak přesně tyto barvy byly i v mém výběru:-) nakonec jsem volila mezi černou a hnědou, ale mám černý sporťák, chtěla jsem změnu. Hnědá je to taková tmavá, nic modrého tam není, jen vyšitý tyrkysový nápis na madle.

• Citovat
  • Upravit
8647
16.5.11 14:47

Jé,tak sorry,za mystifikaci,já myslela,že Topaz už taky nemá přední madlo.
Já myslím,že na občasný ježdění určitě stačí.Já callisto prodávala,protože na mě bylo právě už moc těžký :-) Ale je fakt,že mám 2letý dítě.

Ty barvy jsou ošemetné,myslím,že každý typ kočárku to má trochu jiné..Třeba na Ruby je lagoon děsně světlá proti callistu,co jsem viděla.
Mě osobně se taky nejvíc líbí ta hnědá,je elegantní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.5.11 15:30

topaz a callisto mají uplně stejný sedák. tj. i madlo. topaz má 7.5kg. větší kola (16cm průměr).
onyx nemá madlo, má jen 6.9kg. kola menší než topaz (14cm).
záleží, jetsli to chceš jako golfky ke slalomu, skoro bych brala lehčí a jednodušší onyx. topaz bych brala jako golfky na každodenní užití.
i když já mám co povídat, speedi a callisto :mrgreen: (a ruby)
myslím, že nový onyx má mít odpružená taky všechna kola.to je letošní novinka.
dřív - ruby žádná, onyx zadní, topaz všechna kola odpružení. 2011 kol, všechny kočárky a všechna kola odpružení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
16.5.11 18:33

Ve čtvrtek mi přijde nový Onyx, tak ho nafotím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maruat
16.5.11 18:52

:-)) haha to bude asi se mnou ještě veselé.Tak to je právě to co už nějaký týden řeším,prvně jsem byla rozhodnuta pro onyx,že je lehčí,skladnejší,krapet i menší,a že to postačí,ale pak zase padlo rozhodnutí že Topaz bude zase trošku vychytanější madlem,polstrováním.atd.A asi i bytelnější. :-)Takže stále jasno nemám…Počkám si tedy ještě na fotku Onyxe,a snad už vyberu,jsem holt Váha a to je největší problém !! :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
135
19.5.11 21:40

Hezký večer, tak tady je Cybex Onyx 2011 - barva Moonlight

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
19.5.11 21:41

maximálně sklopená bouda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
19.5.11 21:41

bouda v lehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maruat
22.5.11 18:51

Děkuji moc,že jste vložila fotečky Onyxe,taky má něco do sebe :-) A můžu se zeptat už jste s ním vyjeli ven ?? Jak se s ním jezdí,s malýma kolečkama,měly by být suspenzní,je to znát? Vím že je brzy hodnotit,ale jste spokojená,nebo jste našla nějaké chybky co Vám vadí,při běžném užívání? :-D Majka

• Citovat
  • Upravit
135
25.5.11 09:41

maruat já ho nemám na běžné užívání, jenom rychlovky a dovču. Ale teď jsem s něma jela do města (musela jsem) a dá se to. I když teda v centru máme samé kostky a drncá to dost, občas se to přežít dá. Já ale nemám srovnání, jiné klasické golfky (s 8 kolečky) jsem neměla. A malý si nestěžoval :-)
Ale bouda je bezvadná.
Madla se drží dobře, jsou pěnová, takže příjemná :-) Mám 164 cm a jezdí se mi dobře. Možná mít o „pár“ centimetrů víc, bude to dokonalé.
Košík je docela velký, vlezly se mi tam 2 balíky, které jsem vezla na poštu a ještě tam bylo místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruat
8.6.11 21:23

Hezký večer,tak se vracím zpět po menší odmlce,k tématu Topaz 2011.Od včerejška jsem rozšířila řadu mezi majitelkama Cybexu :-) A zatím teda opravdu paráda,nelituji :-) !Vychytávky typu sklopná stříška je opravdu prima,dnes dokonce využitá při mírném deštíku,jezdí se mi s nimi fakt moc dobře,drncat to drncá,na nerovném kostkovém terénu,ale nechrastí ty kolečka tak jako některé jiné golfky co znám,dají se volně řídit jednou rukou,byť nemají spojené madlo,výška pro mě ideální měřím 171cm,malému se tam líbí,spaní vyzkoušeno taky v pohodě.Barva coffe taky spokojenost.Nemám výhrady,co jsem chtěla to splňuje :-) Přidávám pro představu nějaké foto.

• Citovat
  • Upravit
24
28.6.11 00:15

Nedalo mi to, nepřipsat, jak moc jsem s Topazem 2011 spokojená. Původně jsem pokukovala po callistu, ale cena mě odrazovala, nakonec jsem moc ráda, že jsem radši koupila topaze. Kamarádka měla calisto chviličku a začaly ji skřípat kolečka a v době kdy člověk potřebuje jezdit s kočárkem ho pokud se nepletu, šla reklamovat. U topaze kolečka super, žádný problém a to s ním jezdíme denně. Nejvíce mě nadchla stříška, která se dá prodloužit, tkže na mimi nesvítí sluníčko, nemusím mít žádný slunečník atd. Taky je supr UV ochrana. Čtyři polohy pro sed, leh atd. Prostě bomba. Máme lagoon, je sice malinko tmavý, ale barvička se mi moc líbí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.6.11 10:53

Topaz 2011

Suesue2: Mohla bych poprosit o rálné foto Topaze Lagoon? Děkuji moc..

Dobrý den, pročítám diskuzi o Cybexech už několik dní, koupila jsem před 14 dny fialové Callisto 2011, je super, jen mám pocit, že pro naši 27měsíční malou, už je to zbytečné a navíc, je dost těžké..Proto vážně přemýšlím, že koupím raději Topaze 2011, který je o cca 1kg lehčí, než Callisto..Má sice více koleček, ale povrch koleček je už v nové kolekci 2011 stejný (kvalitní měkčí guma-u kolekce 2010 byl povrch koleček tvrdší), jako má Callisto..
Obvolala jsem tedy všechny e-shopy, kde mají psáno, že je fialový Topaz 2011 skladem a nikde jsem nepochodila, protože prostě skladem nikde není…Kdyby jste náhodou někdo věděl, kde by jej ještě v té fialové měli, budu ráda za každé echo… Přemýšlela jsem případně i o jiné barvičce a to právě o Lagoon, ale naživo jsem ji neviděla.. Myslíte, že by pro holčičku (máme skoro všechno oblečení růžové a fialové) šla? Děkuji moc za všechny příspěvky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí