Cykloodrážedlo Milly mally
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cykloodrážedlo Milly mally
Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli máte některá Milly mally? jak jste spokojené a tak vůbec. Nebo ještě Worker gaudo. Potřebujeme nějaké co má jen 10 kola, nevím které bude lepší
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@itusss tohle konkrétně neznám, ale já bych se řídila hlavně vahou kola, výškou sedla a jaký typ kol (jestli preferuješ gumová nebo nafukovací)
- Citovat
- Upravit
Proč zrovna 10 kola?
Nedávno jsem tu zakládala podobnou diskusi zkus mrknout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zupa když si malý zkoušel nějakou 12 tak to bylo proti němu nějak strašně velké
a to už měl dva roky.Jako ale na sed je to stejně výškově co jsem se tak dívala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@itusss Aha no mi prckovi (čerstvě 2 roky) pořídily Yedoo Too Too C a velikostně mu je a prý je jedno z nejmenších na trhu.
Včera na něm poprvé zkoušel a moc mu to nešlo, byl z kola celý nadšený ale než najde způsob jak na to bude to chvíli trvat
Nemohl totiž pochopit že má sedět a odrážet se, držel se řidítek a chodil
Takže si říkám že kdyby ho dostal až na jaře o nic by nepřišel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milly Mally - dřevěné odrážedlo kolo prosím zkušenosti
Zdravím, prosím má někdo zkušenost s dřevěným odrážedlem - kolem Milly Mally King nebo Duplo? Případně, jak jste spokojené? Nemůžou se přetočit řídítka a dítko spadnout? A výškově není moc velké pro 2-letou holčičku? Předem děkuji a s pozdravem Radka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Komi873 Určitě jsou na trhu odrážedla s nižší možností nastavení sedla (nejnižší jsou 30 cm od země). Takže záleží, jak je dítko veliké.
Spadnout může dítě ze všeho. ![]()
Osobně bych volila odrážedlo s ruční brzdou. Tady bude brzdit jen nohama a pokud se rozjede někde z kopce, tak je to o držkopád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit