Cykloodrážedlo Milly mally

35
13.9.14 13:13

Cykloodrážedlo Milly mally

Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli máte některá Milly mally? jak jste spokojené a tak vůbec. Nebo ještě Worker gaudo. Potřebujeme nějaké co má jen 10 kola, nevím které bude lepší :) :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
13.9.14 13:30

@itusss tohle konkrétně neznám, ale já bych se řídila hlavně vahou kola, výškou sedla a jaký typ kol (jestli preferuješ gumová nebo nafukovací)

• Citovat
  • Upravit
2325
14.9.14 00:09

Proč zrovna 10 kola?
Nedávno jsem tu zakládala podobnou diskusi zkus mrknout

https://www.emimino.cz/…rankovani/2/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.9.14 09:09

@Zupa když si malý zkoušel nějakou 12 tak to bylo proti němu nějak strašně velké :D a to už měl dva roky.Jako ale na sed je to stejně výškově co jsem se tak dívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
15.9.14 22:43

@itusss Aha no mi prckovi (čerstvě 2 roky) pořídily Yedoo Too Too C a velikostně mu je a prý je jedno z nejmenších na trhu.
Včera na něm poprvé zkoušel a moc mu to nešlo, byl z kola celý nadšený ale než najde způsob jak na to bude to chvíli trvat :mrgreen: Nemohl totiž pochopit že má sedět a odrážet se, držel se řidítek a chodil :mrgreen: Takže si říkám že kdyby ho dostal až na jaře o nic by nepřišel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.3.17 22:45

Milly Mally - dřevěné odrážedlo kolo prosím zkušenosti

Zdravím, prosím má někdo zkušenost s dřevěným odrážedlem - kolem Milly Mally King nebo Duplo? Případně, jak jste spokojené? Nemůžou se přetočit řídítka a dítko spadnout? A výškově není moc velké pro 2-letou holčičku? Předem děkuji a s pozdravem Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.3.17 08:16

@Komi873 Určitě jsou na trhu odrážedla s nižší možností nastavení sedla (nejnižší jsou 30 cm od země). Takže záleží, jak je dítko veliké.
Spadnout může dítě ze všeho. ;)
Osobně bych volila odrážedlo s ruční brzdou. Tady bude brzdit jen nohama a pokud se rozjede někde z kopce, tak je to o držkopád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí