Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Chtěli bychom si pořídit cyklosedačku.Poradíte jakou? Díky moc.Verča
ahoj,
právě jsme pořídili Hamax Kiss, stála nás cca 1500,– přes internet, v testech vychází jako super bezpečná..
Dobře pořiďte,
ahoj
iv-ka
ahoj,
tak taky právě řeším toto téma a vybírám taky u značky HAMAX zatím vede: http://www.solidosport.cz/detail.asp?…
já spíš řeším jestli jí už můžeme používat. Malý bez problémů sedí sám, dokonce se včera i poprvé sám postavil ale nevím jestli přece jen na ni ještě není malý ![]()
od kdy ste začali používat cyklosedačku??? zatím by se nám jednalo jen o kratší výjezdy tak 1-2 hoďky ![]()
děkuji za rady
Tina
Ahojky,
máme taky HAMAX Kiss a za 2000,– i s nastavitelnou helmou.
Je super, doporučuju. A malá je z ní nadšená!
Albi
Ahoj Verčo.
to jsem taky resila a prisla na dva typy…OK Baby Sirius a Hamax sleepy…obe jsou polohovatelne ,coz je podle me dobre kdyz ti dite po ceste usne,maji vyskove nastavitelne operky nohou a jsou pro deti od 9-22 kg. jsou samonosne takze se pridelava akorat drzak na sedlovou trubku ramu a muzes si dokoupit jeste jeden a prehazovat pouze tu cyklosedacku z kola na kolo aniz bys neco montovala.
Obe stoji cca od 2300-2500 Kč a funkcema jsou stejne, Akorat ta Sirius ma to polohovani pomoci takoveho kolecka ktere ma dite jako takovy trn mezi nozickama…takze kdyz ti usne tak ho nijak nemusis posunovat jen otocim koleckem a je to. Holky od nas z denicku (tusim Pauline a Radka) si zrovna tuhle kupovaly. A moje kamaradka zas tu hamax a je spokojena.
koukni na www.babystyle.cz nebo na www.duhovysvet.cz a www.detskagalerie.cz
ahoj nat
Ahoj,
taky máme Hamax Kiss + helmu za 1990,– z www.detskydum.cz. Je super. Malá je z ní nadšená
A sedačky Hamax jsou prý velmi bezpečné.
Lenka
My jsem teď koupili OK Baby Ergon, stojí kolem 1600 Kč. Jsme s ní spokojení. Byla výborně hodnocena v testu časopisu D test. Jinak jsem několikrát četla, že jízda v cyklosedčce se doporučuje od roku a půl věku dítěte.
Veru
Ahojky,
taky se zaciname poohlizet po cyklosedacce pro Lukyho a jak jsem se tak divala, tak se rozhodneme zrejme taky pro Hamax - kamaradka tuhle maji a jsou moc spokojeni.
Pa
Tino,
Anice je skoro rok a půl a ač kolo miluje (nemůžem kolem něj projít, aniž by byla scéna, že HEMA,KOLO, JEDEM!!!) vydrží v ní tak půl hodinky maximálně. Pak chce aspoň na chviličku dolu a za chvíli zase klidně razíme. Prostě přestávkovat. Hodinu nebo dvě bych jí ještě určitě neudržela… Tak je to u nás.
Albi
Já jsem měla vybranou sedačku Hamax Siesta. Moc se mi líbila, ale nakonec jsem si to rozmyslela a koupila jsem sedačku dopředu před sebe na kolo. Jsem hrozně ráda, že jsem změnila názor. Takhle si ježdění s Vojtíkem moooc užíváme. Můžeme si „povídat“ a ukazovat různé věci. Sice se teď hrozně propagují ty sedačky dozadu, ale já bych ji nechtěla. Možná až bude prcek starší.
Když už se bavíte o sedačkách. Chtěla bych se poptat na helmy pro malé děti. Poraďte jakou a na co si dát při koupi pozor?
Díky
Máte někdo zkušenosti se sedačkou OK BABY SIRIUS, docela mne zaujala pro svou polohovatelnost, ale v obchodě mě odrazuje kvůli tomu, že se dá polohovat jen zadní část - opěradlo.