Cyklus po porodu

12735
30.4.12 07:57

cyklus po porodu

Ahoj holky jdu za Vám s dotazem, ke gynekologovi se nemůžu dovolat, zřejmě mají dnes volno. Jsem dnes přesně 3 měsíce po porodu a první menstruaci jsem dostala 7 týdnů po porodu. Kdyby byl cyklus pravidelný tak bych dostala menstruaci 20.4. ale menstruace nedorazila. Minulý týden jsem si dělala těhotenský test a negativní (díky bohu). Beru cerazzete a jestli jsem zapoměla tak jen, že jsem si vzala tabletku o pár hodin později, takže ne v 11:30 jak beru ale odpoledne či večer. Nevynechala jsem nikdy. Kojím, ale už musím bohužel dokrmit. Je to normální, že menstruace nedorazila? U dcery jsem to dostala i přes plné kojení po 6nedělí a pak pravidelně cca co 30 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1867
30.4.12 08:15

Buď v klidu, já jsme skoro 9 měsíců po porodu a pořád jsme to nedostala. Při kojení je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
30.4.12 08:26

@materinka ale já už jsem to jednou měla právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.4.12 08:37

Při kojení je naprosto normální, že ms buď nechodí vůbec, nebo chodí nepravidelně, cyklus se může protáhnout… Já měla při druhém sice ms téměř hned, při plném kojení, ale nejdřív to bylo špinění zhruba po 20dnech, taky radost, pak se cyklus natáhnul na víc jak 40dnů nepravidelně, po prvním porodu jsem měla po 35 dnech naprosto přesně jak hodinky, ale až po ukončení kojení. Takže neřeš, hlavně ber ha pravidelně, protože u téhle je opravdu potřeba brát pravidelně na hodinu, aby byl účinek spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
30.4.12 08:42

@Gladys moc díky, mi je teď dva dny hodně zle, tak jsem měla obavy abych nebyla fakt těhotná. ALe měla jsem stresy a dcerou, tak si myslím, že to bude tím. Doufám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.4.12 08:49

@LadyRebeka mě bylo po druhém porodu děsně před každou ovu. Protože jsem ji měla třeba 30DC, tak když se mi začlo dělat blbě, tak jsem si říkala, že jsem v tom, fakt se mi vždycky navalilo, jenže ona ovu, týden předem to začlo, hrůza.
Tyhle prášky sice můžou ovulaci potlačit, ale nemusí, nefunguje to na stejném principu jako ta klasická dvousložková ha, prý hlavně zabraňují vstupu spermií do dělohy a pak případně zabraňují embryu se uhnízdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
30.4.12 08:56

@Gladys takže to že jsem měla už jednu menstruaci vůbec nevadí, jo? Zase se mohla ovulka potlačit kojením? Nebo můžu mít cyklus i dlouhý? Dostala jsem to 22.3. tzn, že dneska je to už 39DC jestli dobře počítám a test jsem si dělala 34DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.4.12 09:11

@LadyRebeka myslím, že kombinace kojení a téhle „kojicí“ ha může být cyklus libovolně dlouhý, nemusí být vůbec, i když už jedna ms proběhla, je to celkem mix hormonů.
To, že jsi měla před otěhotněním cyklus tak a tak dlouhý, v tuhle chvíli moc nehraje roli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
30.4.12 09:15

já měla první MS 5 měsíců po porodu a to v březnu…teď jsem ji očekávala okolo 14. dubna a taky nic :) Raduj se, vždyť bez MS je to tak fajn, kor teď v těch pařácích! :palec: :dance: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
30.4.12 10:10

@Gladys okej. Já vím, že to nehraje roli, brala jsem to jako, že většinou bývá cyklus dlouhý průměrně 28 dní. No uvidíme. Snad nejsem těhotná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.4.12 10:17

@LadyRebeka Neboj, já takto plašila snad od šestinedělí s každou ovu, s každým špiněním :roll: No nakonec jsem si to asi přivolala či co :lol: Ale aspoň nebude mezi dětma rozdíl rok, ale rok a půl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.12 13:25

já myslím, že to klidně při kojení můžeš mít nepravidelně, mě to teda i přes kojení dojelo a mám to pravidelné snad na den :pocitac: tak nevím ani myslím nezám nikoho kdo by se toho během kojení zbavil :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
15.5.12 10:13

Holky, psala jsem to do tématu už jinde, ale zařadila jsem to do špatné kategorie..fakt na sobě ovulaci nějak poznáte? a můžu se zeptat jak? já vím, že někdo jo a někdo ne, ale zajímá mě to! prckovi bude rok, už mi celkem otrnulo a klidně bych šla do bráchy nebo ségry..akorát že MS je nějaká divná…mezi první a druhou bylo 24 dní a mezi druhou a třetí jen 16…takže to těžko nějak ovlivnit nebo plánovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí