Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
možná mi poradíte, jsem z toho na nervy.
Byla jsem v únoru u gyndr, dělal mi cytologii. Dneska jsem si byla pro recept na HA a sestra mi řekla, že mám u výsledku z laboratoře napsáno „nejasné“.
Prý to nemusí nic znamenat, tak se nemám strachovat. Nicméně, do dalšího stěru se zblázním nejistotou (jsem objednaná na srpen, dřív než za 6 měsíců to prý nemá smysl).
Bavila jsem se s gyndr, ten mi řekl, že to může mít tři důvody: jsem těhotná, jsem pozitivní na rakovinu děl. čípku nebo to laboratoř prostě z.urvila (pardon).
Nemáte s tím některá zkušenosti?
Díky za jakoukoli reakci.
Moňa
Moje ségra tohle nedávno měla taky… když šla poté na kontrolní stěry vyšly v pořádku
tak bůh ví…
Snad to nic nebude
![]()
Doktorka mě při stěru blbě škrábla a měla jsem blbé výsledky. Naštěstí mě upozornila, že se to může stát, ale i tak to čekání
Držím palce, ať o nic nejde ![]()
Příspěvek upraven 28.04.12 v 21:49
@werunkaw123 Díky, já v to taky moc doufám a snažím se na to nemyslet, ale jsem z toho nervozní. Dokonce jsem se dneska přistihla, jak si koušu nehty. To jsem naposledy dělala ve 4 letech ![]()
I tak moc děkuji za podporu. ![]()
Mně se to taky stalo asi dvakrát a kamarádce taky, no a na kontrole bylo vždycky všechno v pořádku!
Laboratoř nic nezkurvila ale Dr, který to špatně nebo nedostatečně natřel na sklíčko pokud jsi měla klasickou cytologii a ne tekutou LBC ta se proplácí cca 600 Kč 🙂