Nejasná cytologie

794
28.4.12 20:05

Nejasná cytologie

Ahoj holky,
možná mi poradíte, jsem z toho na nervy.
Byla jsem v únoru u gyndr, dělal mi cytologii. Dneska jsem si byla pro recept na HA a sestra mi řekla, že mám u výsledku z laboratoře napsáno „nejasné“.
Prý to nemusí nic znamenat, tak se nemám strachovat. Nicméně, do dalšího stěru se zblázním nejistotou (jsem objednaná na srpen, dřív než za 6 měsíců to prý nemá smysl).
Bavila jsem se s gyndr, ten mi řekl, že to může mít tři důvody: jsem těhotná, jsem pozitivní na rakovinu děl. čípku nebo to laboratoř prostě z.urvila (pardon).
Nemáte s tím některá zkušenosti?
Díky za jakoukoli reakci.
 Moňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
28.4.12 21:37

Moje ségra tohle nedávno měla taky… když šla poté na kontrolní stěry vyšly v pořádku :nevim: tak bůh ví…
Snad to nic nebude :hug: :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
28.4.12 21:48

Doktorka mě při stěru blbě škrábla a měla jsem blbé výsledky. Naštěstí mě upozornila, že se to může stát, ale i tak to čekání :-( Držím palce, ať o nic nejde :-)

Příspěvek upraven 28.04.12 v 21:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
28.4.12 21:49

@werunkaw123 Díky, já v to taky moc doufám a snažím se na to nemyslet, ale jsem z toho nervozní. Dokonce jsem se dneska přistihla, jak si koušu nehty. To jsem naposledy dělala ve 4 letech :nevim:
I tak moc děkuji za podporu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
29.4.12 11:04

Mně se to taky stalo asi dvakrát a kamarádce taky, no a na kontrole bylo vždycky všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
2.4.23 23:17

Laboratoř nic nezkurvila ale Dr, který to špatně nebo nedostatečně natřel na sklíčko pokud jsi měla klasickou cytologii a ne tekutou LBC ta se proplácí cca 600 Kč 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí