Cysta, těhotenství, nejistota

5
6.11.24 14:29

Cysta ,těhotenství, nejistota

Dobrý den gynekolozka mi oznámila že mám na vajecniku cystu 6,5 cm, ani menstruaci jsem nedostala, doteď pravidelná, byla sem v srpnu na kontrole a teď ta cysta, jak je možné že tak vyrostla? Je možné i těhotenství? Zítra jdu na vyšetření co přesně to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2564
6.11.24 15:48

@Ivka464 Mě 4cm cysta držela cyklus 53dní, akorát teda doktorka nasadila norethisteron a po vysazení velkým poklesem hormonů praskla sama s ms, jinak bych musela na punkci. Tak těhotenství můžeš snadno ověřit, ale pokud víš, že máš cystu tak ti spíše drží ms ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.24 21:31

Ahoj holky, taky mi cysta ted drzi MS, mela jsem slabe pozitivni tenotensky test, tak jsem se radovala, pk zacalo bolet bricho a dneska u doktora mi bylo receno, ze mam cystu a ty ten test byl pozitivni skrz cystu.
Jen dneska jsme meli sex a po sexu me silene zacalo bolet bricho, jak kdybych mela zarazene prdy, bolest trvalo tak 30 minut, ted uz je to o mhohem lepsi. Myslite, ze mohla prasknout?

• Citovat
  • Upravit
5
7.11.24 07:46

@Ardilera mě dala injekci na vyvolání MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.11.24 07:48
@Anonymní píše: Více

Záleží jak velkou jste měla cystu, a ano mohla prasknout, ale pro jistotu bych zašla ještě k dr a řekla ji to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí