Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den gynekolozka mi oznámila že mám na vajecniku cystu 6,5 cm, ani menstruaci jsem nedostala, doteď pravidelná, byla sem v srpnu na kontrole a teď ta cysta, jak je možné že tak vyrostla? Je možné i těhotenství? Zítra jdu na vyšetření co přesně to bude.
@Ivka464 Mě 4cm cysta držela cyklus 53dní, akorát teda doktorka nasadila norethisteron a po vysazení velkým poklesem hormonů praskla sama s ms, jinak bych musela na punkci. Tak těhotenství můžeš snadno ověřit, ale pokud víš, že máš cystu tak ti spíše drží ms ona.
Ahoj holky, taky mi cysta ted drzi MS, mela jsem slabe pozitivni tenotensky test, tak jsem se radovala, pk zacalo bolet bricho a dneska u doktora mi bylo receno, ze mam cystu a ty ten test byl pozitivni skrz cystu.
Jen dneska jsme meli sex a po sexu me silene zacalo bolet bricho, jak kdybych mela zarazene prdy, bolest trvalo tak 30 minut, ted uz je to o mhohem lepsi. Myslite, ze mohla prasknout?
@Anonymní píše: Více
Záleží jak velkou jste měla cystu, a ano mohla prasknout, ale pro jistotu bych zašla ještě k dr a řekla ji to