Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nějak nechápu? Dotaz
jakože jak otěhotnět? Když spolu spíte bez ochrany? Já si myslím, že ano..nevím nějak to nechápu? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat na jednu věc.
Když muž se vzruší, postaví se mu, ale hned mu z něho něco vytece- to jsou ty kapky lásky? A dá se z toho otěhotnět? Pak se tedy udělá, ale zajímá mě to prvotní, jestli se z toho dá otěhotnět. Děkuji za každou odpověď
Někdo říká že ano někdo zase že ne…sex bez ochrany ( v mnoha případech i s ní ) prostě vede k těhotenství a riziko tam vždy je.
Teoreticky ne, leda při opakovaném styku. Ale teda neriskovala bych to.
@Martina 94
Ano, bez ochrany, ale nikdy to do mě nedá. Jen se ptám, že pokaždé, když se mu postavi z něho něco vytece, jsou to ty kapky lásky? Dá se z toho normálně otěhotnět?
@Anonymní píše:
@Martina 94
Ano, bez ochrany, ale nikdy to do mě nedá. Jen se ptám, že pokaždé, když se mu postavi z něho něco vytece, jsou to ty kapky lásky? Dá se z toho normálně otěhotnět?
To se dozvíš až otěhotníš, když máš nechráněný sex. Nechápu proč riskuješ, buď chceš otěhotnět, nebo nechceš.
@Anonymní píše:
@Martina 94
Tak když se neudělá do tebe nebo ti ho tam nedá tak otěhotnět nemůžeš ne? A proč si neporidis antikoncepci? Teda? Když nechces? Nebo chceš?
Pokud ho do tebe dá hned co se mu postaví a vytece ta tekutinka do tebe, tak ano, otěhotnět můžeš, i ta tekutina obsahuje spermie, minimální množství, ale obsahuje.
Prerusovana soulož není kvalitní ochrana a je to velky risk, pokud miminko nechcete. Mysli na to
Pokud je to proto, že partnerovi jsou kondomy nepříjemné, tak snad je připravený být i otcem… To same platí i na tebe… Pokud jste v případě situace se k tomu postavit čelem pokračujte klidně takto.. Ale je důležité myslet na následky ☺️????
@Anonymní píše:
@Martina 94
Jo to jsou ty kapky lasky ![]()
@Anonymní píše:
Jo to jsou ty kapky lasky
Zvané miminko
nějak nachapu tuhle diskuzi moc
Ano muzes z toho otehotnet ano jsou ty ty kapky lasky. Staci?
Při nechráněném sexu a přeršované souloži se otěhotnět samozřejmě dá.
Dobrý den chci se zeptat na jednu věc.
Když muž se vzruší, postaví se mu, ale hned mu z něho něco vytece- to jsou ty kapky lásky? A dá se z toho otěhotnět? Pak se tedy udělá, ale zajímá mě to prvotní, jestli se z toho dá otěhotnět. Děkuji za každou odpověď