Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Nenitamduch píše:
Mit partnera a presto dat dite k adopci to je fakt dno
a z lidi co te podporuji je mi taky zle, na tom neni zodpovedneho vubec nic
Dno jsou tvoje příspěvky poslední dobou. Nevíš vůbec nic, třeba jsou oba ještě na střední, nemají podporu rodiny, kdoví. Vyplodit něco tak hnusného umí každej. Najít trochu empatie už je horší co? ![]()
@Nenitamduch píše:
Jo, protože dítě v rodině kde o něj nestojí je naprosto skvělé. Zbytečný komentář. ![]()
@MamkaDouDou píše:
Jo, protože dítě v rodině kde o něj nestojí je naprosto skvělé. Zbytečný komentář.
To se od ní ještě dozvíme, že nemají souložit, když nechtějí dítě
Nic, zakladatelko, toho si nevšímej. Věřím, že i v reálném životě máš naloženo dost, netřeba se nechat hejtit anonymama na netu ![]()
@MamkaDouDou píše:
Jo, protože dítě v rodině kde o něj nestojí je naprosto skvělé. Zbytečný komentář.
tak si ho neměli delat ty vol. e to vi decka uz na zakladni skole…
@Anonymní píše:
@MamkaDouDou Jo rodiče už má…
Tím by to mělo být snazší teoreticky. Psycholog a možná i psychiatr asi potřeba bude, ale snad už s tímhle v nemocnici zkušenost mít budou. Přeju každopádně hodně síly, musí to být těžké rozhodnutí ![]()
@unuděná píše:
To se od ní ještě dozvíme, že nemají souložit, když nechtějí dítě![]()
Nic, zakladatelko, toho si nevšímej. Věřím, že i v reálném životě máš naloženo dost, netřeba se nechat hejtit anonymama na netu
tak se ji o to decko starej nebo zaplat vse kolem adopce, víš kolik to stoji? kvuli nejake co neumi drzet nohy u sebe
@Nenitamduch píše:
tak se ji o to decko starej nebo zaplat vse kolem adopce, víš kolik to stoji? kvuli nejake co neumi drzet nohy u sebe
A copak to platíš ty nebo co?
Co je ti po tom, kolik za to kdo zaplatí, z daní to fakt nejde.
@Nenitamduch píše:
To nemusí být žádné dno, třeba dítě vůbec nechtěli a neplánovali a stalo se. Je lepší pro dítě, že bude mít rodiče, kteří ho chtějí, než někoho, kdo ho vlastně vůbec nechtěl, ale teď se o něj bude muset starat. Dítě není křeček, u kterýho to dva roky vydržíš.
Já si myslím, že je krásný čin,.dát někomu možnost mít dítě a dát dítěti šanci třeba na lepší život.
Zakladatelka tím bude určitě trpět, toto je nesobecký čin, který pomůže třeba nějakému páru, co mít děti nemůže a splní se tím někomu sen.
@Nenitamduch píše:
co tady urážíš, ty hvězdo,
a co má platit kolem adopce? o čem to meleš? co si o tobě myslím, raději vynechám
Já jsem to před 23 lety udělala. Otec dítěte manipulativní psychopat, donutil mě. Hormonální masakr strašnej. Lituju toho dodnes.
@Nenitamduch píše:
ten partner tu adopci navrhl, mně je zase zle z tebe, a čin je to hezký a zodpovědný, na dítě čekají rodiče, kteří dítě mít nemůžou, a budou ho milovat a dají mu vše, co potřebuje, a co víš o rodičích? třeba už mají děti 4 a další nezvládnou, a je to jedno, proč se k tomuhle rozhodli, je to jen a jen jejich rozhodnutí
@Nenitamduch píše:
Ja osobne bych radsi vyrustala u nebiologickych rodicu, kteri by me milovali, nez u biologickych, kteri me nechteli a davaji mi to najevo. A to bez vahani.
@Nenitamduch píše:
@AnastazieB píše:
To nemusí být žádné dno, třeba dítě vůbec nechtěli a neplánovali a stalo se. Je lepší pro dítě, že bude mít rodiče, kteří ho chtějí, než někoho, kdo ho vlastně vůbec nechtěl, ale teď se o něj bude muset starat. Dítě není křeček, u kterýho to dva roky vydržíš.
přesně tak ![]()