Dal někdo dítě k adopci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5629
1.6.23 20:19
@Janli píše:
A kvůli tomu si má nechat dítě o který nestojí ani ona, ani partner? A na který nemá ani podmínky? Co kdyby ty jsi přestala psát tyhle stupidní a citově vyděračský komentáře, protože jednou by se mohl stát zázrak, ty jsi dostala rozum a pak by ses za sebe musela zhluboka stydět? Stejná situace…. ;)

No, partner evidentně vaha a ona zda se taky. A není špatné si představit různé situace v budoucnu, aby člověk činil uvedomela rozhodnutí.

A nemá podmínky… No tak nenapsala nic konkrétního. Třeba by se to nějak vyřešit dalo.

A urážky si nech pro svoji babičku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
1.6.23 20:24
@Polední bouře píše:
Ale tak jako mohla by se zamyslet, co to s její mysli udělá, když si třeba někdy v budoucnu pořídí dítě pánové. Nebo třeba když bude chtít a nepůjde to.

Věř, že taková žena se zamysli a ne jednou i bez takových komentářů. Proto je tam i ta lhůta, aby měla čas se trochu oklepat z hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
1.6.23 20:25
@bertoldina píše:
Věř, že taková žena se zamysli a ne jednou i bez takových komentářů. Proto je tam i ta lhůta, aby měla čas se trochu oklepat z hormonů.

Ale některé věci ji třeba nenapadnou. Při určitých životních situacích se to může vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
1.6.23 20:31
@Janli píše:
Ty jsi fakt hnusná citová vyděračka!
Ano, bude mu nejlíp u maminky. U té, která ho už teď miluje a která mu může poskytnout domov a zázemí. A je jedno, že ho sama neporodí. Myslíš, že rozhodnutí k adopci je jednoduchý?

Hnusná citová vyděračka? :roll: :potlesk: Neprosím se o tvůj názor. Psala jsem zakladatelce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
1.6.23 20:32
@Polední bouře píše:
Ale některé věci ji třeba nenapadnou. Při určitých životních situacích se to může vrátit.

To platí i o potratu. Kupodivu ten je často vnímán jako přijatelnější. Každopádně podněty k zamyšlení se dají napsat i bez drobečku a nejlipjeumaminky.
Ono totiž někdy u biomatky nejlíp být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
1.6.23 20:40
@bertoldina píše:
To platí i o potratu. Kupodivu ten je často vnímán jako přijatelnější. Každopádně podněty k zamyšlení se dají napsat i bez drobečku a nejlipjeumaminky.
Ono totiž někdy u biomatky nejlíp být nemusí.

Ja potrat jako přijatelnější nevnímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.6.23 20:45
@Katherine811 píše:
Hnusná citová vyděračka? :roll: :potlesk: Neprosím se o tvůj názor. Psala jsem zakladatelce. :mavam:

Ta se o tvůj názor taky neprosila, to mi věr!

• Citovat
  • Upravit
18249
1.6.23 20:46
@Polední bouře píše:
Ja potrat jako přijatelnější nevnímám.

To jsi v menšině. Alespoň tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
1.6.23 21:09
@bertoldina píše:
To jsi v menšině. Alespoň tady.

Tak taky jde o to, co se rozumí pod tou prijatelnosti. Podle mne společenský nebo morálně je přijatelnější ta adopce. Ale je to emočně těžší, protože žena naváže s tím dítětem vztah. Podle mne kdyby nešly na interupsi, tak už by spousta žen to dítě pak k adopci nedokázala dát.
Ale je to škoda. Spousta páru by to dítě s láskou přijala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
1.6.23 22:16
@Polední bouře píše:
Tak taky jde o to, co se rozumí pod tou prijatelnosti. Podle mne společenský nebo morálně je přijatelnější ta adopce. Ale je to emočně těžší, protože žena naváže s tím dítětem vztah. Podle mne kdyby nešly na interupsi, tak už by spousta žen to dítě pak k adopci nedokázala dát.
Ale je to škoda. Spousta páru by to dítě s láskou přijala.

Já jsem vděčná osudu, že tato volba přede mnou nestála a stát nebude. Umím si představit důvody pro obě řešení.
Převis poptávky je značný, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
1.6.23 23:26

Baba si přišla pro životně důležitou zkušenost… místo toho čte hádání slepic :palec: zakladatelce přeju hodně síly ať vše zvládne a pokud můžu sama za SEBE…žádný převratný hormonální bouře ani pocity jsem po porodu nezažila…ani u jedno ze dvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
1.6.23 23:31
@Wilík píše:
Baba si přišla pro životně důležitou zkušenost… místo toho čte hádání slepic :palec: zakladatelce přeju hodně síly ať vše zvládne a pokud můžu sama za SEBE…žádný převratný hormonální bouře ani pocity jsem po porodu nezažila…ani u jedno ze dvou…

Otázkou je, zda bys nezažila bouře, kdybys ty děti neměla u sebe… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.6.23 23:32
@Polední bouře píše:
Otázkou je, zda bys nezažila bouře, kdybys ty děti neměla u sebe… :think:

Neměla jsem dítě týden a bouře se nekonala… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5629