Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kfětoslava píše:
Interupce je lepší než adopce?
Ano, pro mě ano. Pokud je provedena včas
@MamkaDouDou píše:
Soudíš, navíc adoptivní rodiče již má.
Ne, nesoudím. Očividně tady málokdo zná význam toho slova
A pokud již rodiče má, pak jsem to nedočetla a omlouvám se. Tím lépe
@Sonmi píše:
Takže zabít to dítě by bylo lepší než ho dát někomu, kdo na dítě léta čeká?
A ne, pokud podepíše příslušné papíry, dítě jde do adopce hned. Známí si takto brali z porodnice 48 hodin staré novorozeně.
Pokud má dopředu zajištěné rodiče. Pokud ne, není to tak
@Jazmine píše:
Pokud má dopředu zajištěné rodiče. Pokud ne, není to tak
půjde prozatímně k profesionálním pěstounům, ti jsou na takové rychlovky připravení
@Sonmi píše:
Takže zabít to dítě by bylo lepší než ho dát někomu, kdo na dítě léta čeká?
A ne, pokud podepíše příslušné papíry, dítě jde do adopce hned. Známí si takto brali z porodnice 48 hodin staré novorozeně.
A ty poblionky si nech. Ono záleží z jakého úhlu se na věc díváš. Ty sama neplánovaně otěhotnět a třeba ještě nedej bože ze znásilnění, pak bys dítě odrodila a dala k adopci? Pokud ano, pak máš můj obdiv
@Jazmine píše:
Tohle není souzení, jen se nad tím pozastavuji. Někoho odsoudit znamená počestovat ho invektivy a dát mu kartáč. Nic z toho jsem nedělala.
Jako hele adorovat jí tady zase nebudeme jo?
Odsuzovat se dá i bez explicitních nadávek.
Ty si ji klidně neadoruj, ale od lidí, kteří to znají z druhé strany, je to myslím zcela pochopitelne, že ocení to, že dá dítě do adopce místo potratu.
Příspěvek upraven 01.06.23 v 15:50
@unuděná píše:
No to je celkem fuk. Stejně jí tahají za nos, což na jednu stranu chápu, protože tohle je tak zapeklité, že sama nevím, jak bych to malému dítěti vysvětlovala (že jsem jí nechtěla, tak jí mám babička, která je vlastně maminka?), na druhou je to opravdu ošklivý klam a až na to jednou přijde, tak jí to může pěkně poznamenat.
A co když to ví? A jen prostě babičce říká mami, protože to tak cítí? A je to prostě míň komplikovaný. I pro ni.
@Jazmine píše:
Ne, nesoudím. Očividně tady málokdo zná význam toho slovaA pokud již rodiče má, pak jsem to nedočetla a omlouvám se. Tím lépe
Význam slova neznáš ty se me zdá.
“vytvářet si na někoho kategorický hodnotící názor, zpravidla negativní; zaujímat nadřazený postoj soudce vůči někomu.” ![]()
@Katherine811 píše:
Je mi to fakt líto. Nešlo by se nad tím ještě zamyslet a toho drobečka si nechat? U maminky by mu bylo nejlip. Všechno se dá řešit.
Myslím, že citové vydírání nemá zakladatelka zapotřebí.
@Katherine811 píše:
Je mi to fakt líto. Nešlo by se nad tím ještě zamyslet a toho drobečka si nechat? U maminky by mu bylo nejlip. Všechno se dá řešit.
Ty jsi fakt hnusná citová vyděračka!
Ano, bude mu nejlíp u maminky. U té, která ho už teď miluje a která mu může poskytnout domov a zázemí. A je jedno, že ho sama neporodí. Myslíš, že rozhodnutí k adopci je jednoduchý?
@bertoldina píše:
Myslím, že citové vydírání nemá zakladatelka zapotřebí.
Ale tak jako mohla by se zamyslet, co to s její mysli udělá, když si třeba někdy v budoucnu pořídí dítě planovane. Nebo třeba když bude chtít a nepůjde to.
Příspěvek upraven 01.06.23 v 20:13
@Janli píše:
Ty jsi fakt hnusná citová vyděračka!
Ano, bude mu nejlíp u maminky. U té, která ho už teď miluje a která mu může poskytnout domov a zázemí. A je jedno, že ho sama neporodí. Myslíš, že rozhodnutí k adopci je jednoduchý?
No, já myslím, že je lépe aby si všechna emoční dilemata prošla ted, než aby to na ní dolehlo někdy v budoucnu, kdy už to nepůjde vzít zpátky.
@Polední bouře píše:
Ale tak jako mohla by se zamyslet, co to s její mysli udělá, když si třeba někdy v budoucnu pořídí dítě pánové. Nebo třeba když bude chtít a nepůjde to.
A kvůli tomu si má nechat dítě o který nestojí ani ona, ani partner? A na který nemá ani podmínky? Co kdyby ty jsi přestala psát tyhle stupidní a citově vyděračský komentáře, protože jednou by se mohl stát zázrak, ty jsi dostala rozum a pak by ses za sebe musela zhluboka stydět? Stejná situace…. ![]()