Dal někdo dítě k adopci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18249
1.6.23 11:11
@Polední bouře píše:
Má to spoustu možných aspektů. Já rozebírá, co zajímá mne. A pochybuju, že ji zde někdo něco svetoborneho poradí.

Aspoň radi, ty sis jen uboze kopla.

Zakladatelko, možná zkus jako začátek zkusit krizovou linku nebo linku duvery, tu más nejsnáze dostupnou. Je to anonymní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
1.6.23 11:13

Jo a jenom pro zakladatelku. Pokud v porodnici řekneš, že nemáš s dítětem kam jít, jsou povinní umístit Tě i s ním do kojeňáku. Tohle se moc neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
@lilith1 píše:
Mne mne je zle zase z matek, ktere dite nechteji a citi ze ne, ale okoli je do toho docpe. Zadny zazrak se nestane, partner je dal hnusny, stale nejsou penize atd. A matka dite nesnasi cely zivot..a to dite z toho ma nasledky, deprivace cely tivot. Je to odborne syndrom nechteneho ditete.

Tebe někdo docpal? Kdo nechce, do pat se nenechá. Leda že by měl strach ze jinak partner odejde. Ovšem partnerovi lze asi těžko mit za zlé, že chce děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
@Polední bouře píše:
Protože je zajímavé, co k tomu může někoho vést. Prostě to už fakt musí být extrémní situace. Jako jo, je to možná zodpovědně, rozhodně lepší, než jít napotrat. Tas je mi divné, zeho nechce dát nikomu z rodiny. Proč?

Proto si svým rozhodnutím není jistá.

• Citovat
  • Upravit
18249
1.6.23 11:14
@Nenitamduch píše:
tak se ji o to decko starej nebo zaplat vse kolem adopce, víš kolik to stoji? kvuli nejake co neumi drzet nohy u sebe

No…že bys byla zrovna reklama na vyrůstani v biorodine, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
1.6.23 11:17
@bertoldina píše:
Aspoň radi, ty sis jen uboze kopla.Zakladatelko, možná zkus jako začátek zkusit krizovou linku nebo linku duvery, tu más nejsnáze dostupnou. Je to anonymní.

No, protože mě fakt zajímá, co zatím je. Ono to nakonec vypadá, že to dítě chce a snad i přítel, zda se ze i rodina má zájem. Zakladatelka na 6 neděl aby si to rozmyslela, tak tím se to možná vyřeší. Nebo s adopci nebude souhlasit přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
1.6.23 11:19
@stinga píše:
vždyť píše, že tu adopci jako první navrhl partner

Ale pak si to evidentně rozmyslell
Ale mě teda navrhnout partner adopci, tak asi dám k adopci partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
1.6.23 11:21
@Polední bouře píše:
No, protože mě fakt zajímá, co zatím je. Ono to nakonec vypadá, že to dítě chce a snad i přítel, zda se ze i rodina má zájem. Zakladatelka na 6 neděl aby si to rozmyslela, tak tím se to možná vyřeší. Nebo s adopci nebude souhlasit přítel.

Pro adopci se lidé rozhodují z vážných duvodu, do kterých ostatním nic není, pokud se nechtějí svěřit sami.
A jakých šest neděl proboha? Lhůta na odvolání souhlasu, který lze dát až po porodu, je delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.6.23 11:21
@Polední bouře píše:
Protože je zajímavé, co k tomu může někoho vést. Prostě to už fakt musí být extrémní situace. Jako jo, je to možná zodpovědně, rozhodně lepší, než jít napotrat. Tas je mi divné, zeho nechce dát nikomu z rodiny.Proč?

Třeba proto, že by ho nesnesla mít na očích? :roll: Kdybych byla zahnaná do kouta okolnostmi a něco takového musela udělat, taky bych nechtěla to dítě vidět, urvalo by mi to srdce. Natož mít ho v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
1.6.23 11:23
@Polední bouře píše:
Protože je zajímavé, co k tomu může někoho vést. Prostě to už fakt musí být extrémní situace. Jako jo, je to možná zodpovědně, rozhodně lepší, než jít napotrat. Tas je mi divné, zeho nechce dát nikomu z rodiny. Proč?

„Dát někomu z rodiny“ - to není kytka, nebo flaška vína, aby ho jen tak někomu dala když o to nestojí, doufám že nikdo z mé rodiny po mě nebude chtít, abych si vzala novorozeně :D Si tak sestřenka zajde na návštěvu, „hele čekám dítě, nechci ho, dám ti ho, jo? Dík!“

Příspěvek upraven 01.06.23 v 11:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
1.6.23 11:23
@Polední bouře píše:
Má to spoustu možných aspektů. Já rozebírá, co zajímá mne. A pochybuju, že ji zde někdo něco svetoborneho poradí.

Ale kulový. Jsi jen zvědavá slepice, která si ráda kopne, aby ulevila vlastním komplexům. Hlavně, že víš, že to dělá někomu na truc 🙄.

• Citovat
  • Upravit
12719
1.6.23 11:27
@Polední bouře píše:
Tebe někdo docpal? Kdo nechce, do pat se nenechá. Leda že by měl strach ze jinak partner odejde. Ovšem partnerovi lze asi těžko mit za zlé, že chce děti.

To ne, ale tech pripadu, kdy zenu presvedcila rodina, jak bude vse zalite sluncem, dite bude urcite milovat az ho bude dezet v naruci a ble ble ble. Tak tomu sama uverila a vysledek popsan vyse. Chlap se najednou tatinkem necitil, rodina taky nepomahala atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.6.23 11:29

Jsem si říkala už od rána, že v téhle diskuzi někdo chybí a už vím, kdo :roll: @Polední bouře - kontroverzní téma co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
1.6.23 11:30
@johanka.1987 píše:
„Dát někomu z rodiny“ - to není kytka, nebo flaška vína, aby ho jen tak někomu dala když o to nestojí, doufám že nikdo z mé rodiny po mě nebude chtít, abych si vzala novorozeně :D Si tak sestřenka zajde na návštěvu, „hele čekám dítě, nechci ho, dám ti ho, jo? Dík!“Příspěvek upraven 01.06.23 v 11:25

No, když to sama zmiňuje, že nechce, tak právě předpokládám, že o něj stojí. Jinak by přece napsala, že ho nikdo z rodiny nechce. A kdyby se nemohlo o svoje děti postarat některé z mých děti, můj brácha, nebo třeba i sestrenka, tak bych si to dítě ráda vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
1.6.23 11:32
@lilith1 píše:
To ne, ale tech pripadu, kdy zenu presvedcila rodina, jak bude vse zalite sluncem, dite bude urcite milovat az ho bude dezet v naruci a ble ble ble. Tak tomu sama uverila a vysledek popsan vyse. Chlap se najednou tatinkem necitil, rodina taky nepomahala atd.

No, já nikoho takového neznám. To samozřejmě neznamená, že to neexistuje. Existují různé neuvěřitelně věci. Ale asi to nebude příliš časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí