Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Nenitamduch o její situaci nic nevíš, tak mlč. Víš, jak jsou za to dítě asi šťastní ti rodiče, co na něj čekají? Tady ty tvoje kecy jsou jen ukázkou tvýho naprostýho duševního mrzáctví.
@Nenitamduch píše:
Mit partnera a presto dat dite k adopci to je fakt dno
a z lidi co te podporuji je mi taky zle, na tom neni zodpovedneho vubec nic
A nenapadlo tě třeba, že to může být dítě po znásilnění? Radši nejdřív přemýšlej, než někoho začneš urážet, nebo mlč ![]()
Jak tady radi ostatní.
Vyhledat velmi kvalitní psychologickou pomoc, která tě tím procesem provede a ještě potom, nevím jak dlouho, bude udržovat.
Ovšem nevím, zda máš, nemáš a pokud ne, jestli to půjde tak rychle.
Mám za sebou dva porody a máme dvě děti.
Ty hormony dělají opravdu divy.
To bude velký tlak to ustát a budeš si muset celý život hledat velmi racionální odůvodnění, proč jsi to tak udělala.
Hlavně ten začátek bude pekelný. Nicméně umim pochopit, že se tak někdo rozhodne.
Bude těžké zůstat si trvat na svém. Stačí jediný hloupý kec, prostě se připrav na velmi těžké období ve svém životě.
S partnerem už bych dál být nemohla a nechtěla.
Určitě pro to dítě je lepší adopce než potrat, kojeňák či porodit potají a narvat dítě do babyboxu. Za mě je to zodpovědné. Jen bych se obrátila na psychologa, asi to nebude jednoduché
Zakladatelko držím ti palce, ať to zvládneš ![]()
Někteří tady by zasloužili
co je vám do toho jaké má paní důvody? Může být mladá a ještě se necítí, nemusí mít střechu nad hlavou, nemusí mít na jídlo…
V konečném důsledku je to její věc. Oceňuji, že má natolik sebereflexe, že dokáže přiznat sobě, že se o dítě nepostara. A dítě se dostane do rodiny, která normálně mít děti nemůže.
Když sama nemáš pro dítě vhodné podmínky a k tomu,, partnera,, co navrhl adopci, tak adopce je podle mě dobrá volba. Je mi líto, že toto musíš zažívat. Preju ti abys tohoto oplodnovace kopla do zadku, dala se dohromady a našla fajn chlapa s kterým si pořídíte miminko a budete ho s láskou společně vychovávat. Mám radost i za ty dva kteří se brzy stanou rodiči tvého miminka. Hodně sil a najdi sílu změnit svůj život ![]()
@Nenitamduch píše:
Ty jsi dno ![]()
@Nenitamduch píše:
tak si ho neměli delat ty vol. e to vi decka uz na zakladni skole…
Ty jsi krá. va ![]()
@Nenitamduch píše:
Zdravím @Nenitamduch,
proč takovéto příspěvky? Zakladatelka přišla pro rady - pro pomoc. Myslíte, že Váš příspěvek byl přínosný? Že někomu pomohl nebo pomůže?
Zamyslete se nad tím, co do těch diskuzí píšete.. Občas asi lepší mlčet ![]()
Upřímně Vám přeji, abyste se nikdy nedostala do podobné situace, soudit je totiž až příliš jednoduché.
Viki
Přestaňte tu držkovat vy nádhery. I kdyby bylo důvodem, že prostě a jednoduše dítě nechtějí nebo že ho nechtějí zrovna teď, tak co jako? Dítě neodhodí do popelnice ba ani nezabila záprdek. Naopak nějakou rodinu udělá šťastnou. ![]()
@Nenitamduch píše:
Mne mne je zle zase z matek, ktere dite nechteji a citi ze ne, ale okoli je do toho docpe. Zadny zazrak se nestane, partner je dal hnusny, stale nejsou penize atd. A matka dite nesnasi cely zivot..a to dite z toho ma nasledky, deprivace cely tivot. Je to odborne syndrom nechteneho ditete.
No mě přijde že vlastně dite pryč dát nechces. Viz příspěvek o tom ze bys ho po porodu chtěla vidět… Dobře si to rozmysli, je to kus tebe, a tohle bohužel jen tak zpatky vzít nejde.
Zakladatelko ještě mě napadlo, jestli jsi nejsi úplně jistá. Co se poradit na ospodu a jít cestou pestounstvi. Mohla by jsi dítě vídat a když by se u vás zlepšila situace tak by jsi ho mohla vzít do péče.
@LiduNe píše:
Jako sorry, ale to jsou fakt kecy. Proč to rozebiras, co ti je po tom? A nějaké dedukce, jakože se ti něco nějak jeví z pár anonymních řádků jsou zbytečné. Zakladatelka se ptá jasně. Mně naopak přijde úžasný takhle zodpovědný přístup. Pořád lepší, než si dítě nechat za každou cenu. Dát dítě k adopci chce sílu.
Má to spoustu možných aspektů. Já rozebírá, co zajímá mne. A pochybuju, že ji zde někdo něco svetoborneho poradí.
@epsice píše:
Někteří tady by zasloužilico je vám do toho jaké má paní důvody? Může být mladá a ještě se necítí, nemusí mít střechu nad hlavou, nemusí mít na jídlo…
V konečném důsledku je to její věc. Oceňuji, že má natolik sebereflexe, že dokáže přiznat sobě, že se o dítě nepostara. A dítě se dostane do rodiny, která normálně mít děti nemůže.
Protože je zajímavé, co k tomu může někoho vést. Prostě to už fakt musí být extrémní situace. Jako jo, je to možná zodpovědně, rozhodně lepší, než jít napotrat. Tas je mi divné, zeho nechce dát nikomu z rodiny. Proč?