Dálkové studium oboru s maturitou

Anonymní
1.6.17 13:52

dálkové studium oboru s maturitou

Ahoj, je tu někdo kdo se odhodlal skoro v 30 + s dítětem nebo i déle jít dálkově studovat maturitu? Jak jste byli úspěšný? Chtěla bych to zkusit, zanedlouho budu mít hotový učnák tak přemýšlím zda jít dál.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
411
1.6.17 13:55

Já sice teda ne s dítětem, ale také jsem dodelavala později a se mnou chodily do třídy 4 maminky, někdy dokonce přišly i s prckama. A všechny to v pohodě zvládaly a došly zdárně k maturitě :) určitě bych do toho šla znova i s prckem, kdyby něco někde bylo. Bohužel tady u nas je vše soukromé a dost drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.17 14:02
@Bizky píše:
Já sice teda ne s dítětem, ale také jsem dodelavala později a se mnou chodily do třídy 4 maminky, někdy dokonce přišly i s prckama. A všechny to v pohodě zvládaly a došly zdárně k maturitě :) určitě bych do toho šla znova i s prckem, kdyby něco někde bylo. Bohužel tady u nas je vše soukromé a dost drahé.

ahoj a jak ti to šlo než si udělala maturitu, vím jak je těžké se sama učit, učnák dělám také dálkově a právě se tu u nás otevírá nástavbový studium, akorát bych to stihla podat přihlášku po ústních závěrečkách a školu mám tak 10 min. pěšky takže ideální

• Citovat
  • Upravit
411
1.6.17 14:10
@Anonymní píše:
ahoj a jak ti to šlo než si udělala maturitu, vím jak je těžké se sama učit, učnák dělám také dálkově a právě se tu u nás otevírá nástavbový studium, akorát bych to stihla podat přihlášku po ústních závěrečkách a školu mám tak 10 min. pěšky takže ideální
Šlo to v pohodě. Samozřejmě, že se člověk musí dokopat k nějakému učení doma. Ale zase byla výhoda, že jsem tam nemusela každý týden. Když jsem přišla jednou za 14dni taky se to nepo. ???? Dopsala jsem si vždy jen to z minula a pohoda. Jednou za půl roku žkousky a šlo se dal. Já bych to být tebou určitě zkusila. Hele v nejhorším to studium přerušís a nebo ukončis. Nevzdávala bych nic předem ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.17 14:15
@Bizky píše: Šlo to v pohodě. Samozřejmě, že se člověk musí dokopat k nějakému učení doma. Ale zase byla výhoda, že jsem tam nemusela každý týden. Když jsem přišla jednou za 14dni taky se to nepo. ???? Dopsala jsem si vždy jen to z minula a pohoda. Jednou za půl roku žkousky a šlo se dal. Já bych to být tebou určitě zkusila. Hele v nejhorším to studium přerušís a nebo ukončis. Nevzdávala bych nic předem ;)

No určitě do toho chci jít, jen nevím jak na to bude reagovat přítel :-D že by mě živil ještě další 3 roky, protože zaměstnání u toho asi nedám, bude to náročné.

• Citovat
  • Upravit
411
1.6.17 15:05
@Anonymní píše:
No určitě do toho chci jít, jen nevím jak na to bude reagovat přítel :-D že by mě živil ještě další 3 roky, protože zaměstnání u toho asi nedám, bude to náročné.

Nadhodila bych to právě tak, že když to bude neunosny, že to bude mít finančně zas těžší on. Tak že s tou školou seknes a najdeš si práci. A pak už budeš jenom chodit a pět ódy na to, jak je to super ta škola a že jsi hrozně ráda, že jsi se přihlásila a že se těšis k maturitě apod. :mrgreen: bude mu určitě blbý pak říct, vykašli se na školu a jdi makat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
2.6.17 17:00

A jaký to je obor? Když se to studuje dálkově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze