Další dítě, nebo UPT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
24.11.16 20:11

@Zuuuzaaa122 tak to co poslala @nesssinka je asi docela protiřeč oproti tomu co tu zakladatelka tvrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
24.11.16 20:12
@Ginuš píše:
@Zuuuzaaa122 tak to co poslala @nesssinka je asi docela protiřeč oproti tomu co tu zakladatelka tvrdí

No a taky by mě zajímalo, kde se v tom ztratil onen syn? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.11.16 20:17
@SlecnaSally píše:
No a taky by mě zajímalo, kde se v tom ztratil onen syn? :think:

no přesně. A ono i psaní o tom kdo by vydržel ležet 9 měsíců kvůli riziku - myslím, že je nás hodně. Kdo dítě opravdu chce, udělá cokoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.11.16 20:22
@Ginuš píše:
no přesně. A ono i psaní o tom kdo by vydržel ležet 9 měsíců kvůli riziku - myslím, že je nás hodně. Kdo dítě opravdu chce, udělá cokoliv :nevim:

asi si lidského života moc neváží. Nad jedním bývalým roní možná krokodýlí slzy, druhé utratí kvůli banalitě, kterou je momentální pracovní nabídka. Najde si časem jiné, ale to dítě, které se mohlo narodit, jí už nikdo nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
24.11.16 20:23
@Ginuš píše:
@Zuuuzaaa122 tak to co poslala @nesssinka je asi docela protiřeč oproti tomu co tu zakladatelka tvrdí

Tak to jsem nevedela, jdu si precist :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.11.16 20:25
@Burj Chalifa píše:
asi si lidského života moc neváží. Nad jedním bývalým roní možná krokodýlí slzy, druhé utratí kvůli banalitě, kterou je momentální pracovní nabídka. Najde si časem jiné, ale to dítě, které se mohlo narodit, jí už nikdo nevrátí.

přesně tak, nabídka práce co to znamená - nic nikdy člověk neví kdy ho třeba vyhodí atd. Práce se najde jiná, ale dítě je jedinečné a nikdy ho ničím nenahradí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
24.11.16 20:25

Holky, já si myslím, že se prostě jen lekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
24.11.16 20:26
@Ginuš píše:

No tak to je masakr, tak v zari se snazi a v listopadu nechce? To kdybych vedela tak napisu neco uplne jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.11.16 20:28
@SlecnaSally píše:
Holky, já si myslím, že se prostě jen lekla

:nevim: já nevím, uživatelku jsem dneska potkala poprvé :think: jako každý asi ve strachu reaguje jinak, ale přemýšlet nad potratem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.11.16 20:31
@Zuuuzaaa122 píše:
No tak to je masakr, tak v zari se snazi a v listopadu nechce? To kdybych vedela tak napisu neco uplne jineho…

jednou se mnou leela holka v nemocnici - platila si potrat protože otěhotněla o 3 měsíce dřív než plánovala :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: já v tý době potratila nevím jestli po 2 a nebo po 3tí, fakt jsem nechápala. Po zákroku si pobrečela a pohoda. Sešly se na pokoji 2 :roll: ani nebudu psát jaké to pro mě bylo. V nich to miminko žilo ve mě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
24.11.16 20:32

Určitě bych si miminko nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
24.11.16 20:34

Četla jsem diskuzi ze září. Zakladatelko…Jsi fakt divná! Chudák tvoje děti. Všechny tři!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
24.11.16 20:37
@Ginuš píše:
jednou se mnou leela holka v nemocnici - platila si potrat protože otěhotněla o 3 měsíce dřív než plánovala :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: já v tý době potratila nevím jestli po 2 a nebo po 3tí, fakt jsem nechápala. Po zákroku si pobrečela a pohoda. Sešly se na pokoji 2 :roll: ani nebudu psát jaké to pro mě bylo. V nich to miminko žilo ve mě ne

Tak to je strelene, no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
24.11.16 20:38
@LennaZS píše: Četla jsem diskuzi ze září. Zakladatelko…Jsi fakt divná! Chudák tvoje děti. Všechny tři!

To jo, ted souhlasim, uplne jsem změnila nazor… Představovala jsem si to uplne jinak :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.11.16 20:42
@LennaZS píše: Četla jsem diskuzi ze září. Zakladatelko…Jsi fakt divná! Chudák tvoje děti. Všechny tři!

bože, co to sem chodí za ženské. Je mi z toho taky blivno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí