Další dítě, nebo UPT

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lucillienta
24.11.16 18:00

další dítě nebo UPT

Jdu si sem pro radu, protože jsem bezradná a strašně tápu - nejspíš mi pomůže se vykecat..
snad se nedočkám kritiky…je mi 23 let..Mám - nebo spíš měla jsem.. 2 děti.. nyní mám jen dcerku 2,5 roku..
no ale dnes to byl 5 den zpožděné MS, vždy ji mívám pravidelnou navíc poslední dny jsem hodně unavená, polehávám.. na nic nemám chuť ani náladu- hlavně na nějaké to šmajchlování s přítelem ne.. tak jsem si dnes udělala test a byly tam // (přitom nám to ujelo jen párkrát nechráněně - antinu brát nemůžu nesedí mi prášky, tělísko ani náplasti) :(
jde o to že na mateřské sice ještě jsem a budu do 4 let malé.. jenže ta teď šla do školky, vše super, zvládá to krásně.. a já si našla novou práci.. dobře placenou a nástup od 1.12. s přítelem jsme se zasnoubili naplánovali za rok svatbu a další věci a události s tím, že v budoucnu ještě spolu budeme chtít mít mimi, ale až po svatbě a až se pořádně usadím v práci, nějak se prostě zajistíme.. až tak za 3-4 roky třeba.. jenže to přišlo teď a vůbec se to nehodí.. jak finančně tak prostě vůbec :( nemluvě o tom, že bych v práci nemohla říct že při nástupu do práce jsem těhotná :( by mi pak nedali smlouvu, kterou mám jít podepsat příští týden a moc mi na té práci záleží.. :(
Miminko jsem si ještě moc přála.. Syna jsem ztratila a nechci aby dcerka byla jedináček, ale nadruhou stránku nevím, jak bych zvládla potrat po psychické stránce.. a taky mám strach, že po potratu už nebudu moct nikdy otěhotnět..
Přítel je na jednu stránku šťastný, ale na druhou stránku taky ví, že se to nehodí a sám prostě taky neví :(
Jsem strašně mladá, těšila jsem se do práce ale mám pocit, že potrat nezvládnu.. co by jste dělaly na mém místě vy?
:think: :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ZuzaMi
24.11.16 18:06

Na tvém místě bych se radovala :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25179
24.11.16 18:08

No, troufám si tvrdit, že jsou tu „nečekaně“ těhotné v mnohem prekérnějších situacích než jsi ty. U tebe se nejedná o to, že bys měla problematického partnera, ani nejste v existenční nouzi. Takže potrat bych viděla jako rozmar :think:
Btw. nechápu, že tě zaskočí těhotenství, kdy vám to jen párkrát ujelo. Já jsme proti tobě stará bréca, ale když nám to „ujelo“ jedinkrát, byla jsme hned v tom.

Příspěvek upraven 24.11.16 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
24.11.16 18:09
@ZuzaMi píše:
Na tvém místě bych se radovala :kytka:

přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545

Ja nevim, podle me kdyz se na to necítíš tak jdi, v dnesni dobe uz vubec neplati ze po miniinterupci neotehotnis. Je treba si i trochu uzit zivot, ne sedet cely zivot doma, miminko muze prijit pozdeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35717

První 17ti, druhé máš s přítelem? To jako po dvou dětech nevíš, jak je snadné otěhotnět? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238

Mimco bych si nechala. Stejne tak by se vam to nemuselo hodit ani za ty 3 - 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
24.11.16 18:10

Já s potraty problém nemám, ale v tvém případě bych nešla. Přítel dítě chce, ty nevíš, jestli by ses s potratem srovnala. A potrat je proto, že teď se to nehodí a neumíte používat kondom mi přijde hloupý. Finančně to nějak zvládnete, jedno dítě už máš, tak po sobě můžou hodně věcí dědit, případně si můžeš najít nějakou brigádu ať už v těhotenství, pokud to budeš zvládat nebo při rodičáku. Té práce teď je škoda, ale třeba pak narazíš ještě na nějakou lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
24.11.16 18:13

Asi se zeptám nevhodně, ale co se stalo se synem?
No, já bych na potrat nešla - jednak bych to prostě nedokázala, zabít to, co ve mně roste a jednak bych měla hrůzu z toho, že další dítě už by nebylo možné. Je to jen Vaše rozhodnutí, ale pokud si dítě můžete,,finančně´´ dovolit, tak bych si ho prostě nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30385
24.11.16 18:15

@Lucillienta Co přesně znamená, že jsi ztratila syna? To nejsou klíče, aby se jen tak ztratily. Jinak - jestli je tvým důvodem toho, že hodláš zlikvidovat své dítě jen proto, že se ti momentálně „nehodí“, tak za to bych si na tvém místě dala pár facek. Tenhle přístup k životu by si zasloužil ještě tvrdší trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
24.11.16 18:16

@Zuuuzaaa122 miminko nepřijde později, miminko totiž nechodí, miminko se vyrábí a miminko si vyrobili právě teď - svým vlastním rozhodnutím.
@Lucillienta souhlasím s pe-terkou, miminko bych si nechala. Pokud se vám to teď opravdu nehodí, měli jste se víc chránit, nejste malé děti, abyste nevěděli, jak se to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 18:16

Miminko bych si nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucillienta
24.11.16 18:23

@hanka.br. i po těch letech co se stralo je to dost citlivé téma a rozebírat ztrátu syna nechci, omlouvám se.. ale rozhodně jsem ho neztratila venku jako klíče..

to není jako, že se to nehodí jen kvůli práce.. vše se dá vyřešit.. ale nevím, jak to utáhnem finančně.. :( leda bych v práci ještě 3 měsíce neřekla, že jsem těhotná.. ale podvádět nechci.. :( máme vymyšlené jména jak pro holku tak i pro kluka.. milujeme se, vše je úžasné, ale mám strašný strach aby nás to nezničilo, když do práce nepůjdu a hlavně jak to zvládnu.. jasně jsou i matky co mají 4-5 dětí a zvládají s přehledem ale 2 děti pospolu jsem nikdy neměla.. možná zítra vše uvidím jinak a budu se bít do hlavy co mě to napadlo.. ale jsem teď sama doma, přítel je od rána do večera v práci ani rodinu u sebe nemám jak svou tak jeho.. mám jen strach :(

• Citovat
  • Upravit
545
24.11.16 18:25

Ja chapu ze tady hodne píšou zeny co maji treba problem s otěhotněním a dite by si moc praly, proto zakladatelku přemlouvaji at na potrat nejde, ze se ma radovat… Jenže ona se zjevne neraduje, je mlada, chce jit do práce. Nevidim na tom nic spatneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.11.16 18:25

Co bych delala? Jedno dite ti (nejspis tedy) umrelo, tak bych cekala, ze budes mit k zivotu trochu vetsi uctu, nez rozmyslet se nad potratem v pohodovem vztahu s dostatecnym (nejspis tedy) zazemim. Nebo jsi jen tech karmickych facek nedostala dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí