Další pokus s darovanými vajíčky ve 40 letech

210
15.9.13 08:43

DALSI POKUS S DAROVANYMI VAJICKY VE 4OLETECH

Ahoj snazilky, jsem 9den po KET s darovanymi vajicky a test je negativni.Co dal???Jit do vseho znova jako samoplatci, na coz ted mimochodem ani nemame, protoze to je tak sto tisic…anebo vsechno vzdat? Jsem uz zoufala… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
15.9.13 09:23

A to je prvni dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
15.9.13 09:23

A co adopce? Znama prodelala takhle vsechno jak pises, a nakonec adoptovali holcicku, dostali ji, kdyz mela 8 mesicu. Dnes chodi do skoly a vsichni jsou spokojeni. Preji stesti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
15.9.13 09:37

Ne ne, uz mam 2deti z predesleho vztahu. S mym manzelem se uz snazime pres 2roky, uz me napadla i nahradni matka…tolik po tom touzime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
15.9.13 10:33

No nevím. Je Ti celkem hodně let, nějaké děti už máš, já být Tebou bych se spíš pokusila dítě adoptovat nebo pouvažovala o pěstounské péči, pokud chcete mít s manželem „svoje“ dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
15.9.13 12:33

I o tom jsme premysleli, ale to nemame sanci na male dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
15.9.13 12:56

@Pawlinka No tak nebude malé, to to tak hrozně vadí? Vím, že je to těžší, ale pokud chcete opravdu mít někoho spolu rádi, tak to nemusí být miminko - vás teda určitě bude mít rádo i to větší.

Každopádně držím palce na rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.