Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj snazilky, jsem 9den po KET s darovanymi vajicky a test je negativni.Co dal???Jit do vseho znova jako samoplatci, na coz ted mimochodem ani nemame, protoze to je tak sto tisic…anebo vsechno vzdat? Jsem uz zoufala…
![]()
A co adopce? Znama prodelala takhle vsechno jak pises, a nakonec adoptovali holcicku, dostali ji, kdyz mela 8 mesicu. Dnes chodi do skoly a vsichni jsou spokojeni. Preji stesti ![]()
Ne ne, uz mam 2deti z predesleho vztahu. S mym manzelem se uz snazime pres 2roky, uz me napadla i nahradni matka…tolik po tom touzime…
No nevím. Je Ti celkem hodně let, nějaké děti už máš, já být Tebou bych se spíš pokusila dítě adoptovat nebo pouvažovala o pěstounské péči, pokud chcete mít s manželem „svoje“ dítě.
@Pawlinka No tak nebude malé, to to tak hrozně vadí? Vím, že je to těžší, ale pokud chcete opravdu mít někoho spolu rádi, tak to nemusí být miminko - vás teda určitě bude mít rádo i to větší.
Každopádně držím palce na rozhodování.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.