Další snažení po samovolném potratu

14
25.12.21 17:51

Další snažení po samovolném potratu

Zdravím těhulky i snažilky, rada bych se na něco zeptala. Prodělala jsem nejspíš samovolny potrat (prvně to začalo tak, ze gynekolog nic na ultrazvuku neviděl, ted jsem v 5 tt a začala jsem silně krvácet, byla jsem na pohotovosti a tam mi řekli, ze to je nejspíš samovolny potrat, protože jinak mám krevní obraz dobrý, a hcg kleslo z 139 na 40 a asi bude klesat i dal. Mám silne křeče v podbrisku a vypadavaji ze me cucky sliznice :(.. revize dělohy podle paní doktorky nebude nutna
Kdy podle Vás bude možné se zase snažit o mimi? Už teď po téhle menstruaci? A nebo až po další? Někde jsem četla ze až po 3 měsících, ale to je asi u žen které prodělaly revizi dělohy, ze?
A jsou tu nějaké ženy které po samovolnem potratu hnedka otěhotněly? Potrebuju uklidnění, na mimiska jsme se s partnerem strašně těšili :( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3554
25.12.21 18:11

Jedná se o biochemické těhotenství, je to těhotenství, které nebylo potvrzeno UZ.
Snažit se můžete hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.12.21 21:25

Já měla bohužel to samé a pan primář v nemocnici řekl ze snažit se můžeme klidně hned 😊 přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.22 13:48

Potrat

Dobrý den chtěla bych se zeptat na otěhotnění po potratu. V sobotu v noci jsem zacla hodně krvácet a padali ze mě kousky tak jsem potratila nevíte jestli se můžeme už teď snažit o miminko odepište děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.22 13:53

@Tristar24 já jsem teď v sobotu potratila myslíte že můžeme s přítelem se snažit o další hned teď nebo pockat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.4.22 21:21

@Dannysseek podle toho, jak se na to cítíte, já bych osobně jeden cyklus počkala, ale jestli se cítíte tak si myslím ze je to jedno. Záleží i na tom v jakem stadiu těhotenství jste byla. Já byla v 6 týdnu a byla jsem doktory ujištěna ze můžeme hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
27.4.22 11:09

@Dannysseek Zašla bych na gyndu, aby přes UZ zkontrolovala dělohu, zda je čistá.. Pokud ano, snažila bych se hned ;) takhle to mám i já. Potratila jsem, děloha je čistá, tak se můžeme snažit hned.

• Citovat
  • Upravit
2146
28.4.22 15:58

@Dannysseek jak píše @np10021, zajdi si na gyndu, ať ti zkontroluje na utz, že je děloha čistá a pak hurá na to
já jsem měla SP před necelými 3 týdny a bohužel nejspíš budu muset na revizi, na kontrolě po necelých 2 týdnech byla vysoká sliznice, což se doktorce nelíbilo, takže lítám na hcg, jestli klesá (pá 8/4 kolem 800, pondělí 11/4 kolem 290, úterý 19/4 kolem 30), dneska jsem zrovna byla na poslední krvi, zítra čekám, že mi zavolá doktorka a požene mě do nemocnice na ultrazvuk a nemine mě revize. protože jsem si ráno dělala test a je pořád pozitivní, něco v děloze muselo zůstat, asi :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
3.5.22 17:38

@Dannysseek urcite bez nejdriv na gyndu zda se deloha vycistila. Ja potratila loni v breznu prazdny gestacni vacek, byla jsem s tim na pohotovosti. Dr rikal pockat 3mes, ale mi se to zdalo zbytecne, kdyz bylo tehotenstvi na zacatku. Otehotnela jsem hned za 16dni pri dalsi ovulaci. Tehotenstvi bylo v poradku. Ted mam skoro 5mes holcicku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.24 16:10

Ahoj, mám dotaz. Poslední těhotenský test clearblue mi ukázal naposledy 2-3 týdny. Poté mi doktorka podle krve potvrdila mini potrat to bylo 25.1… chci se Vás zeptat, zda se s přítelem můžeme začít snažit. Dnes jsem přestala úplně krvácet.
Budu moc ráda za Vaše zkušenosti a rady. :srdce: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
3.2.24 16:31

@Adéla1829 můžeš hned. Jestli to odešlo a ty už nekrvacis. Čekat se má jen při revizi.
Někde doporučuji třeba nechat jednou proběhnout MS po potratu, ale většinou se říká že je pohnojeno tak se může hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
29.2.24 14:01

Biochemické těhotenství

1.2. až 16.2. Sem špinila někdy míň někdy více. Během té doby odešlo biochemické těhu. Že to je biochemické jsem zjistila až 14.2. kdy kleslo hcg na 90.
Když zadám 1.2. jako začátek menstruace tak další měla dorazit 27. 2. ale nic. Bolí mě podbřišku už 4 dny a i prsa jsou citlivé. Test je negativní a myslím, že šance otěhotnět když odchazelo to biochemické je asi mimo.
Tak doufám že menstruace dorazí co nejdříve ať už to mám za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
29.2.24 15:44

@Kitkat38 a jaky den jsi hodne krvacela? Nebo jsi jen spinila? Ono nevim, zda spineni muzes brat jako 1.den ms. Klidne muzes mit i posunuty cyklus, nez se da vse dokupy a hcg klesne na 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
29.2.24 15:48

@MonaSun
Nejvíc jsem zašpinila 15. po sexu jinak pořád jen špinění, některý den více některý vůbec. Krev byla vždy jen na WC jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
29.2.24 21:49

@Kitkat38 a jsi si jista, ze potrat nejakym zpusobem probehl? Nejak se mi jen to spineni nezda, ikdyby to bylo biochemicke, prece by jsi mela normalne krvacet, ta sliznice musi odejit. Nechces zavolat na gyndu, at te treba prohlidne dr? Ja jsem potratila hned na zacatku a to jsem mela jen prazdny vacek, a jsem krvacela dost a mela jsem docela velke bolesti, ktere byly jine nez pri ms. Musi z tebe odejit narostla sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty