Daly byste přednost úžasné práci před rodinou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3812
23.5.14 13:28

S těmi směnami to chápu - manžel to má naprosto stejně a jak jsem psala - on to má rozplánované na celý kalendářní rok dopředu, i si hlásí dovolenou - ale málokdy to vyjde - protože ještě se nestalo, aby dovolenou nemusel přerušit a za někoho nezaskočit - vždy tam musí i o své dovolené…a ozvat se nemůže, náhradu za něho mají okamžitě a kam by šel pár let před důchodem :nevim:…takže ty směny - zvlášť ty víkendové - naprosto chápu.

Manželovi např. vychází celý volný víkend = sobota a neděle zároveň 1× za 9 týdnů!! ostatní víkendy má buď jeden nebo oba dva dny směnu noční nebo ranní…a brácha tohle absolutně odmítnul akceptovat. Je to fakt těžký…

Říkám - vzhledem k tomu, že u vás je to jiné = tvůj brácha bydlí 10 minut od vás a vztahy máte dobré (aspoň průměrně), tak bych návštěvu jak dnes, tak i zítra šla pozdravit… ;)

hnát mého manžela jeden den 350 kiláků tam a za pár hodin zase zpátky a to ještě v pauze mezi nočníma 12tkama a s nemocným dítětem - a netolerovat, že jsem na návštěvu mohla přijet jenom já - tak to byl tenkrát vrchol nezdvořilosti - ze strany mého bráchy!! to byla jiná situace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.14 13:38

@Gerberka Jj,to je smutný, snažila ses hodně a k ničemu :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.14 13:41

No, teď mi přišla výplata za duben a zjistila jsem, že mě o tři tisíce oškubali :cert: Tak jsem tam volala a v pondělí se to bude řešit, myslím že jsem si tímto slušně naběhla na vyhazov, ale člověk se musí ozvat, když dře jak bulhar o víkendech a ještě ho odrbou.

• Citovat
  • Upravit
3812
23.5.14 13:42

Zakladatelko,

však právě!!! - když je to u vás jiné - tak se „přemož“ ;) a podle možností se té návštěvě věnuj - když jinak máte vztahy dobré…a navíc - bydlíte jenom 10 minut od sebe…jako 350 kiláků - to si každý rozmyslí, než v jednom dni táhnout tam a zas zpátky a ještě nevyspalý a valit zas do práce…u tebe je to jiné… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3812
23.5.14 13:45
@Anonymní píše:
No, teď mi přišla výplata za duben a zjistila jsem, že mě o tři tisíce oškubali :cert: Tak jsem tam volala a v pondělí se to bude řešit, myslím že jsem si tímto slušně naběhla na vyhazov, ale člověk se musí ozvat, když dře jak bulhar o víkendech a ještě ho odrbou.

ach jo…je to hrůza. U manžela v práci to je taky šílené - nejvíc s tím volnem a dovolenýma - my jsme nebyli 17 let nikde na společné dovolené, protože jednak to vůbec nevycházelo, jednak když byli kluci malí, nikam jsme nejezdili, manžel věčně na baráku a letos - KONEČNĚ - má od prosince zamluvený poslední týden v červnu, že jedeme všichni 4 - to se nám ještě nestalo. Nikoho k hlídání nemáme, žádnou babičku, nic, takže o prázdninách se s manželem střídáme v dovolených a hlídání…letos konečně chceme jet všichni 4, jenom na týden - to jsem zvědavá, jestli manžela 2 dny před odjezdem neodvolají, že musí za někoho nutné zaskočit…a jak říkáš - člověk se moc ozvat nemůže, vyhazov je tu hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat