Jak je to s daněmi na mateřské?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8514
18.1.19 05:49
@Anonymní píše:
Myslela jsem samozřejmě rodičovskou dovolenou , ale jelikož jsem si myslela , že tady budu diskutovat s normálními lidmi jako v běžném životě , tak mě nenapadlo , že mě tady bude někdo chytat za slovo :potlesk: všem ostatním co se vyjádřili k tématu moc děkuji :mavam:

Tak já bych ráda odpověděla, ale pořád nevíme, jaké jsi měla příjmy, jak se ptali @Luboš P a @histep . Bez toho poradit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
18.1.19 15:02
@Anonymní píše:
Myslela jsem samozřejmě rodičovskou dovolenou , ale jelikož jsem si myslela , že tady budu diskutovat s normálními lidmi jako v běžném životě , tak mě nenapadlo , že mě tady bude někdo chytat za slovo :potlesk: všem ostatním co se vyjádřili k tématu moc děkuji :mavam:

Však jsem normálně odpověděl: V zákoně o daních z příjmů nic o mateřské ani rodičovské dovolené není. A odpovídá se vždycky na položenou otázku, nikdo zde není jasnovidec, aby hádal, jak to tazatelů myslel, když se zeptá jinak. Maximálně upozorní na rozpory v otázce/popisu situace a každý normální tazatel ty rozpory odstraní (otázku upřesní) bez toho, aby nadával těm, kdo na ty rozpory upozornili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák