Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@JenDotaz a to je problém aby si malou uplatnil otec a ty peníze ji poslal nebo se s ní o ty peníze rozdělil? Já mám děti taky s ex ve střídavé péči a než jsem nastoupila na mateřskou tak jsem si je uplatnovala já, po dobu mateřské uplatňuje ex a půlku mi posílá a až zase budu pracovat budu si je opět uplatňovat. Takovou máme dohodu. Pokud by ji porušil, má smůlu a nic mu nepodepíše, tedy budeme mít nic jak on tak já.
@Helis88 Nedá se s ní vůbec domluvit, uplatňovat chce ona, a přes to nejede vlak..ale tím pádem nebude dostane nikdo nic, protože ona nárok nemá.
@JenDotaz to si ani nenechá vysvětlit že na to za rok 2024 nemá nárok a tudíž zo musí jít přes ex? Pokud má víc jak minimalku tak teď od ledna si může bonus uplatnit měsíčně.
@Helis88 @Hanula1212 Holky o tom to celé je, já skutečně nechci nikoho o nic obírat, a už vůbec ne malou.
@JenDotaz no ale doteď jste to dělali. Jak dlouho že už tu ex odrbavate? 4, 5 let?
@Helis88 Nemám vůči ní žádné výčitky. Není to forma osobní msty, ale nedělala, ty peníze by rozhodně nebyly použity pro malou.
@JenDotaz rikej si tomu jak chceš ale kdyby vám to ona každý rok nepodepsala tak máte h.ovno a ne 15 litrů
@JenDotaz má na ty peníze právo stejně jako vy. Takhle je nebude mít ani ona a ani vy, takže asi tak.
@Helis88 a ještě budou mít o 7 litru míň na svoje dítě když ho neuplatní jako druhé ![]()
@hospodki taky pravda, peníze vládnou světu a hlavně že o ně nejde v prvé řadě
Zhrzený nanynky, které budou asi něco podobného, jako je ona..ostatně, co jsem taky mohla čekat
.
Chtěla jsem radu ohledně našeho problému, ne hodnocení mě, nebo mého osobního života
.
@JenDotaz píše: Více
Klasika, jak neskaceme podle tazatelky, jsme zamindrákované, nanynky, atd
Ale nextka je světec a královna vesmíru ![]()
@JenDotaz ano ano, nanynka co nemá potřebu brát chlapa z bazaru a handrkovat se o pár tisícovek