Daně za rok 2017

16
26.1.18 00:38

Daně za rok 2017

Dobry vecer, mam dotaz. Chtela bych si udelat dane za rok 2017. Zamestnana sem byla 6 mesicu nez mi skoncila smlouva a neproudlouzily mi ji z duvodu tehotenstvi. Pote sem mesic marodila nez sem nastoupula na materskou. Mohu si udelat danove priznani? A jestli ano, musim financaku dolozit zbyle mesice? Byvaly zamestnavatel mi je odmitl udelat. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4497
26.1.18 07:55

Dokonce si ho udělat musíš, uvedeš tam jen příjmy ze zaměstnání, kolik ti srazili na daních, slevu na poplatníka. Připojila bych k tomu přílohu ve smyslu prohlášení, že jsi od-do pobírala PN a následně mateřskou, rodičák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.1.18 08:38

Nebo zkus pozadat v poslednim zamestnani o rocni zuctovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.18 15:27

Pouze dotaz

Dobrý den, v práci po me žádají papír ze přítelkyně nepobira úlevu na dani ale po maturitě šla ihned na rodicak. Stačí když napíše ručně ze nepobira úlevu? Protože zamestnavatele ještě neměla. A kdyz tak jak to ma napsat. Děkuji a omlouvam se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
31.1.18 17:38

Tímto prohlašuji, že jsem v roce 2017 neuplatňovala daňové zvýhodnění na dítě…
Zaměstnavatele nemám. Jméno + příjmení, podpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.18 09:23

Dobrý den, chci se zeptat menzel uplatňuje na daních slevu na manželku, úvěr, skolkovne a životko. Vrácení daní se počítá z čeho? Ze zálohy na dani bez slevy anebo z toho co se odvede? Říkají ze když je žena na rodičovské tak vracejí více.

• Citovat
  • Upravit
5178
21.2.18 10:07

Vrácení daně se počítá z toho, kolik vyjde celoroční daň po všech uvedených odpočtech (něco se odečítá ze základu a něco přímo z daně) mínus zaplacené zálohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák