Daňová kalkulačka na netu, chyby

Anonymní
4.3.14 20:39

daňová kalkulačka na netu

Holky je možné že to ty kalkulačky na netu vypočítají špatně? nebo počítáme my špatně s manželem už nad tím bádáme skoro 2 hodiny a furt nám vychází rozdíl cca 7000 kč mezi našim výpočtem a výpočtem kalkulačky na netu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15225
4.3.14 20:41

Možné je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
4.3.14 20:45

Já bych spíš řekla, že chybka může být v zadání než špatném výpočtu… i když některé nestandardní případy nemívají kalkulačky ošetřené. Napiš údaje a můžeme porovnat výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 20:54

Manžel se ted ptá kde je v tom růžovém papíru kolonka na skutečně sražená daň z příjmu na řádků 2. Na kalkulačce se to zadává a když jsme to na kalkulačce smazali a zadali do ní 0 tak nám vyšlo to co jsme vypočítali tak se to asi má někam zadávat i do toho ružového papíru ne? :oops:

• Citovat
  • Upravit
15225
4.3.14 20:59

Růžový papír je přiznání? Ano, tam je řádek sražené zálohy, hledejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 21:00

Prej jestli to není řádek 84 Uhrn sražených záloh na daň z příjmů ze závislé činosti a z funkčních požitků (po slevách na dani)?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.14 21:04

Tak jsme to našli super už nám to vychází i s kalkulačkou stejně máme o 7tis. více super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11565
4.3.14 21:42

Teda vy jste pečliví :mrgreen: Já nechávám počítat jen program (nejradši mám od HM Aspekt, tam to totiž má propojený formulář pro ČSSZ a ZP, takže je to samo nejen spočítá, ale i vyplní, všechna čísla zadáš jen jednou). Abych si to kontrolovala s kalkulačkou, to teda fakt ne… A už pár let, a zatím pokuta nepřišla, tak snad dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák