Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já bych spíš řekla, že chybka může být v zadání než špatném výpočtu… i když některé nestandardní případy nemívají kalkulačky ošetřené. Napiš údaje a můžeme porovnat výsledky.
Manžel se ted ptá kde je v tom růžovém papíru kolonka na skutečně sražená daň z příjmu na řádků 2. Na kalkulačce se to zadává a když jsme to na kalkulačce smazali a zadali do ní 0 tak nám vyšlo to co jsme vypočítali tak se to asi má někam zadávat i do toho ružového papíru ne? ![]()
Růžový papír je přiznání? Ano, tam je řádek sražené zálohy, hledejte ![]()
Prej jestli to není řádek 84 Uhrn sražených záloh na daň z příjmů ze závislé činosti a z funkčních požitků (po slevách na dani)?
Tak jsme to našli super už nám to vychází i s kalkulačkou stejně máme o 7tis. více super
![]()
Teda vy jste pečliví
Já nechávám počítat jen program (nejradši mám od HM Aspekt, tam to totiž má propojený formulář pro ČSSZ a ZP, takže je to samo nejen spočítá, ale i vyplní, všechna čísla zadáš jen jednou). Abych si to kontrolovala s kalkulačkou, to teda fakt ne… A už pár let, a zatím pokuta nepřišla, tak snad dobrý ![]()
Holky je možné že to ty kalkulačky na netu vypočítají špatně? nebo počítáme my špatně s manželem už nad tím bádáme skoro 2 hodiny a furt nám vychází rozdíl cca 7000 kč mezi našim výpočtem a výpočtem kalkulačky na netu.