Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Asi jsem to špatně napsala, neutrální jsem myslela barevně, lesk mi nevadí, nosím oblečení takovou sportovní eleganci, třeba chlupatá vesta plus slim džíny apod. Jinak velikost až tak neřeším.
Jednu kabelku už od nich mám je super, ta menší velikost, nosím ji tedy málokdy protože momentálně nejvíc využívám tašku na kočárku, ale myslím, že koženka je kvalitní, barevnou kombinaci mám fialová, tmavě růžová a světle růžová ![]()
@Meha jj, tento typ se mi líbí, jen jiná barva, ale právě nemám moc odvahu objednat na slepo a do Prahy daleko, tak váhám ![]()
Já mám téměř stejnou jako je ta první, akorát barvy víc do pudrova. Je super, mám jí už kolik let, kupovala jsem jí hned jak se tyto kabelky začaly dělat a pořád drží. Nevím jak je to s kvalitou dnes, šije se jich teda podstatně víc než v začátcích. Já bych teda šla do první, protože jsou docela malé.
@cverunka píše:
Já mám téměř stejnou jako je ta první, akorát barvy víc do pudrova. Je super, mám jí už kolik let, kupovala jsem jí hned jak se tyto kabelky začaly dělat a pořád drží. Nevím jak je to s kvalitou dnes,šije se jich teda podstatně víc než v začátcích. Já bych teda šla do první, protože jsou docela malé.
no to rozhodně, kdysi jsem viděla nějaká videa z její dílny, má tam třicet šiček a prý jedna a ta samá šije celou kabelku, v té kabelce, co dostaneš, je přímo jméno té, která to ušila
Plus prý před expedicí k zákazníkovi tu kabelku mistrová celou důkladně prohlídne. Toť teorie
Jinak obrat má prý 20 milionů ročně, což mě docela překvapilo, prodá cca 100 kabelek denně
V tomhle množství se už asi občas stane, že vyleze kabelka ne úplně stoprocentní
Což je ale samozřejmě špatně
@smilestrawberry Tak za mě peněženku nedoporučuji, jsou hodně široké, vypadají jako „číšnické“. Udělala jsem při objednání chybu, zvolila jsem si jiný typ zapínání - na druk - a nemohla tedy peněženku vrátit, protože byla šitá jakoby na zakázku. Rožky peněženky mi okamžitě upadaly a obrázek moc neodpovídá realitě…Na obrázku byla látka výraznější. Nakonec jsem si zvykla, ale už bych si ji za ty peníze znovu nekoupila. S kabelkami jsem spokojená.
Mám od Dary Bags kabelku a jsem maximálně spokojená, objednám si i peněženku. Kabelka je velmi kvalitně ušitá, což mi potvrdila i babička, která je švadlena, i barvy odpovídaly, ale samozřejmě v reálu je to vždy o trochu světlejší. Cena je vyšší, ale když jsem na FB četla, co všechno výroba obnáší (clo a dopravné za látky, materiál, výplaty nejen pro švadlenky, ale i lidi okolo- admini, fotograf, modelky, samozřejmě odvody dani, apod.) tak se ani nedivím. A hlavně mě těší, že podporuji českou firmu. Všechno prostě není jen o penězích. Radši koupím jednu dražší kabelku (od holky, co se vypracovala od nuly), která vydrží, než čínský shit, (možná i šitý nějakým děckem v šílených podmínkách), který se mi do roka rozpadne( žádná mi dýl nevydržela), takže krom toho že dám vydělat českým lidem, šetřím životní prostředí delší životností kabelky ![]()
@Romilda tohle je perfektní přístup, ja také takhle přemýšlím
![]()