Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, mate někdo zkušenosti s touto značkou? Jak je kvalitni = odpovídá cena kvalitě?
Ahoj. Ano, kabelky jsou skvělé, jednu mám doma a toužím po další. Mám ji asi 4 roky a je pořád pěkná.
@smilestrawberry ahoj, dostala jsem jednu k Vánocům, a je hezká, kvalitně šitá, drží barvu, tvar, nic se zatím nerozbilo ![]()
@smilestrawberry
znama tam primo pracuje, sije tam ty kabelky - ciste rucni vyroba, delaji to poctive.
ja bych za tu cenu brala radeji kozenou, ale to uz je otazkou cemu dava clovek prednost.
Tak ja jsem si jednu objednala na netu a nebylo to nic moc, vrátila jsem ji. Uvnitr hrozne mala, byl to nejaky ten střední cross over. A je videt ze je to umelina. Na obrazku vypadala rozhodne lepe.
@smilestrawberry
mám kabelku i peněženku, dostala jsem k Vánocům jsem mooooc spokojená ![]()
kabelku jsem si vybrala hned a peněženku ve stejné látce neměli v nabídce, ale na přání ji ušili (za stejnou cenu jako ostatní peněženky toho tvaru)
@Ali-Ali píše:
@smilestrawberry
znama tam primo pracuje, sije tam ty kabelky - ciste rucni vyroba, delaji to poctive.ja bych za tu cenu brala radeji kozenou, ale to uz je otazkou cemu dava clovek prednost.
Jo, taky jsem si říkala, že za tu cenu už se dá pořídit kožená, ale ty kabelky jsou opravdu originální, čučavé, prostě designově jiná liga.
@mischelinka píše:
@smilestrawberry jediný problém byl vybrat jakou chci
to jsme na tom stejně, já prostě nevím kterou:-) ![]()
@Mišela1 píše:
to jsme na tom stejně, já prostě nevím kterou:-)
No to je problém, taky jsem přemýšlela, nakonec mám typ Dariana big a spokojenost ![]()
Holky děkuji
me se zatím jedna o peněženku, kabelky by byla později
ale je opravdu dilema jakou vybrat
a nebo jestli opravdu nejit do nějaké kožené, ale já od nich nějak nemůžu odtrhnout oči ![]()
Oni jsou fakt hezke na obrazku ale ten materiál mne pak zklamal. Lacine vyhlížející kozenka…
@veria píše:
Oni jsou fakt hezke na obrazku ale ten materiál mne pak zklamal. Lacine vyhlížející kozenka…
Tak koženka bude vždy jen koženkou. Kdo chce kůži, tak za tu cenu je sežene. Tady ta cena je za ten nápad.
Kabelky mám 4 a peněženku taky. Nemůžu si stěžovat. Za mě velká spokojenost.
Jaky nápad? Normální cross body. Ty vzory z te látky jsou pekne, ale nic prevratnyho.
Za tu cenu ta kabelka proste nestoji, muj názor. Navíc i ta střední je tak na peněženku plus mobil ale to uz záleží na každém kam a na co ji chce nosit.