Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jaji77 píše:
Taky bych ale chtěla vidět fotky hotových produktů ( dětí! Ty, co pomyslely na loužičku, si dají preventivně pohlavek), ať vím, jestli budu platit za kvalitu
@WERISKA píše:
@Gorlami Zajímalo by mě kolik by si byl schopný říct..Je tak blbej až to není normální
Ani kdyby mi nekdo dal miliardu, s necim takovym bych si dite neudelala, natoz mu jeste platit.
@Jaji77 píše:
Taky bych ale chtěla vidět fotky hotových produktů ( dětí! Ty, co pomyslely na loužičku, si dají preventivně pohlavek), ať vím, jestli budu platit za kvalitu
@Gorlami píše:
Ani kdyby mi nekdo dal miliardu, s necim takovym bych si dite neudelala, natoz mu jeste platit.
Ten to jen zkouší..
Já bych si něco takového neopřela ani kolo.
To uz mi prijde lepsi si vrznout nekde na discotece, aspon bych meka sanci si otce vybrat a zadara..
@pikola píše:
To uz mi prijde lepsi si vrznout nekde na discotece, aspon bych meka sanci si otce vybrat a zadara..
Tak po téhle větě : Ale byl celkem simpatickej, tak zme si to užili po svím
Chčiju maggi v kostkác h, se někdo královsky baví…hele neotravuj takovejma kravinama, neznám chlapa, kterýmu by nevadilo, že mu naprcal babu někdo jinej. Jo, když je to od dárce na klinice, tak to se snad ještě dá vydejchat, ale takovej žvást, ještě s TAKOVEJMA hrubkama..to nejsou chybičky, to je jak od žáka 4 třídy..možná 3…
![]()
No vidím že tady to opravdu nemá cennu
Chápejte, nemohu vám říct víc Tak zněla domluva
Solventní bylo myšleno jako opravdu příjemnej kluk kterej si na tomhle nechce vydělat miliony ale když chce ženská dítě a nemuže ho mít ze svím manželem Tak at nepočítá s tím že borec pude udělá si vyšetření, pak se někde do něčeho vystříká a ještě jí to dá zadarmo
Proto říkám, je to na domluvě
Záleží na tom jestli dotyčná chce vyšetření nebo ne Pokud ne, je to celkem za pusu
r.nar. 1981
cca 180 cm
cca 75-80 kg
@baras85 píše:
Chápejte, nemohu vám říct víc Tak zněla domluvaSolventní bylo myšleno jako opravdu příjemnej kluk kterej si na tomhle nechce vydělat miliony ale když chce ženská dítě a nemuže ho mít ze svím manželem Tak at nepočítá s tím že borec pude udělá si vyšetření, pak se někde do něčeho vystříká a ještě jí to dá zadarmo
r.nar. 1981
Záleží na tom jestli dotyčná chce vyšetření nebo ne Pokud ne, je to celkem za pusu
cca 180 cm
cca 75-80 kg
@baras85 píše:
Chápejte, nemohu vám říct víc Tak zněla domluvaSolventní bylo myšleno jako opravdu příjemnej kluk kterej si na tomhle nechce vydělat miliony ale když chce ženská dítě a nemuže ho mít ze svím manželem Tak at nepočítá s tím že borec pude udělá si vyšetření, pak se někde do něčeho vystříká a ještě jí to dá zadarmo
r.nar. 1981
cca 180 cm
cca 75-80 kg
Hod fotku.
![]()
@WERISKA píše:
Ten to jen zkouší..Já bych si něco takového neopřela ani kolo.
Zkousi no
.
Kdysi byl v Reflexu clanek o podobnem pokusu. Zenska si dala inzerat, ze hleda oplodnitele, ktery ji pouze osoulozi za ucelem splozeni ditete a nebude si narokovat zadna prava, samozrejme nebude mit ani povinnosti. No a prihlasilo se jich spousta. Byli tam i sporadani tatici od rodin… Des
Ale ti to na rozdil od zakladatele delali z pouhe tohy rozsevat a ne za ucelem obohaceni:)
To nemá cenu s vama tady Vám něco říkat
No nic mějte se tu co nej, nej čauky BS
@baras85 prosím Tě, definuj mi slovo „solventní“ z Tvého pohledu
asi mluvíme každý o nějakém jiném slově.
@Gorlami nedávno to bylo i v tom pořadu jak ted dělá Klíma ![]()
mmch…aspoň zakladatelka bude vědět, po kom má dítko mezery v češtině ![]()
po spoditeli asi ne, na to se nebude pak moct vymlouvat, že to tatínkovi taky ve škole nešlo
Solventní - Pokud chceš testy musíš mu je proplatit - Pokud ne, je to na tobě kolik mu dáš
Mě řekl co dáš, to dáš
Já ale nejsem dárce, to si mě pletete ![]()
Ale myslete si co chcete