Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky snažilky i zasloužilé těhulky… zakládám tuhle diskuzi, a doufám, že přispěje taky svými radami a poznatky na to jak co nejrychleji přirozeně otěhotnět…pokud patříte mezi ty nedočkavé snažilky jako já tak se určitě přidejte…a pokud jste už své vytoužené // objevili, a pomohly vám k tomu nějaké zaručené,,babské rady'' tak šup snimi
jsem si jistá že se tady těch rad séjde spousta
a doufám, že většině z nás to donese vytoužený výsledek
![]()
Příspěvek upraven 15.06.12 v 20:27
@werw píše:
Ahoj holky snažilky… zakládám tuhle diskuzi, a doufám, že přispěje taky svými radami a poznatky na to jak co nejrychleji přirozeně otěhotnět…pokud patříte mezi ty nedočkavé snažilky jako já tak se určitě přidejte… jsem si jistá že se tady těch rad séjde spoustaa doufám, že většině z nás to donese vytoužený výsledek
![]()
Ahoj, snažilka už sice nejsem, ale dost věřím, že mi otěhotnění urychlilo pití kontryhelu, a vždycky jsem po sexu ležela aspoň deset minut se zvednutou pánví, aby ty potvory neutekly, případně jsem si to ještě udělala aby se tam nacucly
na to, že podle spermiogramu a genetiků by to nešlo jinak než s pomocí IVF jsem otěotněla hned druhej měsíc…tak držím palce ![]()
@Koblížek21 -tak to gratuluju, že se i přes prognózy lékařů zadařilo
s tím orgasmem jsem to taky slyšela… že je po orgasmu partenra velmi vhodný..a tělo ty spermošky nacucá…
Taky jsem slyšela a někde to i pár x četla, že holky po sexu zavedly do pochvy prsty a jakoby ty spermošky natlačili na čípek… a výsledky to prý taky doneslo…
@werw píše:
@Koblížek21 -tak to gratuluju, že se i přes prognózy lékařů zadařilo![]()
s tím orgasmem jsem to taky slyšela… že je po orgasmu partenra velmi vhodný..a tělo ty spermošky nacucá…Taky jsem slyšela a někde to i pár x četla, že holky po sexu zavedly do pochvy prsty a jakoby ty spermošky natlačili na čípek… a výsledky to prý taky doneslo…
tak to už nevím, mně se popravdě čípek nikdy nepovedlo nahmatat, tak nevím, jestli si to člověk spíš na těch prstech nevynese, a co si budem povídat, ten orgasmus je přeci jenom příjemnější ![]()
Zkus si najít na netu články, jak má vypadat čípek v době ovulace. Má být měkký, krátký a otevřený - jinak se tam spermie ani nedostanou. Dá se to dobře zkoušet třeba večer ve sprše, když sedíš na bobku. No a když je čípek v tomhle stavu, tak to chce sex a pak nohy nahoru
![]()
Ahoj tehulky a snazilky. Mam takovy dotaz. Muzu treba po 5 dnech po styku pocitovat tlak v levem vajecniku a takove jako by brneni v nem? Ted je to 7 den po styku v den ovulace a mela jsem takovy brecici zachvat po kterem je mi nevolno. Nevim kde se to ve me bere. Delala jsem si tehotensky test a byl negativni. Jsem celkem znepokojena. Sice se uz snazime cca 2 mesice, ale mam taky strach, aby to nebyla nejaka cysta ci jina nemoc.
@Martinka-a píše:
Ahoj tehulky a snazilky. Mam takovy dotaz. Muzu treba po 5 dnech po styku pocitovat tlak v levem vajecniku a takove jako by brneni v nem? Ted je to 7 den po styku v den ovulace a mela jsem takovy brecici zachvat po kterem je mi nevolno. Nevim kde se to ve me bere. Delala jsem si tehotensky test a byl negativni. Jsem celkem znepokojena. Sice se uz snazime cca 2 mesice, ale mam taky strach, aby to nebyla nejaka cysta ci jina nemoc.
tohle je dotaz do jiné diskuze..tak se nezlob… Ale dle mého to možné je… A na těhu test je 5 dní po styku fakt brzo… Ten nejcitlivější test ti // ukáže tak nejdříve po 2 týdnech… A neboj nemoc to určitě nebude… Jak my se začly snažit a tělo bylo bez antikoncepce a všeho takové uvolěnné.. tak nastali taky malé zěmny na něm.. držím palce se snažením ![]()
Jinak já už těhotná byla… bohužel to skončilo spontánním potratem ve 22 tt ![]()
A z vlastní zkušenosti jsem u 1. snažení sice nepila a nezkoušlea takhle nic… ale opravdu si myslím, že otěhotnění proběhlo v době kdy jsem si orgasmus dopřála… a taky nevím, ejtsli to byla náhoda nebo ne..ale brala jsem měsíc femibion a nic..další měsíc jsem brala calibrum baby plan..a ty // se objevili ![]()
@Koblížek21 Tak to máš pravdu, určitě příjemnější je!!! ja taky osoběn nevím jestli je čípek to co jsem někdy nahmatala…ale každopdáně… to tam,,pohonili'' a zadařilo se.
Jinak kontryhel piju taky a ještě mi v bylinné lékarně doporučili kotvičník. Je dobrý na zrání vajíček… Taky si te´dka dělám čajík 1/2 na 1/2 kontryhel a kotvičník 2× denně…
Tak já souhlasím s orgasmem, ale ženy.
Také jsem se jednou bavila s fyzioterapeutkou, a ta mi říkala, že některé ženy mohou mít problémy s otěhotněním, protože mají zablokovanou pánevní oblast. V normálním životě to třeba nepociťují, ale ona to pozná, že to tam je zatuhlé.
Nevím co mě pomohlo, ale já dělala asi 6 let břišní tance (ty taky uvolňují pánevní oblast) a majitelka školy si stěžovala, že jí lektorky těhotní ![]()
Mě pomohlo se vykašlat na vitamíny a u prvního jsem si zrovna nakoupila zásobu tampónů a byly tam // a teďka jsem si objednala ms kalíšek a taky jsem si ho ani nestihla vyzkoušet
![]()
Já si teď koupila kapky Jeřáb ptačí a začala jsem pít kontryhelový čaj. Jsem 1DC tak uvidíme jakej výsledek se dostaví..Ale už by mohl v podobě // =))
Holky já bych to tady nějak zhrnula..a pokud má někdo jiné tipy tak je pisnněte
![]()
1. Pít kontryhelový čaj od ms po ovu (roste po něm sliznice a zpevňuje se děloha)
2. Pití čaje nebo kapky z kotvičníku. Jak pro chlapy tak pro ženy. (pomáhá k uzrávání vajíčka a lepším spermim)
3. kapky jeřáb ptačí
4. Orgasmus po orgasmu partnera (spermie mají lepší průchod, jak se děloha stahuje)
5. Něření BZ teploty k určení ovulace, a sex hlavně při a před ovulací
6. Femigard nebo gynex (bylinný koncentrát, dooručuje se jak ženám tak mužům, doporučená 3měsíční kůra. doporučuje se i na gyn. potíže )
7. po sexu tam prstem,,pohonit'' ve vnitř ty spermie (údajně s elíp dostanou k čípku, názory a zkušenosti na netu)
8. Nakoupit potřeby pro budoucí ms ![]()
9.po sexu podložit zadek a nohy nahoru
10.a hlavně sexovat a sexovat ![]()
Ahojky. Za mě, nemohli jsme otěhotnět 3 měsíce, pak jsem dala na radu kamarádky a začla jsem pravidelně užívat kyselinu listovou a za měsíc jsme byli v tom:-) Tak si myslím, že mi to pomohlo.
Brala jsem ji pak vlastně celé těhotenství. Ale hodně jsem si nejdřív o těchto přípravcích načetla a radila se i v lékárně, abych byla v klidu. Osobně teda věřím přípravkům od elasti-qu.
@werw píše:
kontryhelový čaj … kapky z kotvičníku…kapky jeřáb ptačí
My tady čarujem?
To je jak z knihy kouzel ty názvy
Tak hlavně, ať to pomůže.. Jinak za sebe (i když to ještě není dr potvrzený) zkusit si dát tak 10 dní půst, kdo zvládá víc, tak i víc
Prej se sperma pak tak těší na start, že je v cíli ani nevíš jak ![]()