Babské rady na otěhotnění

5488
15.6.12 20:06

Babské rady na otěhotnění

Ahoj holky snažilky i zasloužilé těhulky… zakládám tuhle diskuzi, a doufám, že přispěje taky svými radami a poznatky na to jak co nejrychleji přirozeně otěhotnět…pokud patříte mezi ty nedočkavé snažilky jako já tak se určitě přidejte…a pokud jste už své vytoužené // objevili, a pomohly vám k tomu nějaké zaručené,,babské rady'' tak šup snimi :-) jsem si jistá že se tady těch rad séjde spousta :palec: a doufám, že většině z nás to donese vytoužený výsledek :srdce: :hug:

Příspěvek upraven 15.06.12 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3249
15.6.12 20:27
@werw píše:
Ahoj holky snažilky… zakládám tuhle diskuzi, a doufám, že přispěje taky svými radami a poznatky na to jak co nejrychleji přirozeně otěhotnět…pokud patříte mezi ty nedočkavé snažilky jako já tak se určitě přidejte… jsem si jistá že se tady těch rad séjde spousta :palec: a doufám, že většině z nás to donese vytoužený výsledek :srdce: :hug:

Ahoj, snažilka už sice nejsem, ale dost věřím, že mi otěhotnění urychlilo pití kontryhelu, a vždycky jsem po sexu ležela aspoň deset minut se zvednutou pánví, aby ty potvory neutekly, případně jsem si to ještě udělala aby se tam nacucly :oops: na to, že podle spermiogramu a genetiků by to nešlo jinak než s pomocí IVF jsem otěotněla hned druhej měsíc…tak držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5488
15.6.12 20:31

@Koblížek21 -tak to gratuluju, že se i přes prognózy lékařů zadařilo :potlesk: :palec: s tím orgasmem jsem to taky slyšela… že je po orgasmu partenra velmi vhodný..a tělo ty spermošky nacucá…

Taky jsem slyšela a někde to i pár x četla, že holky po sexu zavedly do pochvy prsty a jakoby ty spermošky natlačili na čípek… a výsledky to prý taky doneslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
15.6.12 20:32
@werw píše:
@Koblížek21 -tak to gratuluju, že se i přes prognózy lékařů zadařilo :potlesk: :palec: s tím orgasmem jsem to taky slyšela… že je po orgasmu partenra velmi vhodný..a tělo ty spermošky nacucá…Taky jsem slyšela a někde to i pár x četla, že holky po sexu zavedly do pochvy prsty a jakoby ty spermošky natlačili na čípek… a výsledky to prý taky doneslo…

tak to už nevím, mně se popravdě čípek nikdy nepovedlo nahmatat, tak nevím, jestli si to člověk spíš na těch prstech nevynese, a co si budem povídat, ten orgasmus je přeci jenom příjemnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
15.6.12 20:41

Zkus si najít na netu články, jak má vypadat čípek v době ovulace. Má být měkký, krátký a otevřený - jinak se tam spermie ani nedostanou. Dá se to dobře zkoušet třeba večer ve sprše, když sedíš na bobku. No a když je čípek v tomhle stavu, tak to chce sex a pak nohy nahoru :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.6.12 20:42

Ahoj tehulky a snazilky. Mam takovy dotaz. Muzu treba po 5 dnech po styku pocitovat tlak v levem vajecniku a takove jako by brneni v nem? Ted je to 7 den po styku v den ovulace a mela jsem takovy brecici zachvat po kterem je mi nevolno. Nevim kde se to ve me bere. Delala jsem si tehotensky test a byl negativni. Jsem celkem znepokojena. Sice se uz snazime cca 2 mesice, ale mam taky strach, aby to nebyla nejaka cysta ci jina nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5488
15.6.12 20:47
@Martinka-a píše:
Ahoj tehulky a snazilky. Mam takovy dotaz. Muzu treba po 5 dnech po styku pocitovat tlak v levem vajecniku a takove jako by brneni v nem? Ted je to 7 den po styku v den ovulace a mela jsem takovy brecici zachvat po kterem je mi nevolno. Nevim kde se to ve me bere. Delala jsem si tehotensky test a byl negativni. Jsem celkem znepokojena. Sice se uz snazime cca 2 mesice, ale mam taky strach, aby to nebyla nejaka cysta ci jina nemoc.

tohle je dotaz do jiné diskuze..tak se nezlob… Ale dle mého to možné je… A na těhu test je 5 dní po styku fakt brzo… Ten nejcitlivější test ti // ukáže tak nejdříve po 2 týdnech… A neboj nemoc to určitě nebude… Jak my se začly snažit a tělo bylo bez antikoncepce a všeho takové uvolěnné.. tak nastali taky malé zěmny na něm.. držím palce se snažením :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5488
15.6.12 20:50

Jinak já už těhotná byla… bohužel to skončilo spontánním potratem ve 22 tt :-(
A z vlastní zkušenosti jsem u 1. snažení sice nepila a nezkoušlea takhle nic… ale opravdu si myslím, že otěhotnění proběhlo v době kdy jsem si orgasmus dopřála… a taky nevím, ejtsli to byla náhoda nebo ne..ale brala jsem měsíc femibion a nic..další měsíc jsem brala calibrum baby plan..a ty // se objevili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5488
15.6.12 20:53

@Koblížek21 Tak to máš pravdu, určitě příjemnější je!!! ja taky osoběn nevím jestli je čípek to co jsem někdy nahmatala…ale každopdáně… to tam,,pohonili'' a zadařilo se.

Jinak kontryhel piju taky a ještě mi v bylinné lékarně doporučili kotvičník. Je dobrý na zrání vajíček… Taky si te´dka dělám čajík 1/2 na 1/2 kontryhel a kotvičník 2× denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24165
15.6.12 21:56

Tak já souhlasím s orgasmem, ale ženy.

Také jsem se jednou bavila s fyzioterapeutkou, a ta mi říkala, že některé ženy mohou mít problémy s otěhotněním, protože mají zablokovanou pánevní oblast. V normálním životě to třeba nepociťují, ale ona to pozná, že to tam je zatuhlé.

Nevím co mě pomohlo, ale já dělala asi 6 let břišní tance (ty taky uvolňují pánevní oblast) a majitelka školy si stěžovala, že jí lektorky těhotní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
15.6.12 22:04

Mě pomohlo se vykašlat na vitamíny a u prvního jsem si zrovna nakoupila zásobu tampónů a byly tam // a teďka jsem si objednala ms kalíšek a taky jsem si ho ani nestihla vyzkoušet :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
15.6.12 22:07

Já si teď koupila kapky Jeřáb ptačí a začala jsem pít kontryhelový čaj. Jsem 1DC tak uvidíme jakej výsledek se dostaví..Ale už by mohl v podobě // =))

• Citovat
  • Upravit
5488
16.6.12 21:48

Holky já bych to tady nějak zhrnula..a pokud má někdo jiné tipy tak je pisnněte :-))) :palec:
1. Pít kontryhelový čaj od ms po ovu (roste po něm sliznice a zpevňuje se děloha)
2. Pití čaje nebo kapky z kotvičníku. Jak pro chlapy tak pro ženy. (pomáhá k uzrávání vajíčka a lepším spermim)
3. kapky jeřáb ptačí
4. Orgasmus po orgasmu partnera (spermie mají lepší průchod, jak se děloha stahuje)
5. Něření BZ teploty k určení ovulace, a sex hlavně při a před ovulací
6. Femigard nebo gynex (bylinný koncentrát, dooručuje se jak ženám tak mužům, doporučená 3měsíční kůra. doporučuje se i na gyn. potíže )
7. po sexu tam prstem,,pohonit'' ve vnitř ty spermie (údajně s elíp dostanou k čípku, názory a zkušenosti na netu)
8. Nakoupit potřeby pro budoucí ms :-D
9.po sexu podložit zadek a nohy nahoru
10.a hlavně sexovat a sexovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.6.12 12:58

Ahojky. Za mě, nemohli jsme otěhotnět 3 měsíce, pak jsem dala na radu kamarádky a začla jsem pravidelně užívat kyselinu listovou a za měsíc jsme byli v tom:-) Tak si myslím, že mi to pomohlo. :srdce: Brala jsem ji pak vlastně celé těhotenství. Ale hodně jsem si nejdřív o těchto přípravcích načetla a radila se i v lékárně, abych byla v klidu. Osobně teda věřím přípravkům od elasti-qu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.8.12 11:59
@werw píše:
kontryhelový čaj … kapky z kotvičníku…kapky jeřáb ptačí

My tady čarujem? :D To je jak z knihy kouzel ty názvy 8o :jazyk: Tak hlavně, ať to pomůže.. Jinak za sebe (i když to ještě není dr potvrzený) zkusit si dát tak 10 dní půst, kdo zvládá víc, tak i víc :D Prej se sperma pak tak těší na start, že je v cíli ani nevíš jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí