Dárce spermatu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.7.21 15:39

Děvčata, mám dnes za sebou IUI s anonymním dárcem. Po zákroku mě pan doktor vložil do rukou spermiogram mého muže, což mě tak trochu překvapilo, čekala bych spermiogram toho dárce:) Celou dobu myslím na to, jak vlastně vypadá takový spermiogram 100% prověřeného a otestovaného dárce? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.21 16:06
@BrnackaM píše:
ty šance jsou úplně stejné jako při běžném styku - tzn. cca 10-15%

Ahoj, ještě by mě něco zajímalo:) Když žena podstoupí IUI, tak jak vlastně dlouho můžou spermie bojovat, aby se dostaly do vajíčka? Anonym viz. výše.

• Citovat
  • Upravit
8664
22.7.21 16:15
@Anonymní píše:
Ahoj, ještě by mě něco zajímalo:) Když žena podstoupí IUI, tak jak vlastně dlouho můžou spermie bojovat, aby se dostaly do vajíčka? Anonym viz. výše.

Nevím, co úplně myslíš tím bojováním, ale spermie dokážou v příznivých podmínkách vydržet ve vejcovodech až 5 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 09:30

Ahoj holky, budu podstupovat ET s dárcem, jsem ve fázi, kdy si vybírám dárce a docela mě zarazilo že v kolonce pleť uvádí světle hnědá pleť, to je jako že je normálně běloh?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.21 16:00

Nemáte někdo typ, kam dát inzerát pro darování spermatu? ( jsem single bezdětná, zajištěná). Bez žádných pozdějších nároků? Dá se najít i muž atraktivnějšího vzhledu ( vysoký, tmavé oči, tmavé vlasy, souměrný obličej)? Bez styku formou IVF. Nebo je to sci-fi?

• Citovat
  • Upravit
56505
3.9.21 16:20
@Anonymní píše:
Nemáte někdo typ, kam dát inzerát pro darování spermatu? ( jsem single bezdětná, zajištěná). Bez žádných pozdějších nároků? Dá se najít i muž atraktivnějšího vzhledu ( vysoký, tmavé oči, tmavé vlasy, souměrný obličej)? Bez styku formou IVF. Nebo je to sci-fi?
:zed: :zed: 😂 😂

A co když bude dítě po prarodičích. Třeba po babičce. Modrooké a blond?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.22 15:59

Kamarádská výpomoc

Ahojky holky dlouho jsem hledala partnera se kterým bychom založili rodinu. Ale to se mi nepodařilo tak jsem se rozhodla poprosit svého dobrého kamaráda jestli by mi nepomohl otěhotnět přirozenou cestou. Kamarád mi velmi rád pomohl. Ale měl podmínku že nebude zapsán v rodném listě a že se vzdám alimentů atd a že se to nikdo nedozví. Byla jsem moc ráda že souhlasí a já s jeho podmínkami také souhlasila.
Tak jsme se domluvili sešli se a krásně si spolu užili. A hned na první pokus jsem otěhotněla. Teď jsem už v pátem měsíci a jsem moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.22 19:51
@topazio píše: :zed: :zed: 😂 😂A co když bude dítě po prarodičích. Třeba po babičce. Modrooké a blond?
@Anonymní píše:

Ja jsem chtěla mít Mimi přirozeně tak jsem požádala kamaráda. A sním jsem otěhotněla a také nechci aby byl v rodném listě a bez pozdějších nároku. Ale myslím že se dá najít kamarád který ti daruje sperma na umělé oplodnění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.22 20:12
@Anonymní píše:
Ahoj. Nevím, zda je to úplně správný dotaz k této diskuzi, ale zajímalo by mě, zda má někdo z vás konkrétní zkušenost s dárcovstvím spermatu. Chtěla bych dítě, ale jsem single, a na dítě mám již pokročilý věk (36). Mám pár kamarádů na sex, ale ti do toho jít nechtějí, ani za cenu, že nebudou uvedeni v RL a nečinila bych si žádné finanč. nároky, prostě nechtějí zafungovat ani jako dárci, a nejsem typ, který by dělal podraz bez jejich souhlasu. Hledám tedy jiné možnosti. Co mi však brání v tom, jít do nějakého anonymního mimolékařského dárcovstí (a lékařské naše legislativa bohužel samotné ženě neumožňuje), je velký strach z nějaké nákazy. Nevím, jak v praxi vše probíhá, ale předpokládám, že pánové, kteří tyto „služby“ nabízejí, chtějí zůstat v naprosté anonymitě, proto si ani nedokážu představit, jak by se mohli prokázat věrohodnými zdravotními testy. Neznám ani nikoho, kdo by si takto k dítěti dopomohl. Máte tedy někdo konkrétní zkušenosti, poradíte? Děkuji.

Mě kamarád dopomohl k vysněnému miminku a to samé řeší ženy i na stránkách lezbicky koutek.

• Citovat
  • Upravit
4
11.6.22 16:45

Hledáš osvědčeného dárce?

Ahoj, jsi single, máš neplodneho partnera nebo žiješ s partnerkou a toužíš po dítěti? Rád Ti splním svůj sen. Oplodnění nabízím stříkačkou nebo pohlavním stykem (pokud máš STD testy, sám si je pravidelně dělám.) Bez zápisu do rodného listu. Své sperma poskytuji zdarma, mám vždy radost, když se to povede. Máš o mě zájem? Ozvi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.9.24 16:44
@MN23456 píše: Více

Ahoj. Zaujalo mě to, co jsi napsal. Jde se s tebou stále domluvit? Mohla bych se ti ozvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.9.24 20:26

@NikaTer Teď zrovna sice veřejně neinzeruji, ale není problém mě přes vzkaz kontaktovat a domluvit se, rád ti pomohu. Mám upozornění na zaslané zprávy i komentáře v této diskusi. Už jsem Ti napsal odpověď na tu zprávu, dále můžeme komunikovat neveřejně přes vzkazy či jinou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.25 14:59

Dárce ZL kraj

Muž, 42 let, 186 cm, urostlá postava, nekuřák, hnědé vlasy, hnědé oči, zdravotně v pořádku. Otec dvou zdravých synů.

Nabízím diskrétní dárcovství spermatu po vzájemné dohodě soukromě. Podmínkou je, že nebudu zapsán v rodném listě dítěte a nebudu mít žádné právní ani finanční závazky (výživné apod.).

Upřednostňuji seriózní a diskrétní zájemkyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.25 15:05

Ahojky holky dlouho jsem hledala partnera se kterým bychom založili rodinu. Ale to se mi nepodařilo tak jsem se rozhodla poprosit svého dobrého kamaráda jestli by mi nepomohl otěhotnět přirozenou cestou. Kamarád mi velmi rád pomohl. Ale měl podmínku že nebude zapsán v rodném listě a že se vzdám alimentů atd a že se to nikdo nedozví. Byla jsem moc ráda že souhlasí a já s jeho podmínkami také souhlasila.
Tak jsme se domluvili sešli se a krásně si spolu užili. A hned na první pokus jsem otěhotněla.
A je ochotný i pomoct dalším ženám za stejných podmínek. Napiš a dám ti kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital