Dárce spermatu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1967
3.11.15 22:47

Nebo pokud by jsi chtěla nějakou spoluučast otce při výchově dítěte je třeba tato možnost http://www.drbna.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 18:03

Když je neplodný par, kde partner ma azoospermii nebo jinou závaznou poruchu, tak je rozhodne lepší jít přes CAR, dárce zas tolik nestojí, je vyšetřeny a navíc díky inseminaci stoupá procento úspěšnosti. Nechápu, toho, kdo by šel do nevysetreneho dárce, natož s nim měl sex!?!? :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.17 09:39

Jak to dopadlo?

@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda má někdo smlouvu o darování spermatu. Řešíme společně s kamarádem malý ale zásadní problém. Kamarád mi daruje sperma, jeho přítelkyně o tom neví, chtěla bych vytvořit smlouvu abych zamezila případných potíží které by jednou mohly nastat. Např. že by chtěl dítě vídat a nebo já abych nemohla nárokovat alimenty. Prostě takové zaopatření pro mě i pro něj.

Řeším podobnou situaci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
864
3.10.17 09:55

Teda mě to příjde od Vás dost sobecké a od dotyčného taky. Představa, že můj přítel někomu daruje sperma a bude mít potomka je šílená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.10.17 10:49

Tak na tohle zapomeň. Soud by takovou smlouvu smetl ze stolu. Tady se jedná o práva dítěte a těch se za něj nemůžeš zříci. Kamarád by byl vždy považován za otce se všemi právy a povinnostmi.

• Citovat
  • Upravit
101552
3.10.17 10:53
@Janli píše:
Tak na tohle zapomeň. Soud by takovou smlouvu smetl ze stolu. Tady se jedná o práva dítěte a těch se za něj nemůžeš zříci. Kamarád by byl vždy považován za otce se všemi právy a povinnostmi.

Presne tak, jediny zpusob jak darce nema otcovske povinosti je darovani ptes CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 10:55

Smlouva o darování sperma je pěkná blbost. I kdyby jste něco takového sepsali, stejně to neplatí v případě, že by se ten chlap chtěl dopsat do rl nebo ženská chtěla alimenty. Jedná se vždy v zájmu dítěte a to jde pak vše stranou. Mám známou, která si za takových podmínek to mimčo udělala. No a pak se jí po pár letech ozval bio otec dcery, že mu ztroskotal dlouhodobí vztah, že nemá nikoho, byl už i starší a že chce dveru vídat. Dokonce chtěl i střídavou péči. Nikdy bych ani z jedné strany do tohohle nešla. Člověk nemůže věřit nikomu.

• Citovat
  • Upravit
129
4.10.17 07:55
@Anonymní píše:
Smlouva o darování sperma je pěkná blbost. I kdyby jste něco takového sepsali, stejně to neplatí v případě, že by se ten chlap chtěl dopsat do rl nebo ženská chtěla alimenty. Jedná se vždy v zájmu dítěte a to jde pak vše stranou. Mám známou, která si za takových podmínek to mimčo udělala. No a pak se jí po pár letech ozval bio otec dcery, že mu ztroskotal dlouhodobí vztah, že nemá nikoho, byl už i starší a že chce dveru vídat. Dokonce chtěl i střídavou péči. Nikdy bych ani z jedné strany do tohohle nešla. Člověk nemůže věřit nikomu.

Přesně tak. Tohle je bohužel pro nás chlapy dost nevýhodné. Jako množím se poměrně rád :mrgreen: (tedy přirozenou cestou). Případný přivýdělek taky není k zahození. Ale nejde na jednu stranu zaručit anonymita a na druhé jistota pro budoucí maminku, že já jsem na 100% zdravý a inteligentní s jinak výbornými vlastnostmi. Pro oba je to risk. A za mě jako za chlapa je riziko do toho jít neanonymně moc velké, abych do toho šel. Takže nic jiného než CAR pro tebe asi nepřipadá v úvahu. A jít do toho anonymně je pro tebe obrovský risk, protože nevíš s kým to dítě budeš mít. To nejsou jen nemoci ale i charakterové vlastnosti, které mohou zdědit po otci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.1.20 22:16
@Kallkapa píše:
S tímto jsem se nesetkala, jeho manželka by věděla, že je dárcem? Že chce pomoct své kamarádce a mít s ní dítě?Znám případ, kdy takto „pomohl“ kamarádce kamarád - ale je gay. Je normálně zapsán v rodném listě a s dítětem se vídá, žije ale s mužem ;)

Chtěla bych se zeptat asi budu muset toto podstoupit také přítel je neplodný jak to probíhalo a zda šla umele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.5.21 17:55

Daruji sperma přírodní cestou

Ahoj rad daruji sperma komukoliv ale spis prirodni cestou aby to melo smysl protoze strikackou je to fakt nesmysl, nic v zlem. Muj spermiogram je na 98%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.7.21 17:45

Daruji své sperma

Ahoj, jsi single, máš neplodneho partnera, nebo žiješ s partnerkou a toužíš po dítěti? Rád Ti splním svůj sen. Nabízím oplodnění stříkačkou nebo pohlavním stykem (pokud máš STD testy, sám si je pravidelně dělám.) Bez zápisu do rodného listu. (Nehrozí, že budu dělat problémy - své děti už mám.) Máš o mě zájem? Ozvi se na ***. Jen prosím vážně.

Edit admin – smazán kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.21 18:40

@Dárce CZ ahoj, mela bych zajem, ale prosim popis se jak vypadas a jakou mas krevni skupinu

• Citovat
  • Upravit
4
3.7.21 19:04
@Anonymní píše:
@Dárce CZ ahoj, mela bych zajem, ale prosim popis se jak vypadas a jakou mas krevni skupinu

Ozvi se mi prosím na ***, probereme offline.

Edit admin – smazán kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 11:47

Zdravím, kdo jste prosím šel na inseminaci s anonymním dárcem spermatu? Zajímalo by mě, když je žena zdravá a v pořádku a dostane perfektní a testované sperma z Caru, kolik vám řekli, že je šance v procentech? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
8664
20.7.21 21:45
@Anonymní píše:
Zdravím, kdo jste prosím šel na inseminaci s anonymním dárcem spermatu? Zajímalo by mě, když je žena zdravá a v pořádku a dostane perfektní a testované sperma z Caru, kolik vám řekli, že je šance v procentech? Děkuji

ty šance jsou úplně stejné jako při běžném styku - tzn. cca 10-15%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital