Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pritel byl na spermiu a je neplodny? To cumim co lidi napadne na cem usetrit a jinej kde vydelat ![]()
@sissi79 píše:
tady si o sperma napíše málokdo![]()
Mozna se nabourat do diskuse Snazilek… ![]()
Jinak mi to pripomnelo song od Barty; „sazim, sklizim, na kazdou pudu utocim…rozsevat touzim…mam cim“ ![]()
@Gorlami píše:
Mozna se nabourat do diskuse Snazilek…
Jinak mi to pripomnelo song od Barty; „sazim, sklizim, na kazdou pudu utocim…rozsevat touzim…mam cim“
@baras85 píše:
Prominte mi kdyžtak malé chybyčky v pravopisu ale co už
No na otázku, co nato přítel - odpověd' je domluva že se nebude zajímat kde jsem k tomu přišla Řekla jsem mu, že jsem oto požádala kamaráda Bára
A to jste spolu normalne s*kali nebo ti to dal ve strikacce?
@baras85 píše:
Prominte mi kdyžtak malé chybyčky v pravopisu ale co už
No na otázku, co nato přítel - odpověd' je domluva že se nebude zajímat kde jsem k tomu přišla Řekla jsem mu, že jsem oto požádala kamaráda Bára
a kolikrát musel, jen jednou za měsíc, bo víckrát nebyl problém? a jak vypadá, je aspoň trochu pěknej??
![]()
Já si vybrala příjemnější zážitek
Dal mi sice na vybranou a bylo to na mě co si vyberu
Ale byl celkem simpatickej, tak zme si to užili po svím
Každopádně viděla jsem ho poprve a on mě taky a Jméno jsem mu ani neříkala, takže odpadá jakýkoliv nárok z jeho strany na výchovu dítěte
To jsme si ale řekli hnedka než jsem do něčeho takového šla
@baras85 píše:
Já si vybrala příjemnější zážitek
Dal mi sice na vybranou a bylo to na mě co si vyberu
Ale byl celkem simpatickej, tak zme si to užili po svím
Každopádně viděla jsem ho poprve a on mě taky a Jméno jsem mu ani neříkala, takže odpadá jakýkoliv nárok z jeho strany na výchovu dítěte
To jsme si ale řekli hnedka než jsem do něčeho takového šla
aha, tak proto mu nevadilo že píšeš jak trefená a asi nemáš ani dokončenou ZŠ ![]()
Jo jasne.. Nevim jak moc by musel bejt muj manzel nebo ja zoufaly abych se k necemu takovymu snizila. Kolik si pan uctuke za vrz? Vlastne takova spermijni prostitutka.
A co pohlavni nemoci mne napadlo? Jestli pan jezdi na ostro..
No o tom kolik si účtuje, nemohu bohužel říct!
Dala jsem mu nato slovo
Jinak byl fajn
Jinak pohlavní nemoci jsem s ním taky řešila a spíš byl opatrnej abych já něco neměla Až mi to bylo směšný ale já to riskla a nic jsem od něho nedostala
Jenom to co jsem chtěla A jsem zato moooc štastná
@baras85 píše:
Jinak pohlavní nemoci jsem s ním taky řešila a spíš byl opatrnej abych já něco neměla Až mi to bylo směšný ale já to riskla a nic jsem od něho nedostala
Jenom to co jsem chtěla A jsem zato moooc štastná
A jak jste to prosimte resili? Sli jste spolu na testy?
Edit: teda asi jste to neresili, kdyz ti to prislo smesny a riskla si to ![]()
Příspěvek upraven 13.11.14 v 10:02